AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
זוית חשובה וסתומה מעט - 150
21/7/17
17:24
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13333
sp_UserOfflineSmall Offline

במפה שלך יש בומרנג? הולכת לראות. 

eqsmile

בעצם, אתה לא רוצה שאתייחס אליה, אז אתייחס לדוגמא שנתתי בספר. בלי להיכנס לפרטים, אצלו השמש בקודקוד המשולש הקטן - כלומר, היא היעד. הגשמה, יצירה, הבהרת הרצון. את הכוח היא מקבלת מארבעת כוכבי הרוחב שבאותה דוגמא ואילו שבתאי שממול מהווה את מקור ההתנגדות. כלומר, הממסד המקובל, המסורת, החוק והוא עצמו (הוא גדי) הם שמאתגרים כל הזמן את נושא חופש הרצון, היצירה וההגשמה של השמש. הוא מנסה לבטא עצמו בדרך ייחודית - ומוצא עצמו נאבק מול החוקים שבאותו מקום, מול אלה שהיו שם לפניו, וכאלה. אני לא רוצה לדבר יותר מדי כדי לא לחשוף.

22/7/17
12:08
יגאל
חבר
Members
Forum Posts: 2262

אני מבין. יותר ברור עכשיו, תודה. אם בכ"ז אתייחס למפה שלי, אז שבתאי הוא קודקוד המשולש הקטן, ומולו נמצא הירח. אני מבין ששבתאי הוא היעד - במקרה זה נמצא בבתולה 12 על כל המשתמע מכך. והירח בדגים 6 כמסמל את מקור ההתנגדות - יכול לדבר על רגישות יתרה או חולמנות, שמקשים על הגשמת הנושאים של שבתאי? לגבי כוכבי הרוחב, במקרה הזה מדובר בשמש ופלוטו - איזה סוג של תמיכה/כוח הם נותנים? אמונה בעצמי, יצירתיות, כוח פנימי, התחדשות, קארמה?

22/7/17
12:13
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

למנוע בלבול אני רוצה להדגיש שבדוגמא אצלו יש ארבעה כוכבי רוחב כי המשולש הקטן שלו הוא כפול. בדרך כלל זה שניים

22/7/17
12:28
יגאל
חבר
Members

יגאל אמר
אני מבין. יותר ברור עכשיו, תודה. אם בכ"ז אתייחס למפה שלי, אז שבתאי הוא קודקוד המשולש הקטן, ומולו נמצא הירח. אני מבין ששבתאי הוא היעד - במקרה זה נמצא בבתולה 12 על כל המשתמע מכך. והירח בדגים 6 כמסמל את מקור ההתנגדות - יכול לדבר על רגישות יתרה או חולמנות, שמקשים על הגשמת הנושאים של שבתאי? לגבי כוכבי הרוחב, במקרה הזה מדובר בשמש ופלוטו - איזה סוג של תמיכה/כוח הם נותנים? אמונה בעצמי, יצירתיות, כוח פנימי, התחדשות, קארמה?  

תודה על ההבהרה.

מקפיץ את ההודעה הקודמת, למקרה שהתפספסה...

23/7/17
7:12
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

אכן כן

23/7/17
9:17
יגאל
חבר
Members

תודה smile

21/9/17
18:40
יגאל
חבר
Members

היי מגי, יש לי תהייה בנוגע למבנה הבומרנג, שמסתובבת לי בראש כבר כמה שבועות ואשמח לדעת מה את חושבת.

לגבי הכוכב שמסמל את מקור ההתנגדות (קדקוד היוד) - כיצד עובדים איתו? האם זה דומה לאתגר שבתאי או לזווית סקוויר, שיש בהם אתגר המצריך התמודדות (כלומר לא לברוח מהקושי, אלא להתפתח דרכו)?

או שדרך ההתמודדות היא דווקא להניח לנושא המאתגר ולהתמקד בכוכבי הרוחב, הנותנים כוח ותמיכה?

במלים אחרות - 

האם להתמודד עם הקשיים שבדרך לפתרון המבנה דרך כוכב ההתנגדות, או דרך כוכבי הרוחב? או באיזשהו אופן אחר?

כשניסחתי את השאלה נהיה לי ברור שהתשובה היא שההתמודדות צריכה להיות דרך כוכבי הרוחב, ואולי בעיקר דרך כוכב הפתרון. 

אבל אשמח בכ"ז לדעת מה את חושבת :)

תודה ושנה טובה flower5_png

21/9/17
19:46
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

היי יגאל

עם כוכבי הרוחב אין לך התמודדות. הם נותנים לך כוח ותמיכה משום שהם יושבים טוב. 

ההתמודדות היא עם כוכב הקודקוד. וכמו שאמרת נכון, הוא גם הפתרון. מתוך ההתמודדות ייוולד הפתרון

ואופי ההתמודדות נובע מאופי הכוכב. 

24/9/17
13:22
jethra
Member
Members
Forum Posts: 249

מגי אדם אמר
הקודקודים מסמלים תמיד את העיקר בעוד הבסיס את הדרך לפתרון.

כשמדובר ביוד זה מאד בולט משום שיש כאן שתי דיסהרמוניות מחוברות בסקסטייל היצירתי. כך שהפתרון לבעיה הנפשית או הפיסית או האחרת שמסמל הקודקוד הוא דרך כתיבה, צילום, ריקוד, שירה, הופעה, ציור כל דרך אמנותית, או פשוט לדבר על זה.

בקודקודים ההרמוניים, המשולש הרגיל והקטן, המסמלים כשרונות, כוכב הקודקוד מסמל את המטרה וכוכבי הבסיס איך להגיע אליה ומהו התחום דרכו יתבטא הקודקוד.

בטי-סקוויר, הבנוי משלוש זוית דיסהרמוניות, כוכב הקודקוד מסמל את הבעיה ואת פתרונה, וכוכבי הבסיס לא נותנים את התחום, כמו במשולשים ההרמוניים, אלא את הכוח ממנו ניתן לשאוב על מנת להתמודד עם הקודקוד.   

הי מגי,

האם טי סקוורים שמערבים את המאורות יהיו דומיננטיים יותר באישיות האדם?

וכיצד יתבטא ההבדל אם השמש היא בקודקוד המשולש לעומת הירח?  (הדוגמא של יופיטר היתה לי יותר קלה להבנה איכשהו מאשר במאורות).

תודה :)

24/9/17
17:36
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

בהחלט כן. 

כשהשמש בקודקוד העניין הוא הגשמה עצמית, הוכחת עצמי בעולם. כשהירח - חיבור לעצמי, לרגש, לדחף המניע אותי. 

ובשני המקרים אדם צריך לבנות את אישיותו מחדש

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online: קשת
Guest(s) 101
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4038
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2105