AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
זווית 150
09/7/12
15:11
mares_nest
חבר
Members
Forum Posts: 1277
sp_UserOfflineSmall Offline

היי,
 אני לא ממש מבינה את הזווית הזאת
קראתי שזה יוצר קשיים ומתחים בין שני הכוכבים שנוצרת ביניהם הזווית
לי יש אותה בין השמש ומרקורי לבין שבתאי, ונראה לי שזה אחראי להתקדמות והגשמה עצמית ממש איטית בכל נושא בחיים. אני אשמח אם מישהו יוכל לספר מה הוא יודע עליה
תודה 

09/7/12
18:46
eli_meshi
אורח
Guests

זו זווית שיוצרת מתח בין הכוכבים המעורבים. לפעמים תסכול. המטרה שלה- בחינה עצמית.

ביקורת עצמית, בקרה עצמית, לפעול ממקום נקי ישר ואמיתי יותר. בזווית כזאת שבתאי מעכב ביטוי עצמי

הגשמה וקשרים, עד ששמש ומרקורי לא "עומדים בתקן". באופן כללי לפחות, בלי לראות מפה.

09/7/12
19:00
mares_nest
חבר
Members

היי תודה,

אבל על איזה תקן מדובר?

14/7/12
6:44
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13386

mares_nest אמר
היי,
 אני לא ממש מבינה את הזווית הזאת
קראתי שזה יוצר קשיים ומתחים בין שני הכוכבים שנוצרת ביניהם הזווית
לי יש אותה בין השמש ומרקורי לבין שבתאי, ונראה לי שזה אחראי להתקדמות והגשמה עצמית ממש איטית בכל נושא בחיים. אני אשמח אם מישהו יוכל לספר מה הוא יודע עליה
תודה 

מארסט,

אמנם יש לך את שתי הזויות הללו אבל במקסימום האורב, כלומר, רחוק אבל קיים.

קווינקנס מסאטורן אל שמש-מרקורי מעוררת רגשות אשמה חזקים, בחינה עצמית בלתי פוסקת וחוסר אומץ. 

אדם מציב לעצמו יעדים גבוהים מדי או נמוכים מדי, חסרה לו המידה הנכונה של מה הוא מסוגל, ובדרך כלל אדם מודע עד כאב לפער בין המקום אליו היה רוצה להגיע לבין המקום בו הוא נמצא. רואה את הכיסא וכמה הוא רחוק.

לעומת זאת אלה הם אנשים ישרים כסרגל, מצפוניים ביותר, עירניים לכל חריגה וסטייה מן החוק וממה שנכון, הן אצל עצמם והן אצל אחרים. אנשים עם קווינקנס שמש-סאטורן - יש להם, במקרים הטובים, שוטר פנימי עירני ביותר. במקרים שליליים מתייאשים מעצמם, זהירים מדי, ומפריזים את הבעיות. 

זה נכון מה שאת אומרת, שההתקדמות בחיים תהיה איטית עם זויות אלו. אבל זאת משום שאדם מתקדם בפנימיותו הרבה יותר מאשר בחוץ. אדם פוסע בזהירות, צעד קטן ועוד צעד קטן, כמו בן אדם שהולך בבוץ ונזהר ובוחן כל רגע איפה בדיוק הוא שם את הרגל. אבל בתוכו פנימה נעשית התקדמות עצומה, אשר תתבטא בדיוק רגע הנכון, לא מוקדם מדי ולא מאוחר מדי. זויות אלו גורמות לאדם להשתפר בהתמדה, המטרות שלו מצטללות ומתחדדות וברגע הנכון - אם אמנם יבנה את אומץ לבו ועם תמיכה מכוכבים אחרים - כמו למשל יופיטר-ונוס בטריין לסאטורן - יגיע למקום טוב מאד בחייו. אבל מקום טוב זה מושג בזכות בהירות וצלילות פנימית שהושגו במאמצים קטנים ומצטברים, ולא בתנופת הרגע.

הדגשתי בעיקר את נושא האומץ אצלך ואת הצורך להבהיר לעצמך בדיוק מה אני רוצה ולאן אני הולכת - משום שונוס-יופיטר לסאטורן מביאים לך הזדמנויות מפתות - בעוד סאטורן-שמש אומרים לך - "עצרי! האם זה הדבר הנכון לך? האם זה ישר וחוקי? האם זה מה שמתאים לך? האם תצליחי? האם תעמדי  במשימה?" כמו תמיד בחיים, זה יכול להיות נפלא ויכול להיות גרוע. מצד אחד זה שומר עלייך מלהתלכלך, שומר עלייך מפיתויים, ואילו מצד שניזה גורם לך לשמוט את הכדור מהיד ולצבור הרבה חרטות.

עם סאטורן בזוית כזו אין קיצורי דרך. יושר פנימי ונאמנות עצמית שקטה למטרה שלי. אין דרך אחרת. אל תתני לונוס-יופיטר לבלבל אותך, אבל אל תתעלמי מהדברים הטובים שהם מביאים לך. כלומר, לא מיד להגיד "לא" לכל דבר. לאט, כן, אבל לא לשרוף גשרים.

מידה נכונה. מידה נכונה זה העיקר פה. לא יותר מדי.  

t-donno 

14/7/12
16:30
mares_nest
חבר
Members

וואו מגי, תודה רבה!
לא ציפיתי לקבל תשובה כלכך מפורטת ומדויקת
ממש תודה
נראה לי עם כל הסאטורן הזה והירח בבתולה בסקוויר אליו הדבר היחיד שאני אהיה בסוף זה נזירה

14/7/12
20:08
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13386
Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 2849
Currently Online: Yael St
Guest(s) 147