Topic RSS9:52
17/10/10
Offlineב4 למרץ, ב13 מעלות טלה, ונוס תכנס לרטרו. אז כיאה לפסיכותרפיסטית אשאל "איפה זה פוגש אתכם?"
אני אופק מאזניים, ככה שונוס תמיד יקרה לליבי. יש לי סטליום בטלה בבית 7, ועכשיו ונוס ברטרו מטיילת לי על קאספ בית 7. אני מרגישה שזה מעבר משמעותי עבורי ואני בוחרת להתרגש ולקוות שזה אומר שאהבה חדשה מגיעה :)
מה אתכם?
אחותי אדם ונוסי - אופק מאזניים..
ברטרו ונוסי החליטה לחדש קשר עם בחור מן עבר (שעבד איתה וממשיך גם היום לעבוד) ולהעביר קשר איתו להילוך אחר.. זה קרה באמצע רטרו של ונוס.. עכשיו הם נשואים, יש ילדה..
אז כן יש הוכחות שזה יכול לעבוד.. :)
אך לא עם אנשים החדשים.. אלה אנשים מן העבר.. אפשר לגמרי לשנות גישה בהכירויות, ניהול מערכת יחסים בתקופה הזאת אבל אם זה יהיה מישהו לגמרי חדש אחרי הרטרו זה יכול להתפוגג..
כל התהליך של רטרו התחיל ב- 30.1 בערך.. עכשיו כוכב עוצר.. אחרי זה יחזור לנקודה שהייתה ב 30.1.. ואז תצעד קדימה..
אולי הופיעו לך בתקופה אחרונה (מ 30.1) אנשים מן העבר.. כדי לשים לב אליהם..
8:24
17/10/10
Offlineאלינה,
כל כך בא לי כבר חדש. האמת שעד סוף ינואר עוד הייתה התעסקות עם מישהו מהעבר ומאז לא תקשרנו ואני מרגישה שאני עוברת הלאה ושמה את זה מאחורי, אז אני מקווה שהוא לא הולך לחזור בסיבוב הזה של ונוס רטרו כי אני לא רוצה יותר עוד ממה שהיה, מספיק לי. אני גם לא חושבת שהוא מסוגל להתנהלות אחרת 
ארה,
את יודעת, כשקראתי שהייתם בזוגיות עד שנפתר חשבתי שהתכוונת עד שהקשר ביניכם נפתר, שמה שקשר אתכם יחד נפרם כי סיים את תפקידו 
אלינה,
פגישות עם אנשים מהעבר זה חלק מהעניין של מרקורי ברטרו, לא של ונוס ברטרו. ונוס ברטרו גורמת לכך שאנחנו משנים גישה. אפשר בהחלט להכיר אדם חדש לגמרי, ובזכות הרטרו דווקא לתת לו סיכוי משום שאנחנו במקום קצת שונה לגבי מערכות יחסים. או להתנהג בצורה אחרת ואז זה מצליח. או לפגוש אדם ישן ולהתייחס אליו אחרת ואז משהו ביחסים איתו ישתנה. או, כמו שעשתה אחותך, לראות קשר ישן בעין חדשה ולתת לו סיכוי מחודש. אבל זה בהחלט יכול להיות עם חדשים, ישנים, חצי ישנים וכאלה. בחור שתמיד רצה רזות ייתן סיכוי לבחורה מלאה, מישהי שתמיד רצתה אתלטים תיתן סיכוי גם לבן אדם שיש לו יותר ראש ולב מגוף, ומישהו שחיפש בחורה עם כסף מתחיל אולי לחפש דברים אחרים.
הפואנטה בתקופות אלה, הבאות אחת לשנתיים ומשהו, היא שכל איש ואישה על הפלנטה בוחנים בעין אחרת את עצמם בתוך מערכות היחסים שלהם, על כל הרבדים שלהן. תחילה, כמובן, מערכות יחסים זוגיות, אבל גם מערכות יחסים עם שותפים, משפחה, חברות, מה שתרצו. כמו כן מעוררות אותנו לבחון איך אנחנו נראים, מה אנחנו לובשים, הדעות הפוליטיות והאחרות שלנו, הערך העצמי ושאר ענייני ונוס.
אני אוהבת את התקופות של ונוס ברטרו, ולא רק כי נולדתי עם ונוס כזו. קודם כל כי זה נותן סיכוי מחודש לכל הרווקים והרווקות הנצחיים ששוברים את לבי בגעגועים לאהבה שלא מגיעה. ונוס ברטרו הרבה פעמים מביאה הזדמנות חדשה פשוט משום שהאדם מתנהג אחרת, מוכן להגיב אחרת, נפתח אחרת, וזה מביא את השינוי המיוחל. דבר שני, העובדה שכולם נמצאים בתקופה בה הם בוחנים את מערכות היחסים שלהם, מביאה לי יותר עבודה...

לי
כשהשליטה שלך ברטרו ההשפעה היא רחבת היקף בהרבה מיתר האנשים.
זה לא נשאר במסגרות של ונוס אלא משפיע על כל תחומי החיים, על האישיות, הגישה לחיים.
האדם הרבה יותר עצבני, מבולבל, מחפש, מתלבט. מאידך מגיע לתובנות מאירות ומפליאות בדיוקן
ומתוך ההתלבטות והספקות צומחת לאט לאט דרך ברורה. מעין אהה, עכשיו אני יודע מה אני רוצה
tuti אמר
מגי,האם שוני באופק מביא גם לשוני היכן הדגש?
כלומר אם אני אופק שור ובעלי אופק מאזניים ולשנינו ונוס היא שליטה האם אצלו זה יתבטא שונה משלי מכיוון ששור יותר מוחשי פיזי ומאזניים יותר מנטלי אידיאלי?
שניכם תרגישו את זה גם במערכות יחסים, כמו כל עם ישראל, אבל ספציפית גם באישיות. כל אחד לפי האיפיונים הרגילים שלו. את כשור והוא כמאזניים. ובכל מקרה, אצלו זה יהיה בולט ומשפיע יותר
1 Guest(s)
Log In
Register