לאור כל הזוויות (הדי מתסכלות) שביצבצו פה לאחרונה, יש שתי זוויות שאני כמעט לא משתמשת בהן, ולכן לא ממש יודעת איך מפרשים אותן, והן 72 ו-144.
אני יודעת מה המשמעות התיאורטית שלהן, אבל לא איך מפרשים אותן בקונסטלציה נתונה. ואני בעיקר מתקשה עם כוכבים שלא נותנים "מתנות" בקלות כמו למשל: 144 בין ירח לשבתאי, 144 בין ירח לכירון, וגם 144 בין שבתאי לפלוטו.
בנוסף מה ההבדל בין 72 ל-144 בכל אחת מהאפשרויות שהבאתי?
.
.
72 ו-144 - שתיהן זויות מיטיבות ותורמות, אבל הביטוי שלהן בשטח שונה.
72 מדברת בעיקר על כשרון טבעי, כשרון שלם שיש לאדם בתוכו מלידה,
אבל אין באדם צורך לפרסמו ברבים, להיות מתוגמל עליו או ללמוד אותו בצורה מקצועית.
נראה שהסיבה העיקרית היא שבאופן לא מודע נכון יותר לאדם לשמר את הכשרון
שלו באופן 'לא נגוע'. הוא משתמש בו, להנאתו האישית והנאת הקרובים, אבל בדרך
כלל לא יתפרנס ממנו ולא יגדיר את עצמו באמצעותו. (למשל, אדם עם כשרון כתיבה
לא יגדיר עצמו כסופר).
144 היא בעיקר נחמה ועזרה ועידוד. אם ב-72 יש לאדם כשרון והוא מקבל את זה
כמשהו טבעי, כמו צבע עיניים - הרי ב-144 מישהו מגלה את הכשרון שלך, פתאום אתה זוכה
בלי שבכלל האמנת שיש לך סיכוי, מישהו תומך או מפרגן לך עוזר לך
מכיוון או ברגע לא צפוי...
ה-144 קורה לא אחת שהחיים משתנים ברגע ממוזל שנשאר בזיכרון
ה-72 לא משנה את החיים, זה משהו שמלווה אותם מאז שאדם זוכר את עצמו.
ב-72 יש לאדם אמון ביכולת שלו והוא רק רוצה שלא יבלבלו לו את המוח עם זה
ב-144 אין לאדם אמון ביכולת שלו, לכן הוא מופתע כל כך כשפתאום מכירים בו או מפרגנים לו.
כדי להבין את מהות הכשרון החבוי את אופי העזרה הלא צפויה - את צריכה לראות מי
הכוכבים השותפים בזוית. כשזה שני כוכבים אישיים זו לא בעיה. אבל עם הכוכבים שהבאת
זה אכן יותר מורכב.
מה כתבת שם? אני זוכרת שכתבת שבתאי-פלוטו ב-72 - שזה כשרון פסיכולוגי או כשרון
במכירות גדולות וטביעת עין טובה לנכסים בעלי ערך או כשרון צבאי - בהתאמה לכלל אותה מפה.
עוד כתבת שם, נדמה לי, כירון-ירח, שזה כשרון טיפולי או רפואי וכל יכולת דייקנית שהיא
(כירון עמוס ומלא בכשרונות שונים, צריך לראות את המזלות שלהם ואת כלל המפה).
ירח-שבתאי יביא הורים או סבים טובים, מזל עם בתים, למשל, אבל יכול להיות עוד מלא דברים.
את צריכה להחליט לפי כלל המפה והמזלות שלהם.
מעניין!
אני שנייה רוצה לנסות משהו דרך המפה שלי…
אם יש לי היבט 72 מעלות בין ירח ואורנוס, אז זה אומר אינטואיציה מולדת,
לא משהו שארצה להתפרנס ממנו באמת, אבל משהו שקיים בי תמיד.
ד"א, שמתי לב למשהו מעניין, הרי ראש דרקון הוא בקטע של התפתחות,
וזווית 72 בקטע של לשמר ולא לשנות, אבל ונוס וראש דרקון בהיבט של 72,
אז…מה זה אומר?
אה...עוד משהו, יש לי היבט 144 בין נפטון לאופק, יש לי בראש פרשנות אחת,
של פרסום באופן מפתיע, אבל מה זה אומר עוד על יכולות?
תודה רבה מגי על המידע
עידן- רק משערת- וגם לא כתבת באיזה מזל ראש דרקון- בגלל שהדרקונים הם של הירח בשילוב עם ונוס- מניחה שזה מזל בבחירת האישה?
נפטון ב-144 לאופק- מניחה שמביא הרבה השראה, עם אופק תאומים- רעיונות, פתיחות לרעיונות שלאחרים נשמעים הזויים, (אולי בחלקם באמת לא הגיוניים), \השראה מילולית? כזו שאם לא עוצרים אותה בכח ההגיון- היא נובעת מלמעלה בשטף, יכולת משחק וחיקוי (עד כדי הזדהות) , יכולת להתחבר ולהבין בקלות מצבים וןאנשים והתנהגויות.
זאת זוית מיטיבה- אבל מניחה שכל הזויות של נפטון לאופק- טומנים בחובן את ההתקרבנויות?
אני גם מנסה-
נראה לי שילוב 144 מדוייק בין נפטון בקשת למרס בטלה הוא הזוי - (גם הבתים נלקחים בחשבון?1+6)
המשותף לשניהם נראה לי זו גם התמימות שלפעמים נותנת כח "ללכת על זה" (לא בדיוק אני, אבל לפעמים זה 'קורה:)) וגם רמת אנרגיה, אני לא יודעת- נפטון נחשב מחליש (אנרגטית) אבל הוא גם מעניק הרבה אש וכח.
144 בין ונוס ללילית- התמרדות?
144 בין סאטורן לפלוטו- יכולת לתקן? להצטמצם?
72- מרס-ורטקס/פורטונה- ? בכלל נקודה כזו נחשבת?
Sol אומר:
עידן- רק משערת- וגם לא כתבת באיזה מזל ראש דרקון- בגלל שהדרקונים הם של הירח בשילוב עם ונוס- מניחה שזה מזל בבחירת האישה?
נפטון ב-144 לאופק- מניחה שמביא הרבה השראה, עם אופק תאומים- רעיונות, פתיחות לרעיונות שלאחרים נשמעים הזויים, (אולי בחלקם באמת לא הגיוניים), השראה מילולית? כזו שאם לא עוצרים אותה בכח ההגיון- היא נובעת מלמעלה בשטף, יכולת משחק וחיקוי (עד כדי הזדהות) , יכולת להתחבר ולהבין בקלות מצבים וןאנשים והתנהגויות.
זאת זוית מיטיבה- אבל מניחה שכל הזויות של נפטון לאופק- טומנים בחובן את ההתקרבנויות?
אהבתי סול :) אני חושב שהשורה הראשונה של נפטון ואופק יותר נשמע כמו שילוב דלי-תאומים,
שגם אצלי זה נכון, אבל לא נראה לי קשור לזווית.
אבל השאר ממש נכון
.
וולקאם, ליירה.
עידן, סול – אתם מחפשים ב-144 יכולות – חפשו משהו אחר.
חפשו נחמה, עזרה, משהו שמחזק באדם את הביטחון ואת האמון בעצמו
ובחיים.
אני כתבתי "הכרה ביכולות" – זה לא בדיוק יכולות.
ועידן צודק – נפטון 144 לאופק זה בדיוק האדם שפתאום מגלים אותו.
אם הוא מוכשר או לא – תסתכלו על דברים אחרים, למשל 30 או 72 וגם 60 -
שהם בדיוק כשרונות. שלא לשכוח את ה-90, שבלעדיה אי אפשר להגיע לשום מקום,
אפילו יש כשרון. כשרון בלי מוטיבציה ונכונות לעבוד ולדרוש מעצמי,
לא מביא שום פרי שמחזיק...
מגי אדם אומר:
סולית,
לגבי 72 – כן, בדיוק.
לגבי 144 – להיפך. אין לאדם אמון בעצמו, ואז מגיע פתאום איזה אירוע חיובי ומעודד שתופס אותו
כזה לא מוכן, והוא, בעיניים גדולות ומתפלאות, למנסה לקלוט שזה אכן קרה לו…
מגי
שלוש שאלות ברשותך:
1) בהמשך לדיונים בזויות 45 ו-135 שהן זויות עזר ומסתכלים עליהם בקשר ישיר לסקויירים (45) ולטריינים ו-150 (אצל ה135) – האם גם בזויות האלו 72 ו144 יש קשר כזה לזויות הארכיטיפיות?
האם גם כאן מדובר בזויות שקשורות לרמה ההתפתחותית/קארמתית?
2) כיצד יש להתייחס לקרנות המפה בהקשר? היבט מדוייק של ראש דרקון לאופק וזנב דרקון לDC?
(לא ברור לי היחס לאופק – מה הוא נותן? אישיות? והשני שלא ברור לי הוא זנב הדרקון – איך להבין אותו בהקשר של 144?)
3) לגבי האורב – רשמת שעד 3 מעלות. אבל אם לוקחים פלוס שלוש מעלות ב144 זה לא גלש כבר מזמן ל150?
(מעניין שאצלי כל הזויות של 144 ו72 מדוייקות לחלוטין. )
תודה רבה
.
גבגוב,
שאלה 1) – 72 מעבירה ביקורת על הכשרונות המוחצנים של ה-60. לכן היא מעדיפה להישאר בצל.
144 היא הקונטרה של ה-135, והיא קשורה ישירות ל-150. אם שמת לב, אני תמיד חוזרת ואומרת
ביחס ל-150 שהיא דורשת התבוננות אובייקטיבית, בניגוד להתבוננות שופטת. כלומר, ה-150 לא מבקשת ממך
שתראה רק את השלילי בעצמך, אלא שתראה את הדברים כהווייתם. זו גישה שונה לגמרי. 135, שהצביעה על השלילי,
ו144, שמראה את החיובי – הן הכנה לאותה התבוננות אובייקטיבית.
שאלה 2) תראי, הן ראש וזנב הדרקון והן הנקודות האנגולריות הן נקודות ולא כוכבים. כלומר, הן אינן מייצאות אנרגיה
אלא מקבלות אנרגיה ומעצימות אותה. לכן זוית ביניהן אינה יכולה להתבטא לעצמה, אלא בעקיפין דרך המזלות
וכוכבים אחרים, שכן מייצאים אנרגיה מסוג מסויימים.
שאלה 3) כן, זו תמיד בעיה עם האורב של שתי אלו, כי כשזה 3 של ה-150 ו-2 של ה-144 – אז זוית של 147 נופלת בין הכסאות.
לכן אני נוטה להוריד מה-144 חצי מעלה עד מעלה, ולהגביל גם את ה-150 ל-3-4, או פשוט לבדוק במפה שלפני,
מה יהיה הגיוני יותר בעיני, לפי הסיפור ולפי מכלול המפה. ברור לי שזוית ארכיטיפית זכאית ליותר אורב מאשר זוית עזר, ולכן
אני די מחליטה בכל פעם מחדש, אם נטייה של יותר אורב לכיוון ה-150.
תודה רבה מגי
1) כתבת:
שאלה 1) – 72 מעבירה ביקורת על הכשרונות המוחצנים של ה-60. לכן היא מעדיפה להישאר בצל. 144 היא הקונטרה של ה-135, והיא קשורה ישירות ל-150. אם שמת לב, אני תמיד חוזרת ואומרת ביחס ל-150 שהיא דורשת התבוננות אובייקטיבית, בניגוד להתבוננות שופטת. כלומר, ה-150 לא מבקשת ממך שתראה רק את השלילי בעצמך, אלא שתראה את הדברים כהווייתם. זו גישה שונה לגמרי. 135, שהצביעה על השלילי, ו144, שמראה את החיובי – הן הכנה לאותה התבוננות אובייקטיבית.
1א. אני רוצה לנסות לראות אם הבנתי:
אם זוית 135 מראה על עודפים, על הצורך להוריד ציפיות כדי להגיע ל150 של ההתבוננות, של היכולת להכיר בענווה שיש דברים שאינם בשליטתך, האם ה-144 בהקשר הזה, שנותנת לאדם הפתעות מעודדות במקום שלא חשב ולא ציפה שיכול להצליח בהם (למעשה ההיפך מ135?), נותנת ל150 שוב את כוחה בענווה? מהבחינה שכוח יותר חזק מהאדם ורצונותיו פועל?
2ב. אם כך, האם 144 היא סוג של ההיפך מ-135?
בשתיהן מדובר ביכולות גבוהות (שמתבססות על הטריין?). ובשתיהן מדובר בציפיות. 135 – גבוהות מדי. 144 נמוכות מדי.
2) כתבת:
שאלה 2) תראי, הן ראש וזנב הדרקון והן הנקודות האנגולריות הן נקודות ולא כוכבים. כלומר, הן אינן מייצאות אנרגיה אלא מקבלות אנרגיה ומעצימות אותה. לכן זוית ביניהן אינה יכולה להתבטא לעצמה, אלא בעקיפין דרך המזלות וכוכבים אחרים, שכן מייצאים אנרגיה מסוג מסויימים.
2א. האם זה אומר שאם יש לי ירח נדנדה לדרקונים – כלומר, הירח ונושאיו משמעותיים ומאתגרים בהתפתחות, 144 של זנב הדרקון לDC ושל הראש לאופק מראות על הדרך שבה נושאי הירח בהקשר של הדרקונים יתבטאו? הירח הוא גם שליט הזנב. האם זה קושר בין הירח לDC ולבית 7? ואם כן, אז באיזה אופן?
2ב. עוד קשר מעניין – אופק אריה ב144 לראש דרקון כששליטת האופק- השמש צמודה לזנב (ומצידה השני צמוד שבתאי שליט הראש). אמנם, כאן מתחילה להיות יותר מדי אינפורמציה, אבל לצורך הדיון, אולי החתימות החוזרות והקשרים האלה מוסיפים אינדיקציה לדבר מסויים שכן קיים שם וקשור לנקודות האלה שאינן פלנטות.
מה שמחזיר אותי לשאלה ששאלתי בפוסט הקודם – מה תהיה כאן המשמעות של הנקודות האלה? יש לי הרבה היבטים לנקודות והם מדוייקים… שניים מהם 144. (יש גם טריין מדוייק בין ראש לMC). איך להתייחס לקרנות המפה ולדרקונים בהקשר של 144 ובהתייחס להיבטים של הדרקונים לפלנטות. מה הקרנות מספרות בעצם?
נסיון שווא: הקרנות הן הקשר לחומר להתגלמות בעולם הגשמי. קשר עם הדרקונים יוצר לינק ביניהם ובין היום יום לבין ההתפתחות הנשמתית? מצד שני, תמיד יש את הלינק הזה… המממ
מקווה שלא הארכתי מדי, תודה מגי
מקסימום משתמשים שהתחברו במקביל: 1400
כרגע און-ליין:
14 אורחים
כרגע נמצאים בעמוד זה:
1 אורחים
המשתמשים המובחרים:
ara33: 3782
Morgan: 2498
יגאל: 2253
Lee: 1963
kafe: 1288
mares_nest: 1268
סטטיסטיקות של המשתמש:
אורחים שכתבו: 174
מספר חברים: 333
מאשרים: 2
מנהלים: 1
סטטיסטיקות של הפורום:
קבוצות:1
פורומים:1
שרשורים:5232
תגובות:55924
המשתמשים שנרשמו לאחרונה:
shemesh, danielle12, SARA, shirel687@gmail.com, ofra, yoa64מאשרים:מגי אדם: 12677, alina: 1832
מנהלים:אורי אדם: 38