Topic RSSקודם כל לקרוא את הכותרת כבר עושה טוב בלב. מה זה נחמד לפגוש מישהו/מישהי שאוהבים את האמא, לשם שינוי, ואין בהם שיפוטיות וטענות אינסופיות כלפיה.
אז אני ממש מקווה לא להישמע שיפוטית בעצמי, אבל אני חוששת שאמא שלך קצת מתקשה לקחת החלטות, מהססת, מחפשת מושלם וכשבאה הזדמנות להתקדם כמו שרוצה הגדי שלה, היא בודקת ובודקת או מחכה יותר מדי עד שההזדמנות עוברת. מצד שני נראה שהיא אישה נעימה ונבונה, המקצוע שבחרה מאד מתאים לה, ואם תפתח גישה של 'כן' להצעות שעל הדרך ופחות חשש מטעות תוכל להתקדם.
במפה שלה זה לא עניין של יוזמה ולהחליט איזה כיוון לקחת אלא להיענות למה שמוצע, למה שהחיים מביאים, גם כשזה לא בא באריזה הנכונה. גם כשזה נשמע קשה או קשוח או פשוט לא עונה לציפיות. כשתגיד יותר 'כן' לדברים היא תופתע לטובה. לתת לאחרים להחליט לה. צריכה קצת יותר אמון באחרים ובחיים בכלל.
1 Guest(s)
Log In
Register
Offline
