AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
זווית 150 או קווינקנקס
31/8/13
14:46
mares_nest
חבר
Members
Forum Posts: 1277
sp_UserOfflineSmall Offline

היי,

שמתי לב במיוחד לזווית הזאת כזווית קשה במיוחד, שכל זווית כזאת שנוצרת בין שני כוכבים
גורמת לקושי גדול בנושאים האלה וכמו מן "ביש מזל" ביניהם
לא יודעת בדיוק מה הזווית הזאת אומרת אבל זאת לא זווית של מתח רגיל..
זה לא כמו המולות או הסקוויר שהן מתח שמרגישים על פני השטח
זאת זווית שהכוונות שלה די נסתרות ולא ברורות.
וגם שמתי לב שככל שיש יותר מהזווית הזאת במפה לאדם יש יותר קשיים בלתי מודעים שהוא מתקשה לפתור
הדגש הוא על החוסר מודעות בזווית הזאת כי  בזוויות מתח אחרות יותר מרגישים מתח, ובזווית הזאת לא.
לי למשל יש אותה בין שמש-מרקורי לשבתאי, ולקח לי הרבה זמן להבין כמה היא אחראית על התקדמות איטית
מאוד בנושאים האלה. (איטית בגלל שבתאי)

בכל מקרה זה הרושם שלי, לא יודעת עד כמה זה נכון
אשמח להבין אותה יותר כי היא מעניינת

31/8/13
16:37
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13386

מאד נכון, מאד מדוייק, מארסט.

במולות ובסקוויר יש מתח גלוי, יש אירועים או תנאים או מצבים שדורשים פתרון, התייחסות. אדם יודע מול מה עליו להתמודד. לעומת זאת הקווינקנקס היא לא ברורה, מסובכת, חוסמת, מבלבלת, מייאשת והשפעותיה קשות לאיבחון.

עם סקוויר אדם צריך להתמודד מול תנאים ועובדות ומצבים נתונים, עם אופוזישן אדם צריך להתמודד מול אחרים ומול עצמו, אבל עם הקווינקנקס אדם צריך להתמודד מול אלוהיו.

זוהי זוית שהיא קשה יותר ככל שהמודעות של האדם נמוכה יותר.  

סקוויר דורשת אומץ,  נחישות, פתרונות והתגברות על קשיים בדרך ליעד מוגדר. סקוויר דורשת תוצאות. 

מולות דורשת העזה, תגובה, מעורבות, נכונות לנסות ולחדש, נכונות להשתנות ודורשת להגיע לאיזון בין כוחות מנוגדים. 

קווינקנקס דורשת בקרה עצמית, נסיגה והתבוננות אובייקטיבית כמו מחקרית. קווינקנקס דורשת אומץ לא רק לראות את הדברים כמות שהם - שזה הסקוויר או המולות - אלא לרדת נמוך יותר ולראות מנין הם נובעים. 

יש חסד. לא בכדי האורב של מולות וסקוויר הוא 6-7 מעלות, בעוד האורב של קווינקנקס הוא בסביבות 3 מעלות.  

01/9/13
0:42
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2113

אולי זה יישמע מוזר, אבל יותר ויותר אני מרגישה שאני דווקא אוהבת את הזווית הזאת. שהיא עמוקה ואמיתית יותר.

על זוויות אחרות אני יכולה להגיד שיש לי סקוויר כזה או אופוזישן כזה.  באופן מוזר עם ה-150 שיש לי אני חווה משהו יותר עמוק. כמו לומר "היא פשוט אני".

ושוב - אולי אני רק מדמיינת, אבל נראה לי שיש משהו בעבודה עם 150 שמרכך את העבודה עם זוויות דיסרמוניות אחרות. האם זה יכול להיות נכון, מגי?

אני מרגישה את זה אצלי, אבל בדקתי את קצת גם עם מפות אחרות - הזווית הזאת קשה לעבודה, אבל כשקשובים אליה  (והיא הרי תובעת נוכחות תמידית) - פתאום גם הזוויות הדיסהרמוניות האחרות קצת מתיישרות.

01/9/13
9:43
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13386

אני מאד מתחברת למה שאת אומרת, לי.

זו זוית מעוררת מודעות. 

כשאדם מודע, קל לו יותר עם כל המפה שלו משום שהוא מבין למה, רואה מה צריך, יש לו יותר שליטה.

אבל כשהאדם לא מודע הרי מה שהיא מביאה נראה כמו גזירת גורל שאין לה משמעות

וקשה לאדם עם זה. 

זו זוית של ריפוי וניקוי וטיהור, כמו שהיא זוית של ביקורת ואומללות והסתבכות ומחלה. 

למה יש אומללות או מחלה? כדי שאדם יעצור וישאל למה זה קורה לי, מה אני עושה לא נכון,

ומתוך השאלה מתחיל תהליך הטיהור והריפוי. 

כשאדם שואל את זה מאליו, מעצמו, הרי שאין צורך בקושי, והזוית הזו מקדמת אותו בדיוק מוחלט

בכיוון ההתפתחות

הנכון לו. 

21/6/14
16:41
freelove
אורח
Guests

150 מרגישה גם לי כמו זווית שמגרדת.. מציקה קצת , לשם התבוננות.. 
היא לא נינוחה, אך בזכותה , אני שואלת אין ספור שאלות .
יש לי אותה בין הונוס לפלוטו שלי.. גם כך ונוס שלי עטופה מכל כיוון .. היא צמודה לשבתאי.
מקבלת ליטוף מהירח וממרקורי , פלוטו דואג לה שהיא לא תרדם ותיקפא :) מדגדג אותה כל הזמן :)

21/6/14
16:43
freelove
אורח
Guests

אם מישהו יכול לומר, מתוך ראייה גבוהה, בה ניתן לראות את הזוית 150 מעלות , כזוית מפתחת  ותורמת.
כיצד ניתן לראות זאת בסינסטרי, כאשר המארס של הגבר שולח לונוס זוית של 150 ?

התחושה שלי , מתוך מודעות ופתיחות , ניתן יהיה ללמוד הרבה על מהות החיבור בין מארס לונוס.

22/6/14
15:01
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2113

נדמה לי שהקשר יחייב אותם למצוא את המהות הגברית והמהות הנשית העמוקה שלהם, בלי ויתורים. הרי יהיו עימותים שיהרסו את הקשר. אם ייווצר עימות זה דווקא לא יהיה סימן טוב אלא סימן לסטייה מהדרך, נדמה לי, לא כמו עימותים של מולות, שיחיו את הקשר. 

אגב, מעניין שכתבת שהמארס שולח את ה-150, הרי הונוס שולחת אותה באותה מידה, לא? t-happy

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 2849
Currently Online:
Guest(s) 225
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4057
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2113
Alin: 1462