Topic RSSבמפה שלך יש בומרנג? הולכת לראות.

בעצם, אתה לא רוצה שאתייחס אליה, אז אתייחס לדוגמא שנתתי בספר. בלי להיכנס לפרטים, אצלו השמש בקודקוד המשולש הקטן - כלומר, היא היעד. הגשמה, יצירה, הבהרת הרצון. את הכוח היא מקבלת מארבעת כוכבי הרוחב שבאותה דוגמא ואילו שבתאי שממול מהווה את מקור ההתנגדות. כלומר, הממסד המקובל, המסורת, החוק והוא עצמו (הוא גדי) הם שמאתגרים כל הזמן את נושא חופש הרצון, היצירה וההגשמה של השמש. הוא מנסה לבטא עצמו בדרך ייחודית - ומוצא עצמו נאבק מול החוקים שבאותו מקום, מול אלה שהיו שם לפניו, וכאלה. אני לא רוצה לדבר יותר מדי כדי לא לחשוף.
12:08
23/10/10
Offlineאני מבין. יותר ברור עכשיו, תודה. אם בכ"ז אתייחס למפה שלי, אז שבתאי הוא קודקוד המשולש הקטן, ומולו נמצא הירח. אני מבין ששבתאי הוא היעד - במקרה זה נמצא בבתולה 12 על כל המשתמע מכך. והירח בדגים 6 כמסמל את מקור ההתנגדות - יכול לדבר על רגישות יתרה או חולמנות, שמקשים על הגשמת הנושאים של שבתאי? לגבי כוכבי הרוחב, במקרה הזה מדובר בשמש ופלוטו - איזה סוג של תמיכה/כוח הם נותנים? אמונה בעצמי, יצירתיות, כוח פנימי, התחדשות, קארמה?
12:28
23/10/10
Offlineיגאל אמר
אני מבין. יותר ברור עכשיו, תודה. אם בכ"ז אתייחס למפה שלי, אז שבתאי הוא קודקוד המשולש הקטן, ומולו נמצא הירח. אני מבין ששבתאי הוא היעד - במקרה זה נמצא בבתולה 12 על כל המשתמע מכך. והירח בדגים 6 כמסמל את מקור ההתנגדות - יכול לדבר על רגישות יתרה או חולמנות, שמקשים על הגשמת הנושאים של שבתאי? לגבי כוכבי הרוחב, במקרה הזה מדובר בשמש ופלוטו - איזה סוג של תמיכה/כוח הם נותנים? אמונה בעצמי, יצירתיות, כוח פנימי, התחדשות, קארמה?
תודה על ההבהרה.
מקפיץ את ההודעה הקודמת, למקרה שהתפספסה...
18:40
23/10/10
Offlineהיי מגי, יש לי תהייה בנוגע למבנה הבומרנג, שמסתובבת לי בראש כבר כמה שבועות ואשמח לדעת מה את חושבת.
לגבי הכוכב שמסמל את מקור ההתנגדות (קדקוד היוד) - כיצד עובדים איתו? האם זה דומה לאתגר שבתאי או לזווית סקוויר, שיש בהם אתגר המצריך התמודדות (כלומר לא לברוח מהקושי, אלא להתפתח דרכו)?
או שדרך ההתמודדות היא דווקא להניח לנושא המאתגר ולהתמקד בכוכבי הרוחב, הנותנים כוח ותמיכה?
במלים אחרות -
האם להתמודד עם הקשיים שבדרך לפתרון המבנה דרך כוכב ההתנגדות, או דרך כוכבי הרוחב? או באיזשהו אופן אחר?
כשניסחתי את השאלה נהיה לי ברור שהתשובה היא שההתמודדות צריכה להיות דרך כוכבי הרוחב, ואולי בעיקר דרך כוכב הפתרון.
אבל אשמח בכ"ז לדעת מה את חושבת :)
תודה ושנה טובה 
13:22
14/8/16
Offlineמגי אדם אמר
הקודקודים מסמלים תמיד את העיקר בעוד הבסיס את הדרך לפתרון.כשמדובר ביוד זה מאד בולט משום שיש כאן שתי דיסהרמוניות מחוברות בסקסטייל היצירתי. כך שהפתרון לבעיה הנפשית או הפיסית או האחרת שמסמל הקודקוד הוא דרך כתיבה, צילום, ריקוד, שירה, הופעה, ציור כל דרך אמנותית, או פשוט לדבר על זה.
בקודקודים ההרמוניים, המשולש הרגיל והקטן, המסמלים כשרונות, כוכב הקודקוד מסמל את המטרה וכוכבי הבסיס איך להגיע אליה ומהו התחום דרכו יתבטא הקודקוד.
בטי-סקוויר, הבנוי משלוש זוית דיסהרמוניות, כוכב הקודקוד מסמל את הבעיה ואת פתרונה, וכוכבי הבסיס לא נותנים את התחום, כמו במשולשים ההרמוניים, אלא את הכוח ממנו ניתן לשאוב על מנת להתמודד עם הקודקוד.
הי מגי,
האם טי סקוורים שמערבים את המאורות יהיו דומיננטיים יותר באישיות האדם?
וכיצד יתבטא ההבדל אם השמש היא בקודקוד המשולש לעומת הירח? (הדוגמא של יופיטר היתה לי יותר קלה להבנה איכשהו מאשר במאורות).
תודה :)
1 Guest(s)
Log In
Register