AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register
Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
מי יכול לספר לי בכללי על זוית 135?
28/3/14
10:49
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13027
sp_UserOfflineSmall Offline

עידן לוי אמר
מאוד מעניין מגי! כבר לא יכול לחכות לספר הזוויות שלך. יש לי 135 בין מרקורי והאופק ובין מרקורי וכירון. זווית מאוד מעניינת. 

עידן! התגעגעתי אליך. רציתי לשאול אותך משהו, אני אשאל בפרטי. לעניין שתי הזויות האלו - הן מצביעות על שליטה מעולה במילים, יכולת כתיבה פנומנלית שיש לך מלידה, ובמיוחד כתיבת שירה. אבל צריך ללמוד לא להפריז, לדייק, למצוא את המידה הנכונה. לערוך את מה שאתה כותב בצורה הכי לא מוותרת שאפשר.  

28/3/14
11:04
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

שירין אמר
מגי, מה ההבדל מבחינת טיב האירועים בין זוית זו, 135, לבין סקוויר מולות וצמידות?

ברור שיש הבדלים עצומים בין כל הארבע, אבל אני מניחה שאת מתכוונת לבעסה וקשיים. שלוש מאלה הן דיסהרמוניות, אבל הצמידות לא קשורה בהרמוניה או דיסהרמוניה.

שלוש הראשיות שמנית הן גלויות ומוכרות ובולטות וקלות לזיהוי בחיים או בתכונה של האדם, אבל 135 היא משנית ותופסת את האדם לא מוכן לה ולמה שהיא מביאה.

הקשיים והסיבוכים שמביאה 135 מבקשים מאדם לפעול יותר בניקיון, לצמצם את מה שהוגזם, לפעול, כן, אבל בדייקנות. לרדת מהעץ, לרדת מהביטחון.

בסקוויר מראש אין ביטחון עצמי. היא מדברת על תחושת חוסר וחסך ועל רצון לשנות, ומעוררת שאיפה להישגים ומצויינות. מציעה בעיות ותנאים מגבילים הדורשים מאדם להתגבר עליהם.

המולות דורשת איזון, מכבדת את התהליך יותר מאשר את התוצאה, ויש בה נדנדה, מתח מתמיד וחיפוש דרך איך לשלב בין ישן לחדש. מעוררת עימותים בצד צורך לרַצות. לחפש לגיטימציה בנושאים של שני הכוכבים.  

ואילו צמידות, שהיא אמנם קרדינלית, אין היא הרמונית ואין היא לא הרמונית אלא היא אימן והורתן של כל הזויות כולן. הכל יכול להיוולד ממנה, בעסה כמו טוב כמו כל דבר אחר.  

חוץ מזה, יש הבדל עצום בין זויות אלו בסולר ריטורן לבין מפת לידה. מפת לידה זו התמודדות חיים. סולר ריטורן זה אחרת. זו הדגשה זמנית של משהו.  

28/3/14
16:27
שירין
אורח
Guests

וואו מגי!! איזה פירוט smile מעניין מאד מאד!!

קודם כל, המילים על המולות שמכבדת יותר את התהליך מאשר את התוצאה - פשוט קסם! אהבתי עד מאד. בדקתי ישר בראש כמה מוליות שאני מכירה טוב (נגיד אצל הילדים) וראיתי שזה כל כך נכון. שזה מין מסע-חיים כזה בין לבין שתי האנרגיות האלו, וזה לא ממש מוביל לתוצאה. כלומר זה מוביל, אבל לגמרי בעקיפין. הנקודה היא הנדנדה בין האנרגיות. התהליך.

בסקוויר - לגמרי תנאים מגבילים שדורשים מצויינות מהאדם. כלומר, אם הוא נענה.

ואז חשבתי על ה135 - אם אני מבינה נכון, האירועים שיכולים להגיע כאן הם לא גדולים. זה לא שיפטרו את המנהל, אלא מישהו יגיד משהו, או שיקרה משהו קטן, איזו פשלה קטנה, שבה הוא יתבייש ושתגרום לו להבין שלמרות שהוא מנהל הוא אדם שעושה טעויות כמו כולם. משהו שיגרום לו להיות יותר עניו בפעם הבאה. לא פיטורין. נראה לי שהבנתי

תודה רבה רבה רבה!! t-flower

28/3/14
19:14
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

בכייף.

למה לא פיטורין? 135 במפת לידה יכולה, במקרים מסויימים, לגרום לפיטורין רועשים ומביכים ביותר, עם בושה וסקנדל, אם זה מה שצריך כדי שהאדם יקשיב וישים לב. למשה קצב יש 135 מרקורי-מרס (ואם אני לא טועה גם מרקורי-אופק) - וראית איזה תקשורת נוראה הוא קיבל ואיזה בלגן היה סביבו. ההבדל הוא לא בהיקף והגודל. ההיקף והגודל תלויים במידת המוכנות וחוסר המוכנות של האדם. הקשת השאנן הזה נתפס לא מוכן, היה בטוח שהוא יכול לעשות הכל, והנה...

לעומת זאת אני רואה כאן לעיני שלוש מפות של אנשים מומחים בתחומם, צנועים ביחסים ובכלל, קשובים לזולת ועובדים על עצמם - לאחד 7 זויות 135 במפה שלו, חלקן עם שמש וירח, לשני 5 זויות, כולל ונוס וירח, לשלישי שש 135 במפה שלו כולל ונוס ומרקורי וירח ואופק - ושלושתם כאחד אנשים זהירים בכבוד אדם, שומרים על הפה שלהם,  והזויות הללו רק תורמות אצלם ליכולת ושליטה ורצון לשפר ולשכלל את נושאי הכוכבים השותפים בזויות. זויות אלו אצלם מצביעות על שיא מסויים איתו הגיעו בתחומי הכוכבים הללו. אלמלא היו שלושה אלה עסוקים בלעשות, לשכלל, לנקות ולבדוק את עצמם כל הזמן, המסה הזו במפה שלהם היתה יכולה להתבטא בכל מיני דרכים מאד לא סימפטיות. אחד מהם אני יודעת בוודאות שעבר התעללות קשה בילדותו, ובכל זאת  נשאר אדם שפוי ותורם וחיובי. לקח את זה ללימוד רוחני ולא האשמת אחרים. וכל אחד מהשלושה עושה הרבה בתחומי הכוכבים השותפים בזויות. 

ועכשיו נזכרתי בעוד אחד, שמה זה פוטר - חבל לך על הזמן מאיזה גובה הוא נפל, ולא משנה מה קורה, הבן אדם אטום לכל מילה שתגידי לו. יש לו שתיים - אחת שמש-ירח (!) ואחת יופיטר-סאטורן. הבן אדם גאון, אבל...

הכל תלוי באדם, ובמיוחד עם זויות קטנות אלו, משום שאין לך מי או מה שיזהיר אותך בעוד מועד. עם הראשיות יש.

28/3/14
22:21
שירין
אורח
Guests

מצטערת להיות קרציה מגי. לא הבנתי - מה ההבדל בין טיב האירועים שזוית זו תביא לבין טיב האירועים שנגיד סקוויר יביא? אם בשניהם המנהל יכול להיות מפוטר, אז מה בעצם יהיה ההבדל במהלך האירוע של 'פיטורין סטייל 135', ובין 'פיטורין סטייל סקוויר'?

29/3/14
0:08
Givguv
אורח
Guests

סליחה שאני נדחפת, אבל אני רוצה לנסות (ומקווה שמגי תתקן אותי אם טעיתי :) ):

בסקוויר האדם מנסה ונאבק. הוא בונה את עצמו, מנסה להוכיח את יכולותיו ולגבש אותן. אם פטרו אותו, זה בגלל שמשהו לא היה בסדר או שהוא לא טוב מספיק ואז הוא צריך לעבוד יותר קשה או שזה בגלל נסיבות שלא פועלות לטובתו.

ב135 האדם טוב מספיק. הוא יודע את העבודה. אבל הוא מחזיק מעצמו יותר מדי, הוא מצפה לשטיח אדום ולתשואות מסביב. זה נכון שאולי הוא באמת יודע את העבודה, גאון ומה לא, אבל חסרה לו צניעות בסיסית, דרך ארץ וגם בנייה של הדברים מלמטה. וכשיפטרו אותו הוא לא יבין למה בנאדם עם כאלו יכולות, גבוהות מן הממוצע, מפוטר. הוא צריך ללמוד להגיע לדברים בגובה העיניים.

ב-180 אני חושבת שזה פשוט פינג פונג, מאבקי כוח, יחסים אישיים. אבל אני לא בטוחה.

29/3/14
14:29
עידן לוי
אורח
Guests

מגי אדם אמר

עידן לוי אמר
מאוד מעניין מגי! כבר לא יכול לחכות לספר הזוויות שלך. יש לי 135 בין מרקורי והאופק ובין מרקורי וכירון. זווית מאוד מעניינת. 

עידן! התגעגעתי אליך. רציתי לשאול אותך משהו, אני אשאל בפרטי. לעניין שתי הזויות האלו - הן מצביעות על שליטה מעולה במילים, יכולת כתיבה פנומנלית שיש לך מלידה, ובמיוחד כתיבת שירה. אבל צריך ללמוד לא להפריז, לדייק, למצוא את המידה הנכונה. לערוך את מה שאתה כותב בצורה הכי לא מוותרת שאפשר.  

תודה מגי! אם אני זוכר נכון גם לך יש אחת מאלו, אני צודק? אני חושב שעניין הכתיבה זה משהו שאני דווקא לא ממש מעריך בעצמי, אז אולי פה יש משהו לנקות ולערוך? תודה!

29/3/14
16:38
שירין
אורח
Guests

תודה גיבגוב smile

אני מקווה להפנים את הזוית הזו טוב

29/3/14
17:10
Givguv
אורח
Guests

בכיף :)  

זכרתי שהיה שרשור עם הסברים נרחבים על זויות 135 ו45. שם אני קרציה חבל על הזמן... מקפיצה לך בנוסף ללינק: 

https://www.megiadam.com/wp/forum/astrology/%D7%96%D7%95%D7%99%D7%AA-45

29/3/14
20:44
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

שירין אמר
מצטערת להיות קרציה מגי. לא הבנתי - מה ההבדל בין טיב האירועים שזוית זו תביא לבין טיב האירועים שנגיד סקוויר יביא? אם בשניהם המנהל יכול להיות מפוטר, אז מה בעצם יהיה ההבדל במהלך האירוע של 'פיטורין סטייל 135', ובין 'פיטורין סטייל סקוויר'?

אני לא חושבת שסקוויר גורם לפיטורין, זה תלוי בכוכב יוצר הסקוויר. 

ובכל מקרה, המניע של שתי הזויות שונה לחלוטין. סקוויר דורש התקדמות, מצויינות, התגברות, הישג, תוצאה. ססקוויקוודרייט דורשת ניקוי ההישג. סקוויר לא באה לפטר אותך, סקוויר באה להציע לך תנאים שיקדמו אותך. ל 135 תפקיד שונה. 

30/3/14
5:52
שירין
אורח
Guests

מגי וגיבגוב - תודה רבה!!

גיבגוב, השרשור ששמת - פנינה!

נ.ב. אתן יודעות שחלק מהחומר בהייד פארק נמחק? הלכתי לשם למומלצים לקרוא משהו ישן וראיתי שמחקו את השרשור

30/3/14
8:43
ani
אורח
Guests

מצרפת את המפה של בעלי. הוא אדם מאוד צנוע ושקוע בשירות ונתינה למען הכלל. מכבד מאד ומכובד. לא זוכרת שום דרמות מיוחדות, וראו כמה 135 יש פה. אמא'לה.

י.gif

sp_PlupAttachments קבצים מצורפים
30/3/14
14:54
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2022

להפך, אני. נדמה לי שזוויות ה-135 מרסנות את הנטייה הטבעית של אריה-עקרב דווקא להתעסק לא מעט באגו של עצמו. הזוויות האלה הן מתנה, הן מסייעות לו להיות כפי שתיארת. כמובן, אחרי האופק בבתולה...

חוץ מזה, שאין כל כך הרבה זוויות -  ארבע זה לא סוף העולם... תבדקי גם אם כל הזוויות עומדות בטווח האורבt-happy. אני לא בטוחה.

30/3/14
23:02
עידן לוי
אורח
Guests

Nאוד אהבתי מה שכתבת על הזוויות מגי. השוואה מעוררת הבנה עמוקה יותר. אני ידוע שכבר אשמח להזין את עצמי בידע שבספר העתיד להתפרסם.

30/3/14
23:17
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

נו, אז עכשיו הפכתם אותה לדרמה...

אנני, ה'דרמה' מגיעה אם הבן אדם חרש, אם הוא שומע בלעדיה, אין בה צורך...

31/3/14
9:13
ani
אורח
Guests

כן, מגי. אני מתחילה להבין את זה. מצאתי אתמול מפה של קרובת משפחה שלי. עם 3 135. שמש/ירח+פלוטו, מרס/סטורן, ונוס/נפטון.

הגברת התנהלה ביהירות ובחוסר מחשבה משווע, גם בחינוך ילדיה, וגם בהתנהלות הכלכלית שלה. 

כשהזהרנו אותה ממה שיכול להתפתח, היא כעסה ש'אומרים לה ביקורת'. חשבה שהדרך שלה היא הכי נכונה. והיום, כל התחזיות הקודרות התממשו. גם עם ילדיה היא עומדת בפני שוקת שבורה, וגם שקועה בחובות של מיליונים. כולם מסביב מבינים מצוין איך היא הגיעה למצב הזה. רק היא לא מבינה. מבחינתה זו 'גזירת שמים'. 

31/3/14
10:15
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

כמה עצוב... וכמה לא היה חייב להיות, כפי שכולם ראו חוץ ממנה. 

מסכנה. 

אבל היא תפסיק להיות מסכנה ברגע שבו תשנה את נוסח השאלה

מ"למה מגיעה לי גזירת שמיים זו ומי יוציא אותי ממנה?"

ל"תודה אלהים שהבאת לי את השיעור הנכון לי. אם גזרת כך זה בטח מה שהכי נכון לי. לא חשוב למה, תראה לי מה לעשות עכשיו ואני אעשה". 

31/3/14
12:09
יגאל
חבר
Members
Forum Posts: 2262

למרקורי שלי שתי זויות 135 והסביאן שלו די מתאים לרעיון:

A Formally Dressed Elderly Man Stands Near Trophies He Brought Back From A Hunting Expedition

אגב הבשלת יתר

31/3/14
14:36
sphinx
Member
Members
Forum Posts: 415

התוצאה הכי מוזרה של הזוויות האלה היא שחוסר ביטחון עובד בשבילי טוב יותר מביטחון עצמי. מין פרדוקס כזה של אל תהיה בטוח בעצמך ותצליח.

25/10/25
11:29
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

sphinx אמר
התוצאה הכי מוזרה של הזוויות האלה היא שחוסר ביטחון עובד בשבילי טוב יותר מביטחון עצמי.
מין פרדוקס כזה של אל תהיה בטוח בעצמך ותצליח.

מילים פנינה. בדיוק מה שצריך עם הזוית החשובה הזו. 

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online: Alin
Guest(s) 82
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 3945
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2022
Alin: 1348