AAA
Avatar
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope




התאם



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
אורנוס מול האופק
21/12/12
13:36
Avatar
Givguv
אורח
Guests

הי :) זו מפת הלידה שלך ולכן זה חייב להיות חלק מעצמך. וכמו הרבה דברים בחיים זה חלק שיכול להיות מוקרן אלייך כמראה מבחוץ.

אישית גם יצא לי להכיר מקרוב אנשים עם אורנוס על הDC ואני הרגשתי כמו שכתבת בדוגמא שנתת - מרגישים את האופק עם סוג של מוזרות וריחוק שכנראה מגיעים מהאורנוס. 

 

לך יש פלוטו על הDC (אני זוכרת נכון?) ולי יש יופיטר על הDC.  יש להם ביטוי חזק במפה משום שהם צמודים לקרנות.

תסתכל על המחקר (המדעי) של גוקלין ותראה שיש משמעות מיידית לקרנות. אצלו זה היה בחירת מקצוע, והוא הבחין בין האופק ורום שמיים לבין DC וIC כשהאחרונים פחות חזקים בכל הנוגע לבחירת מקצוע. אבל עדיין הייתה להם השפעה חזקה. 

אם לא מדובר על בחירת מקצוע, אני מאמינה שיש לכל כוכב שצמוד לקרנות השפעה מאסיבית בחייו של בעל המפה. מכמה סיבות:

- כל קרן במפה נמצאת במולות לצד השני - הDC במולות לאופק ולכן משפיע עליו באופן ישיר (יש גישות/אסטרולוגים שאומרים שהיבטים קארדינליים: צמידות, מולות, סקוויר כמעט שווים בחוזק שלהם).

- הצמידות לקרנות משפיעה על אירועים בחיים. כמו בבתים קארדינלים - שהשפעתם יותר מיידית וראשונית. הצמידות לקרן מפה יכולה להיות גם מבית לא קארדינלי, אבל עצם הקרבה לקרן משפיע באופן דומה. (באסטרו' עתיקה 5 מעלות לפני הקאספ של הבית כבר נחשב כחלק מהבית. אז עם קרנות זה יותר חזק). 

- בית 7 אינו אנשים אחרים בחייך אלא השתקפות של היכולת שלך ליחסים אישיים, לדיפלומטיה, להתייחסות לאנשים יחידים וקהלים של אנשים. האנשים שאתה פוגש והיחסים שלך איתם ועם כל מי שאתה פוגש הם השתקפות וביטוי של כלל המפה שלך. הייתי אומרת שבית 7 ושליטיו יכולים אפילו לרמוז על האמנות שלך (עם עוד פאקטורים במפה) משום הקשר לונוס ולתרבות.

 

:)

21/12/12
14:10
Avatar
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13333
Member Since:
10/10/10
sp_UserOfflineSmall Offline

.

ניר, אם זה מדוייק אז כן. 

21/12/12
17:33
Avatar
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13333
Member Since:
10/10/10
sp_UserOfflineSmall Offline

.

ניר, שתיים וחצי מעלות זה דיוק מספיק. 

בנוסף, היא בתולה ושמש ב-3, יש בזה טעם דומה. 

22/12/12
3:05
Avatar
Givguv
אורח
Guests

Eternio אמר
גיב, תודה רבה :-) כל הנושא הקרנות מעניין מאוד, היכן אוכל למצוא את המחקר של גוקלין? לי אישית יש כוכב על כל אחת מהקרנות פרט לאופק. (פלוטו-DC, ירח-IC, סאטורן-MC).

 

אם כבר פתחנו - כתבת יפה על פלוטו בבית 7, מה קורה כשאותו פלוטו צמוד ל-DC מכיוון בית 6? בית 7 נפתח בעקרב וצמוד לשליטו (ברטרו). האם DC כזה מזכיר בתכונות שלו ונוס בעקרב?

תנסה לגגל את זה, באנגלית. לפני הרבה שנים ומחשבים קראתי את זה ועוד מחקר אסטרולוגי שנעשה לפי סטנדרטים מדעיים על נושא אחר. זה אמור להיות ברשת.

 

כוכב שצמוד מהבית הקודם - כתבתי על זה, כל עניין 5 מעלות לפני הקאספ באסטרו' עתיקה :)

22/12/12
6:13
Avatar
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13333
Member Since:
10/10/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Eternio אמר
תודה רבה מגי. טעם דומה? לדלי?

כן ניר. הצחות, הנקיות הן דומות. שלושתם מזלות מרקוריאליים. 

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online: NocheBlanca, Doris, shemesh, Dorin Aloni
Guest(s) 81
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4038
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2105
Alin: 1441
kafe: 1288
Member Stats:
Guest Posters: 174
Members: 355
Moderators: 2
Admins: 1
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 1
Topics: 5496
Posts: 57830
Newest Members:
ron adam, Dorin Aloni, Ayellet Ben Ner, naama, Tan, mayna
Moderators: מגי אדם: 13333, alina: 1917
Administrators: אורי אדם: 38
    

Comments are closed.