Topic RSSעובר אסטרואיד קרוב מאד לכדור הארץ, גוף גדול במיוחד כ400 מטר ומשקל 55 טון, הוא עובר דרומית לכדור הארץ באיזור שבין מז לגדי לדלי, באותו זמן מאדים צמוד למאדים במפת מדינת ישראל וירח במזל טלה, השמש בעקרב, יום לפני ויום אחרי ה8/11 ירח ימצא בטלה, זהוא זמן של כעסים והרס, זמן אלים, מאדים המפעיל את מאדים של מדינת ישראל יצור תגוגות פזיזות ואלימות במדינה, מעבר האסטרואיד במזל גדי מדבר על מקום עם שם של עזות מצח וכעס [עזה], יתכן אירועים אלימים כלפי איזור זה וממנו, ונוס ומרקורי צמודים בעקרב, יצרו שיחות חשאיות מתחת לפני השטח שמטרתן הסכם כל שהוא בגלל המיקום בעקרב יתכן ומדובר או בחזרה של משהוא או בהסכם כלכלי כל שהוא.
הימים של ירח בטלה והשמש בעקרב עם שילוב האסטרואיד במזלות גדי ודלי מבשר על אירועים לא קלים.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
דניאל יב3: "וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ וּמַצְדִּיקֵי הָרַבִּים כַּכּוֹכָבִים לְעוֹלָם וָעֶד
"
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
לא צריך לפחד, עברנו את פרעה נעבור גם את הזמן הזה.
יש גם צדדים חיוביים לכל נתון תכני אסטרולוגי, כל מצב יכול להתפרש לשלילה אבל גם לחיוב, חוקי הטבע מראים תמיד על איזון, בין חיוב לשלילה, אין רק שלילי יש גם חיובי, הצורך להזהיר מהשלילי מתקיים תחת הפתגם "אשרי האיש הפוחד תמיד" מפני החיובי אין צורך להזהיר מלבד השעננות.
דוגמאות לחיוב ולשלילה: יש המרוויח מירידת מניה ויש המפסיד, יש המפסיד חומריות ויש מי שירוויח אותה כמו במלחמה, עובדן טריטוריאלי, כיבוש טריטוריאלי, לידת הפרפר על חשבון סיום חיי הגולם, ועוד ועוד.
ירח באותו זמן הנ"ל מצוי בטלה, הוא מתאר את נקודת התורפה של אותו זמן המאופיין על-ידי איפיוני טלה, ואילו השמש מתארת את חוסנו של אותו זמן כאשר היא מצוייה במזל עקרב, שם מתגלים איפיוני עקרב כחזקים, מעבר האסטרואיד בין דלי לגדי יוצרים נקודת תורפה כאשר המאפיין שלה בגלל מהירות האסטרואיד היא חיתוך כסכין של אותם מזלות מאפייני אותם מזלות יתקבלו במהירות עצומה ובאופן בלתי צפוי, באם האסטרואיד מציין סכנה לכדור הארץ במעברו באותו תחום שמים, אז על-פי האסטרולוגיה הקדומה הופעה של אסטרואיד או שביט בשמים מלמדת על לידת מלך, נשיא, ראש ממשלה ואו כל דמות מנהיגות שהתואר שלה מתאים למונחים התקופתיים של הגדרות מנהיגות.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
באותו זמן אנו מוצאים כי מאדים ונפטון במולות מפעילים את שמש ומאדים של מפת סוריה, החשיבות כאן גדולה כי שמש בטלה ומאדים שליט טלה וגם הירח ממוקם באותו זמן במזל טלה, במקביל ירח של סוריה מצוי במזל עקרב שם מצוייה השמש, בתחילת נובמבר כאשר השמש תימצא על ירח במפת סוריה יתגלו בפומבי גודל האסון שבאשר אל אסאד מביא על עמו.
בתווך הזמנים שבין ה7/11 ועד ה9/11 אותו נתון של מולות מאדים ונפטון יפעיל את מאדים לידתי של מפת המדינה, יתכן קשר באותו זמן בין מפת ישראל למפת סוריה באירוע כל שהוא.
מעבר האסטרואיד בבית 6 של המפה הסורית בין גדי לדלי יפר את שיגרת החיים באופן דרסטי מיקום הצדק בראש מפת הלידה הסורית באותו זמן יעלה מנהיגות אחרת צמידות אורנוס למרקורי שליט בית 11 המהפכני יכול לעלות דמות מהאחים [תאומים] המוסלמים [צדק כדמות דתית].
זו אפשרות אחת אפשרות אחרת המנהיגות הקיימת מוגנת בהשפעת צדק ברום המפה הסורית. אבל כאשר מאדים יבצע עצירה ונסיגה במזל של בשאר אל אסאד בבתולה גם הוא וגם נסראללה ימצאו בבעיה של סיום אלים.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
13:12
ara33 אומר:
חיים אתה באמת חושב שזה מה שיקרה? זה נורא מפחיד
לתחזיות אני מתייחס כמו תחזית של מזג אויר: מתכוננים. מגיעה סערה? אז סוגרים טוב את התריסים ומקפלים את הציוד מהגינה ובודקים טוב שהגג אטום למים. ומקסימום ממלאים בקבוק מים ופנס.. אם ירד החשמל. (אבל יכול להיות שזו תגובה רק של הבתולה שבתוכי..)
שרב בא באמצע החורף? קדימה להוציא את משקפי השמש ובגדי הים.. 
אמר רבי נחמן מברסלב: »"הָאָדָם צָרִיךְ לַעֲבר עַל גֶּשֶׁר צַר מְאד מְאד! וְהַכְּלָל וְהָעִקָּר שֶׁלּא יִפַּחֵד כְּלָל"
מצאתי באינטרנט טקסט יפה על הסבר לפחדים
בין התאריכים ה7-9/11/201 [מיקום הירח בטלה ומעבר האסטרואיד ב9/11 שעה 00:48] מתחיל תהליך של הדלפת דוח הגרעין של אירן מ-סבא"א, ישראל נמצאת דוברת אמת באשר לאירן, העולם נמצא בבעיה אל מול אותה גישה אירנית שאמרה כי הכורים אצלה הם לצרכי שלום.
מתחיל האישור לתקיפה של המתקנים על-ידי ישראל, ישראל הופכת לתוקפנית יותר על בסיס קיומי, אירן מבינה שהיא במילכוד של הדברים שהיא מסרה בעבר.
באתר תיק דבקה מתפרסם היום ה10/11/2011כי ההתקפה על מתקני הגרעין האירניים תתבצע על-ידי ישראל תוךעזרה לוגיסטית של בריטניה וארה"ב בחודש דצמבר 2011.
אנחנו לפני שנה שבה מאדים מבצע עצירה ונסיגה במזל בתולה, האוייבים הנסתרים של מדינת ישראל, יתכן ואנו לפני תקופה לא פשוטה תחת השפעה זו.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
1 Guest(s)
Log In
Register
Offline
