עיקרון ההשגחה העליונה:
כל דבר שנעשה בעולם הזה יש לו מכוון וכוונה מהעולם הבא [עולם הרוח או עולם האנטיחומרי].
האדם הראשון שהכלים שעמדו לרשותו היו החושים, הראייה, השמיעה, ועוד.
על-ידי הכלים האילו הוא נתבקש לקראו בשמות לכל דבר נברא, מכיון שלא היה כותב את הדברים, חוש השמיע היה נותן לו את הצלילים המוזיקאלים של השמות ולא את דרך הכתיבה.
הכתב שהגיע מאוחר יותר קיבל את משמעות הדברים לפי איך שאנשים שמעו את המילים, ומכיון שכך היה מקום להבצרות שינויים הנובעים מתוך אותה ראייה תקופתית של שמיעת הדברים וכתיבתם בדרך שמיעתם.
הערות הנ"ל באו להסביר את הדברים שאני אמור להציג בהמשך הנוגעים להשוואה שבין הגוף לבין הצומח.
כאשר אלוהים בורא את העולם הוא בורא אותו בסדר עולה מסויים כאשר הצומח בא לפני החי והאדם. הצומח הוא משמש את האדם בגן עדן למאכל ועם ירידתו אל העולם החומרי, אותו צומח במבנה חומרי אמור לשמש אותו למאכל בעולם החומרי.
האל יוצר את הצומח, כך שהוא תואם את הגוף ומזין את חלקי הגוף , כל צומח לכל חלק בגוף, כך שהוא מספק את הצרכים החומריים לתיפקוד האיבר בגוף.
האדם כאשר הוא נותן שמות לצומח הוא רואה את ההשוואה שבין האיבר בגוף לבין הצורה החיצונית של הצמח, הוא מבין את תיפקוד האיבר בגוף ויודע להתאים על-פי פעילות זו את השם של הצמח לפי פעילות האיבר בגוף, בכך הוא יוצר עיקרון של צורת הפרי כצורת האיבר, ורק לאחר מכן שם הפרי או הצליל המוזיקלי ולא השם הכתוב של הפרי הוא כתיפקוד האיבר בגוף.
רשימת הצומח והאיברים בהקבלה:
המוח: הצמח המקביל לו הוא הכרובית שדומה בצורתה למוח, פעילות המוח היא מעבר לתיפקודי כל הגוף, הוא בעיקר לתקשורת עם אחרים, אך במחקרים של השנים האחרונות נתגלה כי תאי המוח יוצרים תקשורת בינם לבין עצמם ויכולים ליצור כימיה ב בניהם של קירוב והבנת אינפורמציות לידי גיבוש דעת בנושאים שונים בהם האדם עוסק, [פעילות המוח קירוב- הצליל המוזיקאלי כרובית עם שיבוש האות הראשונה מק' לכ'.
הלב: הצמח המקביל לו היא העגבניה שדומה בצורתה כאשר חותחים אותה מאיזור חיבור הענף כלפי מטה למבנה הפנימי של הלב עם שני החדרים בו, שמה של העגבניה כאשר נתגלתה בצרפת היה טומטו, [השגחה עליונה קבעה כי הצליל המוזיקאלי של פעימות הלב יופיעו בשם בראשיתו] העברית בחרה בשם עגבניה אבל השם המתאים מצריך גם את תפקוד הלב [פועם] במקום אחר כתבתי כי הלב גם עושה פעולה של הבנת הזולת בדמות לב מבין, בערבית מבין פרושו ,מפעום" מילה זו דומה גם לפעילות הלב, פעימות לב והיא זו שמתאימה כשם לעגבניה [מפעום].
כבד: הצמח המתאים לו סלק, תפקיד הכבד הוא הפילטר של הגוף והוא מסלק את החומרים המיותרים בגוף, סלק [מסלק]
ראות: צמח המתאים לו תפוח צורתו של התפוח כאשר חותחים אותו כמו העגבניה מקבלים את צורת הראות, תפקוד הראות תפיחה לשם נשימה וחימצון הדם, תפוח [תפיחה] כאשר התפוח חצוי הוא מתחמצן ומאדים.
עיניים: הצמח המתאים הוא גזר, העיניין גוזרות תווך ראייה, גזר, כאשר חותחים את הגזר לפרוסות הצורה הפנימית היא כשל העיניין.
שרירים: [שרירי גפיים] הצמח המתאים להם הבננה, צורת הבננה כצורת מבנה השריר עם נקודות החיבור הסיביות בקצות השריר כמו גם בבנננה, פעולת השריר של הגפים בגוף היא בניית התנועה [ "בנה נע" הצליל המוזיקאלי של שם הבננה עם השינוי באותיות].
המדע של שני העשורים האחרונים גילה כי סוכרי הבננה מתאימים במיוחד לחלב השרירים משום שהם מתפרקים לאט יותר ודבר זה הוא טוב לרצי מרתון על-מנת שיחזיקו יותר מעמד.
עור: הצמח המתאים חסה, כאשר מביטים בחסה במקרוסקופ רואים כי המבנה שלה דומה להפליא למבנה העור, תפקיד העור לחסות על הגוף מבחוץ, חסה, לחסות.
עור- מערכת ההזעה: הצמח המתאים צנונית, מבנה הצנונית מזכיר את צורת מבנה תאי ההזעה בגוף, שתפקידם לצנן את הגוף ולשמור על רמת חום ממוצעת, צנון, צינון, חריפות הצנונית יוצרת תחושת הזעה מתחת לעיניים בגלל רגישות המקום, אבל כל צמח אחר אשר הוא בעל חריפות גבוהה יצור את אותו אפקט, נמצא כי חריפות הצנון היא ברמה המדוייקת שהגוף צריך לשם צינון.
אצל הגבר אבר אשכים: צמח תואמם, תות שדה, צורת התות שזה העיקרון הראשון של הראייה [חוש האדם] היא כצורת האשכים עם הזרעונים עליו, המרכיב הבונה את הזרעונים אצל האדם הוא האבץ נמצא כי בתות השדה קימים מרכיבי האבץ התואמים עיניין זה, [משפר איכות הזרע אצל הגבר], השם של הפרי העברית אינו תואם את תפקודי האשכים אך צורת הפרי ותוצאות המחקר מראים את הכיוון, הערה פרי זה אינו רצו לנשים משום שאבץ הוא גם גורם בבנית השער בגוף ומגברי בנייה זו.
תא דם אדום: צמח תואם אפונה, ראשית דרכות של תא הדם האדום הוא בצבע הירוק הדם כאשר הוא מגיע לראות ומתחמצן, צבעו כצבע האפונה, הוא תא קטן שעל מנת שיתחמצן הוא זקוק לכניסת האויר דרך האף, כל אילו נתנו לאפונה הקטנה את השם המתאים לפעילות תא הדם בגוף: [אף נע] אין זה אומר שהאף בגוף זז אלה אותו חמצן שעובר באף נע עם תא הדם המחומצן ומגיע לכל האיברים בגוף.
תא הדם הלבן: צמח תואם אורז, צורת התא כצורת האורז מאורך, תפקוד התא הוא לארוז את הגופים הזרים בגוף ולהפלט ממנו, אורז, לארוז,
עצבים: צמח תואם: שניים קינמון ווניל, שני צמחים אילו הם היחידים הנעשים מקליפות עצים , עצבים, עצים, צורת העצב היא כצורת מבני אותם עצים [קינמון ווניל], הקינמון מתאים לקליפת צינור העצב ואילו הוניל לנוזל הפנימי של העצב, אילו גם השימושים שהאדם עושה בצומח לצורך אכילה, קינמון החלק הכליפתי נטחן, ואילו הוניל החלק הפנימי מוצא שימוש.
מערכת ההגנה של הגוף אשר מורכבת ממרכיבים רבים נעזרת בעיקר בויטמינים על מנת להתגונן, אבל היא נדרשת לאנטיביוטיקה כעזרה.
חיטה: חיטוי, עושים ממנה לחם אבל היא מרכיב היסוד בבנית הלחם כאשר הלחם נרכב ויוצר עובש או פטריה, פטריה זו היא הפנצילין שנקרא הנטיביוטיקה, אשר עוזר לחיטוי הגוף מחידקים, חיטה, חיטוי.
אילו רק מקצת הדברים בהשוואה שבין גוף לצומח, הנושא האחרון החיטה והחיטוי הנוצר מהעובש או הפטריה שהצליל המוזיקאלי של השם פטריה הוא [פתרון השם] או אם תרצו התרופה, למעשה מה שגילה איין פלמינג היה לא רק את הפנצילין [אנטיביוטיקה] אלה גם את הרעיון שכל פטריה הנוצרת מצומח מתאימה לטיפול במחלות הגוף השונות לפי שיטת הצמח והעבר בו הוא מתקשר.
הפטריה כאשר הצמח נובל ניזונה ממנו ומיצרת ריכוז גבוהה של מרכיבי הצמח היסודיים ממנו היא ניזונה, וכך ריכוז זה של החיטה [בסיס הלחם] יצרה את היכולת לחטות את הגוף מחידקים.
באם יצרו פטריה או עובש מחסה וצנונית יצרו למעשה תרופה היכולה לטפל במחלות עור זהומיות, פטרית התפוח תרופה למחלות ראה.
הסיבה כמו שכתבתי היא היכולת של הפטריה ליצר ריכוז גבוה של ויטמינים מאותו צמח כמו לדוגמה התפוח אשר הויטמין A הוא המתאים ביותר לתפקודי ריאה מתוך כלל הצומח המיצר ויטמין זה, ריכוז כזה יחזק מצד אחד את תיפקוד הריאה ומצד שני ילחם בזיהום.
וכך לגבי כל אותם מרכיבי צומח שביום יום מספקים את הויטמינים הדרושים לתפקוד הגוף הבריא, וכאשר הוא חולה ריכוז מויטמינים אילו יחזקו וירפאו את האבר החולה.
בגוף מצויים ארבע מרות אדום/חום תפקודי כבד, לבן תפקודי ראות מוח, ירוק תפקודי כיס המרה, שחור תפקודי תחול.
יש מזונות בצומח אשר הצבעים שלהם מתקשרים עם תפקודי האיברים ותאי הגוף מנטרלים או עוזרים כמו לדוגמה לימון, כאשר אדם מרגיש רע כי אכל משהוא לא טוב, כיס המרה משחרר את נוזל המרה על מנת שהאדם יקיא, הלימון עוזר בשיפור התחושה הלא נעימה הנלוות לרצון להקיא.
נושא הצבעים הוא אף יותר מורכב מנושא השייכות של צמחים מסויימים אל איברים ותאים מסויימים בגוף.
ותהיו בריאים
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
מקסימום משתמשים שהתחברו במקביל: 1400
כרגע און-ליין:
16 אורחים
כרגע נמצאים בעמוד זה:
1 אורחים
המשתמשים המובחרים:
ara33: 3782
Morgan: 2498
יגאל: 2253
Lee: 1963
kafe: 1288
mares_nest: 1268
סטטיסטיקות של המשתמש:
אורחים שכתבו: 174
מספר חברים: 333
מאשרים: 2
מנהלים: 1
סטטיסטיקות של הפורום:
קבוצות:1
פורומים:1
שרשורים:5232
תגובות:55924
המשתמשים שנרשמו לאחרונה:
shemesh, danielle12, SARA, shirel687@gmail.com, ofra, yoa64מאשרים:מגי אדם: 12677, alina: 1832
מנהלים:אורי אדם: 38