AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register
Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
מי יכול לספר לי בכללי על זוית 135?
24/3/14
19:45
שירין
אורח
Guests

מה היא אומרת ומה היא רוצה מאיתנו?

תודה t-flower

25/3/14
19:34
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13027
sp_UserOfflineSmall Offline

היי שירין,

עשיתי לך קופיפייסט מתוך הספר החדש. מקווה שיתרום לך. 

°135 SesQuiquadrate

סֶס-קווִיקווָדרֵייט אף היא אחת החשובות שבין הזויות המשניות, וכמו אחותה לקבוצה, מסבירה הרבה בנושאים התפתחותיים. הרעיון העומד מאחוריה הפוך לזה של הסמי-סקוויר. 45 שואלת מה נכון להכניס לחיים – 135 שואלת מה להוציא. 45 מכוונת לעתיד ומבקשת לבנותו, 135 מכוונת אל העבר ומבקשת לנקותו. 45 מספרת מה חדש ובוסרי – 135 מספרת על בקיאות ובשלות. לעיתים הזוית רומזת על כך שיש באדם עודף ביטחון או עודף שאננות בנושאי הכוכבים המעורבים. לא חייב, אבל עלול.

באותם מקרים בהם האדם אכן עבר על המידה, הסֶס-קוויקווָדרייט תביא אירועים ומצבים לא נעימים שיגרמו לו להטיל ספק בעצמו, לבדוק את עצמו מחדש. מצבים מבלבלים, הסתבכויות, לעיתים בושה או השפלה או סתם מצבים מביכים בעוצמות שונות. אלה מערערים באדם את הביטחון המופרז שאולי התפתח בו, גורמים לו לעצור ולבדוק מה לא בסדר, ובעצם העצירה יש התפתחות ועשייה מדוייקת יותר בהמשך.

אדם עם הרבה זויות 135 במפה עלול לחוות טלטולים ומעברים חדים בין פזיזות, יוהרה והגזמה – לבין תהייה נבוכה, ריפיון ידיים ותחושה של 'למה זה קורה לי' ו'מה רוצים מחיי'. עוצמתם של האירועים תלויה לחלוטין ברמת המודעות. אצל אדם קשוב העובד מאליו על ענווה והתבוננות עצמית, אירועים אלה יהיו קלים לשׂאתם ולצמוח מהם. אך אם האדם שאנן ונרדם בדרך, או אולי מלא בעצמו ונוטה להאשים, הרי שאירועים אלה עלולים להיות מכבידים ומצערים ביותר, ואף לקבל אופי של התעללות או ביזוי ציבורי.

הרבה פעמים אנשים עם זויות אלו מגיעים למעלה, מגיעים לעמדה בכירה והצלחה, פשוט משום שהם ראויים להן. חשוב להדגיש – הביטחון של אדם עם 135 הוא אמיתי ומבוסס. הוא באמת יודע, באמת מוכשר, באמת מנוסה ושולט בנושאים הקשורים באותם כוכבים השותפים בזוית. אך כמו סופלה טוב שעלה על גדותיו, כך גם פה. ייתכן ובזמן כלשהו בעברו איבד מידה והוא זקוק עתה למישהו או משהו שיבואו ויחזירו אותו להשתדלות ותשומת הלב שהביאו אותו מלכתחילה לבקיאות והיכולת. על מנת להתקדם עליו לשוב לרגע לאחור. על מנת להתקדם ולהוסיף להשתפר בתחומו, עליו לרדת משחצנות או עודף הביטחון שאולי דבקו בו, ולזכך ולחדד את היכולת והידע שבו. לפרק ולבחון את מה שיש, ולהתגבש מחדש בצורה יותר נכונה.

זוהי מטרתה הסמויה של 135 – לא להקשות ללא סיבה אלא להביא את האדם להתעוררות ובדיקה עצמית מחודשת, מיוזמתו שלו או בעקבות אירועים חיצוניים, כאב או השפלה או דרישה מבחוץ. לקחת אחריות על מעשיו ודבריו. והאמת לומר, אם לא מתבוננים במפה מנקודת מבט התפתחותית די קשה להסביר זוית זו, מאחר והאירועים הקשורים בה ניראים לחלוטין לא מובנים, בין אם הם מתרחשים בילדות ובין אם בבגרות. הן ההצלחה והן הקושי נראים שניהם תלושים, וקשה לדעת מה נכון לעשות ואיך להתמודד. אך מבט התפתחותי בה מסמן לאדם בדיוק מה נדרש ממנו ואיך.

זוית זו מזמינה את האדם לעשות ולפעול - עם הרבה בקרה עצמית, אחריות וזהירות. לעשות במחשבה תחילה ולא להיסחף אחרי עצמו. גישה כזו תוליד רק טוב מזוית דיסהרמונית זו. היכולות האמיתיות שבאדם יקבלו ביטוי ומקום ויביאו לו כבוד ותועלת. העריכה המחודשת שיעשה לכשרונו גם תקדם אותו, גם תתרום לעולם.

בסופו של יום מציעה לעשות טוב יותר ונכון יותר, מבחירה או מאילוץ.

(אורב - 2.2 מעלות)

25/3/14
23:35
חץ מקשת
אורח
Guests

זה זווית שאומרת לך "תרגיע, תזכור מאיפה באת" אם הבנתי נכון.

26/3/14
9:28
ani
אורח
Guests

אפשר להסביר על דוגמאות שזה יהיה ברור יותר?

אני שמה מפה של אשה עם 2 זויות 135. אוראנוס-שמש, וסטורן-יופיטר. איפה זה תופס, הגודש וההגזמה פה?

צ-פ.gif

sp_PlupAttachments קבצים מצורפים
26/3/14
9:32
hagita
אורח
Guests

הזווית הכי מעניינת בעולם, אין כמו צניעות והתבוננותtuzki_048

אננני , סתם ניחוש באוויר- עודף ביטחון עצמי? אגו? עודף רעיונות ויצירתיות (יש חיה כזאת) ? תחושת חופש ועליונות?

דווקא מפה מעניינת זאת

26/3/14
13:02
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.

חגיתה, זו לא זוית של התבוננות, זו זוית של לעשות מתוך אחריות, מחשבה תחילה, בחינה עצמית. אבל לעשות, לפעול, ולקחת אחריות על המעשים והדיבורים. וגם ללמוד לא להאשים אחרים אלא לחפש איפה אני טעיתי. 

אנני, 

האישה הזו כולה הגזמה והפרזה בערך של עצמה, ביכולות שלה, ביופי שלה, בטוב הלב שלה, בכוחות המיסטיים שלה... אפשר והיא בטוחה שהיא הכי מקסימה והכי רגישה בעולם, או הכי שנונה והכי יצירתית. ואפשר מאד שהיא משכה אל חייה בעל חכם אבל קשה כלפיה וכל הזמן מבקר אותה ומנסה להוציא לה את הרוח מהמפרשים, והיא חשה כקורבן קבוע שלו או של נסיבות נישואיה. בכל אופן, יש לי חשש שהיא מרגישה כל הזמן שמגיע לה יותר טוב ממה שיש לה, בעיקר מההורים שלה, אבל גם בחברה, בעבודה, בכל דבר. 

אישה עם מפה כזו - אם יש בה מעצמה או מחינוכה פשטות ואמונה חזקה וטבעית ואין בה הנטייה להאשים אחרים במר גורלה - תוכל להיות אישה מקסימה, אינטואיטיבית, מוכשרת ומלאת השראה. אם לא, היא מאד סובלת ומרגישה כקורבן של החיים. 

26/3/14
13:32
ani
אורח
Guests

טוב, מגי

את חייבת להסביר לי מאיפה את לוקחת כל דבר שאמרת. כי הכל כל כך נכון. כל כך נכון.

יש בה מעצמה ומחינוכה פשטות ואמונה חזקה, וביחד עם זה היא באמת מאד רגישה, מאוד טובה, והיא מודעת לזה,

והיא מאוד שנונה ויצירתית והיא כל הזמן מדברת על זה,

ויש לה בעל חכם אבל פסיבי וחסר אחריות וטיפוס בורח מכל מחוייבות, אז היא מרגישה קורבן וחושבת שמגיע לה יותר (באמת קשה לה).

ציר 4-10 מודגש לה מאוד, עם חתימות כפולות. אני עובדת איתה זמן רב, לוותר על הקורבנות בבית, וההרגשה שהיא נותנת כל כולה ואין מי שיחזיר, שיעריך,

ומנסה להגיע איתה לבית 10, לפתח את השאיפות שלה, למקסם את היכולות שלה במקצוע, (יש לה הרבה מה לתת לעולם, רק היא עסוקה בבעיות שלה בבית ההורים ובביתה שלה).  לראות מה היא יכולה לתרום לעולם (בית 11) ולקבל מזה סיפוק, משוב, מימוש עצמי.

עכשיו היא בשלב, שהיא מבינה שבקורבנות שלה היא הביאה על עצמה סבל רב. אחרי הרבה תהליכי סליחה, והכלה... היא רוצה להתחיל לשים את הפוקוס על מה היא רוצה לעשות בחייה וממה היא עומדת לשאוב סיפוק וחוויית הצלחה.

26/3/14
14:48
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

אנני,

המפתח בשבילה הוא עזרה לרבים. לא ליחידים, לרבים. דרך מתן עזרה לקבוצות גדולות של אנשים או רעיונות, היא תרגיש ממומשת, תשכח מהסבל שלה ותתרכז במה שמחוץ לעצמה, שזה חיוני עם מפה כזו. הבעיה עם בעלה זה שהוא גם לא עושה הרבה, אבל גם מאשים את אלה שכן עושים...

26/3/14
16:35
ani
אורח
Guests

אכן כך. תודה

26/3/14
23:43
חץ מקשת
אורח
Guests

איזה אומנות זאת לנתח מפה...אהבתי מגי.

27/3/14
6:29
שירין
אורח
Guests

הרבה תודה מגי! t-flower  כמובן ששאלתי ממקום פרטי שלי (אני מודה). אין לי זוית כזו נטלית, אבל בסולר השנה יהיו לי ארבע (!!!!!) כאלו. אז מעניין מאד מה שאמרת על 'להוציא מהחיים'.

שמש-שבתאי

מארס-ונוס

ונוס-פלוטו

יופיטר-נפטון

אני חושבת מה עלי לעשות בשביל שהאירועים יהיו יותר קלים. מה עלי ללמוד? למה עלי לשים לב? מה עלי להוציא מהחיים שלי? האם אני כזאת שלא לוקחת אחריות על דברים? איפה אני לא לוקחת אחריות? אוף... כבר אין לי כוח t-sad

גם ככה אני מרגישה לא בסדר כל הזמן, אז מה עכשיו רוצים ממני??

27/3/14
10:09
ani
אורח
Guests

אולי שימי גם את הבתים?

27/3/14
13:14
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

שירין יקירה,

אני לא מתפלאת שאין לך כוח. בסולר של השנה הזאת יש לך מרס מול הירח וב-150 לפלוטו , שזה כשלעצמו מספיק בשביל הצפה רגשית מתישה וחיטוטים פנימיים שלא נגמרים. כל העבר מציף, כל עניין רגשי גדול או קטן הוא סיבה לחקירה ובדיקה והתעסקות ורצון לשנות את כל הבפנוכו...

השנה הבאה טובה בהרבה, עם אופק במאזניים ומרס צמוד אליו, ירח וונוס בשור ויופיטר מחזיק את הדרקונים. מה בדיוק מפריע לך בשנה המעולה הזאת?  יש שם שני 135 (שניים ולא ארבע. בשני האחרים האורב עובר את ה2.2 מעלות). אחד בין שמש לסאטורן ואחד בין ונוס ומרס. הראשון יאפשר לך להוציא את כל כוח המנהיגות והגבורה הטמונים בך, את כל כוח הניהול והארגון, והשני את כל הסקסאפיל והחושים הנשיים הטובים. אחלה שנה, הן בעבודה וכסף ובמיוחד בזוגיות וסקס. שנה עם תנופה, אבל יהיה צריך לשים לב לפרטים, לבריאות, לתזונה (מרס 150 לכירון). לא לאבד את השגרה והסדר והשליטה על חיי היום.

אבל בינתיים, עד שנגיע למהפך שהיא מסמלת, ישנם עוד שלושה חודשים של חיטוטים מייסרים והצפה רגשית...

t-silly

27/3/14
13:24
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

תודה חץembarassed

27/3/14
14:53
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2022

מגי, את יכולה להסביר בבקשה על בסיס מה במפה אמרת כתבת את מה שכתבת על הבעל?

את תיאור הדמות הבנתי פחות או יותר - אבל לא את הבעל. לפי המארס?

27/3/14
14:56
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

???surprised במפה של אנני? כנראה לפי השליטים, הסך הכל. 

27/3/14
16:18
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2022

כן, תיאור הבעל במפה של אנני.

27/3/14
20:14
שירין
אורח
Guests

מגי אדם אמר
שירין יקירה,

אני לא מתפלאת שאין לך כוח. בסולר של השנה הזאת יש לך מרס מול הירח וב-150 לפלוטו , שזה כשלעצמו מספיק בשביל הצפה רגשית מתישה וחיטוטים פנימיים שלא נגמרים. כל העבר מציף, כל עניין רגשי גדול או קטן הוא סיבה לחקירה ובדיקה והתעסקות ורצון לשנות את כל הבפנוכו...

השנה הבאה טובה בהרבה, עם אופק במאזניים ומרס צמוד אליו, ירח וונוס בשור ויופיטר מחזיק את הדרקונים. מה בדיוק מפריע לך בשנה המעולה הזאת?  יש שם שני 135 (שניים ולא ארבע. בשני האחרים האורב עובר את ה2.2 מעלות). אחד בין שמש לסאטורן ואחד בין ונוס ומרס. הראשון יאפשר לך להוציא את כל כוח המנהיגות והגבורה הטמונים בך, את כל כוח הניהול והארגון, והשני את כל הסקסאפיל והחושים הנשיים הטובים. אחלה שנה, הן בעבודה וכסף ובמיוחד בזוגיות וסקס. שנה עם תנופה, אבל יהיה צריך לשים לב לפרטים, לבריאות, לתזונה (מרס 150 לכירון). לא לאבד את השגרה והסדר והשליטה על חיי היום.

אבל בינתיים, עד שנגיע למהפך שהיא מסמלת, ישנם עוד שלושה חודשים של חיטוטים מייסרים והצפה רגשית...

t-silly

מגי, בא לי לחבק אותך חיבוק ארוך וקווצ'י. בדיוק. את תרגישי נבוכה אבל לא נורא, אני אמשיך לחבק אותך t-heart

28/3/14
7:13
עידן לוי
אורח
Guests

מאוד מעניין מגי! כבר לא יכול לחכות לספר הזוויות שלך. יש לי 135 בין מרקורי והאופק ובין מרקורי וכירון. זווית מאוד מעניינת. 

28/3/14
8:39
שירין
אורח
Guests

מגי, מה ההבדל מבחינת טיב האירועים בין זוית זו, 135, לבין סקוויר מולות וצמידות?

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online: Alin
Guest(s) 83
Top Posters:
ara33: 3945
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2022
Alin: 1348
kafe: 1288
Member Stats: