AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
הליקוי של ה26/2/2017
07/2/17
19:39
חיים ש
Member
Members
Forum Posts: 944
sp_UserOfflineSmall Offline

כל אדם שופט את האחרים

לפי איך שהוא רואה עצמו

09/2/17
17:13
Sol
Member
Members
Forum Posts: 964

תודה  חיים. מרתק לשמוע, מאוד פסימי, מאוד החלטי :)

10/2/17
11:49
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13386

אני עשיתי סוג של 'דוקטורט' על ליקויים, וכתבתי עליהם חוברת שלימה ומפורטת להפליא, ולמדתי ולימדתי אותם לעומק ולרוחב -

והם תמיד איכזבו אותי. במיוחד בכך ששום דבר טוב שהיה ממש צפוי ומתבקש - לא התקיים.

(לגבי דברים רעים לא מעניין אותי. יגיעו מעצמם גם בלי שאחפש אותם או אתנבא עליהם.)

t-surprised

10/2/17
17:07
Sol
Member
Members

הלינק מעניין כי מעניינת דרך ההסתכלות והניתוח של הבחור. אבל הוא מאוד דטרמיניסיטי.

הליקוי הזה נופל צמוד לשמש שלי - אז אעדכן אם יש  משהו :) למרות שכשהוא נצמד לשמש של הבת שלי- לא אירע שום דבר מיוחד באותה שנה. כלום.

אני מנסה גם לעקוב אחר הליקויים- רק פעם אחת חוויתי תחושה חזקה. והליקוי אפילו לא נגע במפה בצורה אישית. פשוט נפל על בית 10.

לא הייתי מודעת לליקוי, אבל הרגשתי יום חג. שמש בלב. (בתקופה מאוד עצובה). ואז קיבלתי בערב שיחת טלפון עם בשורות מדהימות שקשורות לקריירה :)

אבל כן מרגישה עקצוץ כמעט לפני כל ליקוי. כמו היום  t-donno

12/2/17
11:23
חיים ש
Member
Members

הליקוי הזה הוא ליקוי טבעתי, ליקוי חמה הוא מבשר על חסימת אנרגית החיים, כאשר הוא טבעתי הוא חוסם חלק מאותה האנרגיה ומשאיר את קיום החיים עצמם, דוגמה לכך היה הליקוי שלושה חודשים לפני האירוע המוחי של אריאל שרון, אז כתבתי כי האיש יהיה במצב של חי/מת, דבר שהתממש בהיותו צמח, אירוע שמבחינה קוגניטיבית הוא לא חזר לעצמו.

ליקוי כזה משאיר נזק אבל לא גורם לאבדן סופי.

במקרה של הליקוי הנוכחי מדובר בליקוי חמה נפטוני, הליקוי קרוב  לכוכב נפטון, וכאשר הירח המקודם של אותה המפה ייצמד  לנפטון בתאריך 28/5/2017 אז תהה הפעלה של המפה,

נכון שבתקופה הקרובה בה מתרחש הליקוי, מתרחשים תופעות טבע של גאות ושפל אשר במצב של גאות יש לחץ על כרום כדור הארץ ואפשרות לקריסה של שברים גאולוגיים אשר גורמים לרעשי אדמה, אבל במקביל במקומות בהם יש שפל במצב זה נוצרים לחצים מתוך כדור הארץ כלפי חוץ , אז יתכנו התפרצויות כמו גייזר ואו התפרצויות געשיות.

השליטה של ירח ושמש על הנוזלים כתוצאה מכוחות המשיכה יוצרים גם באותם אזורי השפע התרגשויות גדולות והתפרצויות במקומות של שפל המים, או תחושות של חנק הרגשות במקומות של גאות המים, הגוף מתנהג כמו כדור הארץ במצבי גאות ושפל.

כל אדם שופט את האחרים

לפי איך שהוא רואה עצמו

13/2/17
11:31
alina
מאשר
Moderators
Forum Posts: 1920

הבחור דרמטי מדי בעיניי כי לליקוי בדגים עם נפטון צמוד (וגם מרקורי) יכולים להיות עוד הרבה פרשנויות - לא רק אפוקליפטיים :))

אך אני עדיין אשמח לשוחח לגבי מפות שליקוי נופל להם על הכוכבים.. אני איתך מגי עד כה לא ראיתי יותר מדי דברים דרמטיים קשורים לליקויים.. אולי הכל עוד לפנינו חחחח.. למרות שפעם ליקוי נפל לחברה הרווקה שלי על ונוס בעקרב.. אמרתי תהיה עם עיניים פקוחות בזמן הקרוב והיא כן שבוע אחרי ליקוי הכירה בעלה, התחתנו, יש ילד.. לא יודעת עם זה היה קשור לליקוי אבל היא הלכה לפגישה במודעות שזה יכול להיות משהו רציני..

אשמח לחשוב איתכם על התסריטים השונים שיכולים להיות כאשר ליקוי הזה בא במגע עם מרס במפה של בחורה (מרס שליט המפה שלה). בחורה נשואה.

למרס הזה יש זויות קארדינליות (90) לונוס בתאומים ולנפטון בקשת. בנוסף יש לו זוית 150 לפלוטו.  גם מרס ב 90 לדרקונים (בקשת תאומים).

והינה בא ליקוי ודורש לפרוץ דברים שכבר מזמן הצטברו וחיפשו לצאת החוצה. הוא בא למרס - המלך של פעולה. אך מרס הזה בדגים.

מה אפשר להמליץ לאדם?

ללכת ללמוד דברים שקשורים לאומנות, ריקוד? מרס זה גם גבר.. יש להם זוגיות יציבה..לנסוע לחול? (הם נוסעים כל הזמן) משהו קשור לאחות (מרקורי, ונוס)?

13/2/17
16:11
Sol
Member
Members

אני מוצאת את הפרשנות של הבחור מאוד מעניינת. לא את התחזית עצמה, אלא את דרך ההסתכלות שמתאימה לגישה ההוררית. זה לא ניתוח פסיכולוגי, אלא ראיית הגרמים בשמיים כדמויות ומקומות שבינהם נרקם סיפור.

שוב, גם אני לא מצאתי ממש עדיין בליקויים ובכל זאת - עובדה שהם מושכים ומעניינים לדיון :)

הסיפור על הרווקה נשמע מאוד מתאים לליקוי.

אני חוזרת לפעם היחידה שכן קרה לי משהו- בשורה נהדרת שקיבלתי ביום הליקוי. הליקוי נפל בבית 10. גם הסולר של אותה השנה היה מלא בבית 10 - כך שאולי הליקוי (שלא נגע  לי במפה אישית) היה ה"טיימינג" של משהו שהיה לו פוטנציאל לקרות.

אני מספרת את זה שוב- כי אני מאמינה שכמו שירח חדש נוגע לנו במפה בגזרה מסויימת, בית מסויים של אותו החודש- כך גם הליקוי.

אז בעצם חשוב איפה הליקוי של חברתך מתרחש.

באופן כללי- הייתי מציעה לה לספור עד 10 אם היא מתרגשת מדי או מתעצבנת  t-mad

לא יודעת אם צריך באמת לעשות משהו- את שואלת כיצד לייעץ לה- או שהליקוי עצמו פשוט מביא את הדברים אלינו (בהנחה שכן קורה משהו :))

אבל באמת נראה שהצמידות הזו יכולה להביא פרץ אנרגיה. אולי ליזום משהו? אולי באמת לרקוד? אפילו כאקט של שחרור.

במיוחד כשהליקוי בסקסטייל לסרס (קראתי שזה יכול לעודד יצירתיות ואמנוות אבל אצל מי שיש לו גם כך נטייה  לכך).

שווה לראות אם יש עוד מעברים חזקים  אצלה יחד עם הליקוי שיכולים לרמוז על משהו.

(בכלל חושבת שהמולות  בשמים בין מרס-אוראונס לבין יופיטר היא מעוררת, רק לא יודעת מה t-wink )

אצלי הליקוי ממש נופל חזק- שמש שלי 6:50. ראש דרקון- 11:50- איפה שנפטון היום. ונוס 14:30.(הכל דגים) +  צמידות מרס-אוראונס על מרס לידתי + שמש מקודמת על מרס לידתי- כך שהמרס שלי גם חוגג.

אם זה לא יביא למשהו- אז מה כן ? t-surprised wink

13/2/17
17:41
alina
מאשר
Moderators
Forum Posts: 1920

באופן כללי- הייתי מציעה לה לספור עד 10 אם היא מתרגשת מדי או מתעצבנת  t-mad ++ אחלה העצה.. מאוד מתאימה למקרה..

שמש שלי 6:50. ראש דרקון- 11:50- איפה שנפטון היום. ונוס 14:30 === זה יכול לתת השראה..  תשימי לב לחלומות, סימנים, אם את עושה מדיטציות הם יכולות להביא רעיונות להגשמה של השמש שלך..flower5_png

13/2/17
22:09
Sol
Member
Members

תודה רבה אלינה. תמיד טוב לקבל השראה cool (בהחלט אקשיב לחלומות).

17/2/17
20:47
adika
Member
Members
Forum Posts: 4

היי אני חדשה בפורום, עדי, נעים מאוד :) אני מפוחדת מעט מהליקוי שנופל ביום הניתוח שלי ונכנסתי לקרוא מה שיתפתם עליו כאן. בעקבות הלינק למעלה המשכתי וראיתי סרטונים על הליקוי וביחד כל המידע די מבלבל. לא רק שנופל ביום הניתוח 26-27 לחודש, הניתוח הוא ניתוח עיניים והליקוי מתרחש בבית 6 ב-60 מעלות כמעט מדויקות לירח שלי שבגדי. מצד אחד "חסימת אנרגיית החיים" שנכתב פה ומצד שני התחלה חדשה בתחום שנשלט על ידי הבית שבו מתרחש הליקוי - כך נאמר באחד הסרטונים. ההיבטים באותם ימים אמרה אסטרולוגית אחת ביוטיוב גורמים לאימפולסיביות פעולות נמהרות והערכות מוטעות. מלחיץ ממש כשמדובר בניתוח. שאלה קצת פילוסופית - אם הפרשנות השלילית באמת נכונה עד כמה נכון לדעתכם לבטל על סמך זה את הניתוח?

18/2/17
9:36
חיים ש
Member
Members

וטטטטט.png

adika

: אני כאן שואל את מגי ואת יכולה לראות את התגובות שלה בנושא:

ליקוי חמה הוא ליקוי טבעתי, צורה של עין עם אישון, הוא נופל במזל דגים המזל היוצר ערפול  של דברים, דעתי האישי עשוי להיות פגיע ברעייה במרכז העין ויכולה להיות ירידה ברעייה,

לרמה של רק רעיה בחלקים החיצוניים של התמונה ולא רעיה במרכז העין, דעתי האישית לדחות לזמן שקרוב למצב שבו הירח מתמלא כמו התאריכים של י"ב בחודש לפי התאריך העברי, וזאת בכל חודש שהוא מלבד חודשים של מזל אריה עם ליקוי או מזל דגים עם ליקוי.

מה דעתך מגי?

sp_PlupAttachments קבצים מצורפים

כל אדם שופט את האחרים

לפי איך שהוא רואה עצמו

18/2/17
12:15
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

אדיקה

אני לא יכולה לקחת אחריות על סמך מידע כה מועט. אני מבינה ליקויים ואיך הם עובדים, אבל מכמה שעקבתי אחריהם, הם לא מספקים את הסחורה. כך שאינני יודעת. אם זה ניתוח ברירה, והאינטואיציה שלך הובילה אותך לכאן ומזהירה אותך ממשהו, לכי עם זה ותדחי בלי קשר לשום דבר. אם זה לא מאינטואיציה אלא מהמחשבה, אני לא סומכת עליה במקרים כאלה. את נשמעת כמי שמבינה באסטרולוגיה. תבחני את כל הטרנזיטים על המפה שלך באותו היום, ותבחני גם את מפת הניתוח לעצמה, במידה ושעת הניתוח ידועה לך. והייתי מרחיקה לכת ובוחנת גם את הסולר ריטורן של השנה, מאחר וזה משהו חשוב. 

18/2/17
12:16
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

וחיים,

פתאום שמתי לב לחתימה שלך. כלומר, תמיד ראיתי אותה אבל פתאום היום, הרגע, שמתי אליה לב והיא נגעה בי.

כל אדם שופט אחרים לפי איך שהוא רואה את עצמו. אהבתי. 

18/2/17
16:56
חיים ש
Member
Members

כל אדם שופט אחרים לפי איך שהוא רואה את עצמו, זו החתימה.

כל אדם שופט את האחרים

לפי איך שהוא רואה עצמו

18/2/17
18:58
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

ברור. סתם טעות eqsmile

21/2/17
18:17
חיים ש
Member
Members

כל אדם שופט את האחרים

לפי איך שהוא רואה עצמו

23/2/17
20:00
Givguv
Member
Members
Forum Posts: 762

Sol אמר
...אני מספרת את זה שוב- כי אני מאמינה שכמו שירח חדש נוגע לנו במפה בגזרה מסויימת, בית מסויים של אותו החודש- כך גם הליקוי.

אז בעצם חשוב איפה הליקוי של חברתך מתרחש.
...
(בכלל חושבת שהמולות  בשמים בין מרס-אוראונס לבין יופיטר היא מעוררת, רק לא יודעת מה t-wink )

אצלי הליקוי ממש נופל חזק- שמש שלי 6:50. ראש דרקון- 11:50- איפה שנפטון היום. ונוס 14:30.(הכל דגים) +  צמידות מרס-אוראונס על מרס לידתי + שמש מקודמת על מרס לידתי- כך שהמרס שלי גם חוגג.

אם זה לא יביא למשהו- אז מה כן ? t-surprised wink  

סול :) מעניין! הליקוי נופל לך ממש בצמידות לקאספ של בית 5 וצמידות מארס-אורנוס על מארס לידתי שנמצא בבית 6. (נמצא במזל שלו ושליט הבית). 

גם יופיטר שנמצא ממול הזוג הנפיץ בטלה, אמנם בנסיגה אבל מתקדם לאט לאט לצמידות עם הירח שלך. סה"כ זה נראה כמו משהו שנפתח אצלך ותורם לך ביצירה ועבודה וגם בשגרת החיים - בריצה, בהרגשה הכללית, בבילויים ורומנים. (יכול לבוא לידי ביטוי גם דרך הבת שלך או דרך ספורט ו/או תחרויות כלשהן). star

צריך לתת להשפעה הזו חצי שנה. זה לא תמיד קורה מיד (למרות שהצמידויות אצלך מדוייקות). אני לא יודעת אולי איך להסתכל על זה, אבל ניסיתי להתבונן במפות הליקוי אחרי חצי שנה וגם ניסיתי לקמפז עם שלי (קומפוזיט בין מפת הליקוי למפת הלידה) ולפעמים יצא שראיתי משהו שדיבר על דברים משמעותיים שקרו. אבל לא תמיד. לפעמים ליקויי הירח יצאו יותר משמעותיים מליקויי החמה. דווחי בעוד חצי שנה (אם תזכרי)...cool

[רק רוצה לציין שלא ראיתי את הוידאו, הוא קצת ארוך ואני לא חובבת תחזיות בוידאו. אבל כשיהיה לי יותר זמן אולי אצפה].

24/2/17
11:54
Sol
Member
Members

גם לי קשה לצפות בסרטונים (כי זה לוקח זמן). אבל  סרטון זה מעניין- כי דרך החשיבה שלו- כפענוח הוררי מעניינת.

תודה על התובנות גיב. ממש מתחברת.cute-critter_png

קודם כל- יותר ויותר נראה לי שלקמפז (איזו מילה :)) מפת אירוע עם נטאלית- נותן המון מידע.

עוד לא בדקתי עם מפת הליקוי, אבל בדקתי עם מפות אירוע.

ובהחלט מרגישה שיש התחדשות בהמון מובנים. יצירתית וחברתית (יחסית אלי).

נפטון שחרש לי את השמש בשנתיים האחרונות הוציא כל בדיל של השראה ממני. גרם לתרדמה מאוסה. מרגישה שמשהו חדש נפתח. כמו שכתבת- זה לוקח זמן. אבל מקווה, מרגישה ובהחלט אחזור לעדכן.

לגבי הריצה-  נפטון במקביל לשמש- חרש לי את הרגל- עם פציעות ושברי מאמץ. (איפה שהוא קראתי שנפטון על השמש מוביל לדילול עצם).

עד שהכניע אותי מלנסות לרוץ בכלל. עכשיו שוב מתעורר לאיטו הרצון והתקווה לרוץ ואפילו יצר תחרותיות קטנטן :)

מקוה כי זה לא פשוט. נראה מה יקרה בחתי השנה הקרובה.

26/2/17
12:12
Givguv
Member
Members
Forum Posts: 762

קודם כל תרגישי טוב והחלמה מהירה heart3_png מוזר שהטרנזיט של נפטון על השמש הרג את היצירתיות ולא תרם לה. שיהיה בהצלחה!

לא ברור לי איך להסתכל על קומפוזיט עם מפות אירוע (גם מפות שאלה?). גם בהרגשה שלי הן די עומדות בפני עצמן בגלל כל החוקים של איך צריך לקרוא אותן. על מה את מסתכלת כשאת עושה אותן ועל מה הקומפוזיט איתן יכול להראות?

26/2/17
14:04
Sol
Member
Members

תודה גיב.

הרגל בגדול משתפרת מאוד.

גם אני ציפיתי שנפטון יעורר השראה. או לא יעשה שמות לפחות- כי גם ככה- הוא חזק מאוד במפה וכאילו מוכר לי. אבל בפועל הוא הרדים  :) ולא בצורה נעימה. שמחה שעבר t-happy

אני לא בדקתי על מפות שאלה. אבל באירועים- בעיקר המוניים,. למשל מרוץ- המון פעמים ראיתי  דווקא בקומפוזיט את התחושה באירוע, או התוצאה. מצד שני- לא תמיד הצלחתי לקרא אותן :)

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 2849
Currently Online:
Guest(s) 223
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4057
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2113
Alin: 1462