


כן, מגי, אני יכולה להבין למה את מתכוונת....
יש לי בקומפוזיט עם משהו סקוור פלוטו וונוס ואני מרגישה דברים שאף פעם לא הרגשתי מקודם.
הרגש והמשיכה המינית מחוברים ביניהם כל כך חזק....שאי אפשר להפריד ביניהם. עם מארס ונוס זה אחרת....
פה אני רואה את הבן אדם והכל ומתהפך לי בלב ובגוף....משהו כל כך חזק, כאילו אתה עוד מעט משתגע.
הבן אדם נתקע במוח ובנשמה ולא עוזב. זה כמובן מתרגם גם לצרכים מיניים מאוד חזקים...אבל לא רק.
זאת הבעיה. אם זה היה רק מין אפשר היה להבליג על זה ולנסות להתכחש לזה. אבל הבן אדם מטריף אותי בכל המובנים.


ליבי, יש לי ספק מסוים בנוגע לעצם היכולת להפריד משיכה חזקה מהרגש, אם היא בכלל יכולה לקרות רק מסיבות "גופניות", שאינם נוגעות ברבדים נוספים.
אבל בכל מקרה, אני לא חושבת שעם מרס-ונוס זה אחרת. מהקצת שראיתי במפות של סינסטרי, צמידות של מארס-ונוס יכולה להביא למשיכה מטורפת, ממכרת, בדיוק כזאת שהכול מתהפך בפנים בגללה (ואם אין שם היבטים נוספים משמעותיים שהקשר יכול להישען עליהם, כמו צמידות עם הירח, זה יכול להיות בעייתי למדי...)
את בטוחה שאין עוד זוויות בסיסטרי, נאמר אולי בין כוכבים אישיים, שיכולות להסביר את מה שאת מתארת?

Lee, אני אשים את מפות הקומפוזיט והסינסטרי שלי ושל הבחור.....אולי את תוכלי לראות מה פשר המשיכה הזו?
בחיים שלי לא קרה לי שנמשכתי כל כך לבן אדם, שאני רק רואה אותו והכל מהתהפך לי בגוף ובמוח, כאילו חשמל באוויר. זה מפחיד אותי האמת.....אני מרגישה שקשה לי לשלוט על עצמי. כשאני נמצאת לידו אני מרגישה שאני מתחילה לאבד את רגשות המוסר והמצפון שלי, וכל הזמן יש פחד לאבד שליטה איתו...ועוד יש לי חבר.
מאוד מעניין אותי מה במפות יכול להראות על כזו משיכה מגנטית...ויש להוסיף שזה גם מצידו ככה, פשוט הוא שולט על עצמו, הוא בחור מאוד ישר ומודע שיש לי חבר. לי, למרות שאני בחורה ואמורה יותר לשלוט על יצריי דווקא קשה יותר לשלוט על עצמי....ממש מתסכל אותי המצב הזה. מצטערת אם חפרתי יתר על המידה וחשפתי יותר מידי, אני פשוט במצב שאף פעם לא הייתי בחיים שלי.





אחד הדברים שבודקים בסינסטרי זוגי הוא צמידויות משמעויות בין כוכבים אישיים.
ובסינסטרי שהעלית יש צמידויות מארס-אופק, פלוטו-IC. השילוב של שתיהן מחשמל, מושך, וישנה גם צמידות שמש שלו לזנב דרקון שלך שמוסיפה עומק רגשי לחיבור, אבל לבנות על זה קשר זוגי של ממש... לא יודע אם זה משהו שיחזיק מים.
גם מהסינסטרי וגם מהקומפוזיט עולה לי תמונה של רומן סוער אבל חולף.


האם מארס -אופק זה שילוב שיחשמל בכל מקרה? כלומר, האם אין הבדל אם המארס הוא שלו או שלה?
ראיתי את הצמידות הזאת, אבל תהיתי מהי החשיבות בסנסטרי של מארס של בחורה, כי זה המארס של ליבי שצמוד לאופק שלו. האם אפשר אולי להתייחס למארס הזה כמבטא גם בסנסטרי , כמו במפה שלה, בין היתר את הבחור שהיא נמשכת אליו? זה היה יכול להסביר משהו.


אני חושב שגם וגם, כלומר שמארס שלה מופעל בסינסטרי ולכן נתפס אצלה כדמות גברית שהיא נמשכת אליה (למרות שמגי אומרת שהאופק הוא נקודה פסיבית ולכן לא מפעילה את מארס במקרה הזה...) וגם, מארס מבטא בין השאר יצר ותשוקה מינית, ולא משנה אם זה גבר או אישה. ייתכן שאצל גבר הוא יהיה יותר דומיננטי, אבל גם אצל אישה הוא שם ומסמל את אותם יצרים.

Lee, אכן אני יושבת לי שם במרומי האופק, ונוסית...;) אני באמת מרגישה אחרת.....הוא גורם לי להרגיש מיוחדת, מעניינת, נחשקת ,מאוד יפה.....כל זה כמובן מאוד מושך אותי....זה Boost לאגו...:))
יגאל, למה אתה סבור שהקשר הזה הוא מסוג הקשרים החולפים?.....במפת סינסטרי ממש קשה לי להתמצא, יש בה כל כך הרבה פרטים, אבל לדוגמא בקומפוזיט האם אין אלה סממנים טובים שונוס יושבת על האופק ועוד השמש בבית 1, ופלוטו בבית 4 והעמוק?....
יכול להיות שזה רע שאין כוכבים בבית 7,8? או שבית 5 מלא בכוכבים וזה יוצר מין מצג כזה לא רציני של קשר, אלא יותר סוער ומרגש?


מגי אדם אמר
לא יודעת למה לקחת את זה דווקא לתימרונים ואובססיה, לפלוטו יש הרבה דברים חשובים בהרבה שהוא מעניק בזוגיות, אבל בכל מקרה, הפלוטו ישפיע על הונוס ולא להיפך.
אבל ונוס נפולה בעקרב, בהרבה קייסים תמיד מאחורי הסיפור היה אחד מהם אובססיבי או אפילו שניהם. בעיות אמון, וקשר ''חונק'', ונוס לא מסוגלת לעמוד בסטנדרטים הבלתי אפשריים
שפלוטו מציב לה, כל שכן עם הפלוטו הוא גבר, שדורש הכל או כלום. מצד אחד, מעניין אותי לדעת שהצמידות הזאת מתרחשת בעקרב, אז ונוס מכירה את האנרגיה הפלוטונית, ומעניין לדעת איך היא מתנהלת בתוך מערכת יחסים.
לגמרי. פלוטו חושף, זה טבעו.
כשפלוטו של מישהו בקשר הדוק עם הונוס שלי - ברור שאני צריך לרדת לעומק העומק של
מערכות היחסים שלי, האמנות שלי, הדעות שלי. עם פלוטו אין בולמי-זעזועים ואין זיופים
ואין הגנות... אבל לזכור שפלוטו נמצא שנתיים על על אותן שתי מעלות, כך שכדי שזה
יהיה משמעותי עם אדם מסויים צריך שיהיה גם מדוייק, גם עוד דברים אישיים שקושרים
ובעיקר אופק.


מגי אדם אמר
לגמרי. פלוטו חושף, זה טבעו.כשפלוטו של מישהו בקשר הדוק עם הונוס שלי - ברור שאני צריך לרדת לעומק העומק של
מערכות היחסים שלי, האמנות שלי, הדעות שלי. עם פלוטו אין בולמי-זעזועים ואין זיופים
ואין הגנות... אבל לזכור שפלוטו נמצא שנתיים על על אותן שתי מעלות, כך שכדי שזה
יהיה משמעותי עם אדם מסויים צריך שיהיה גם מדוייק, גם עוד דברים אישיים שקושרים
ובעיקר אופק.
תודה מגי
מקסימום משתמשים שהתחברו במקביל: 1400
כרגע און-ליין:
40 אורחים
כרגע נמצאים בעמוד זה:
1 אורחים
המשתמשים המובחרים:
ara33: 3864
Morgan: 2498
יגאל: 2253
Lee: 1991
Alin: 1307
kafe: 1288
סטטיסטיקות של המשתמש:
אורחים שכתבו: 174
מספר חברים: 340
מאשרים: 2
מנהלים: 1
סטטיסטיקות של הפורום:
קבוצות:1
פורומים:1
שרשורים:5284
תגובות:56377
המשתמשים שנרשמו לאחרונה:
YAELI, Maya, LILOSH, fifa, sagtt15, leela orמאשרים:מגי אדם: 12838, alina: 1844
מנהלים:אורי אדם: 38