Topic RSS13:26
היי ארה ![]()
אני לא הכי טובה בניסוח, אבל אנסה להסביר ממה שהצלחתי להבין.
זוית 135 היא הזוית הכי מעניינת, מראה על גלגולים קודמים. זה מצביע על הצלחה יתרה שהייתה לך בנושאי הכוכבים- ירח ונפטון (סרטן דגים), אולי היית מטפלת ממש טובה (זה ניחושים ארה, אני ממש לא סגורה על זה!!).
אבל, מה שקורה עכשיו הוא- שבגלל היוהרה בנושאים האלה ('חטא היוהרה') - קורים דווקא דברים שליליים. אני לא יודעת מה, אולי תסכול שאת לא מצליחה לטפל טוב באחרים (למרות שאת ממש טובה בזה)? לדאוג / לעזור להם?
שוב, אלה נושאים שאת מכירה טוב מ'פעם', אבל משום מה זה לא מצליח לך היום.
הדרך להתמודד עם זה היא לעשות דברים בשקט, עם עצמך, בלי לצפות להצלחה. לגבי ירח ונפטון.. אולי לעזור לאחרים בשקט. לתת מעצמך בלי לגרום לאשליות (אני יורה באפלה)
נפטון בבית 4 מצביע על אשליה בקשר לשורשים נדמה לי.. ניתוק מהם, איבוד השורשים?
18:24
13/12/12
Offlineמישהו שיצאתי איתו פעם (בכל זאת, לומדים מהם) אמר לי את המשפט: "ענווה היא ענייניות".
נדמה לי שהמשפט הזה הוא עניינה של הזווית הזו.
העודפות היא בפנים, לא בחוץ. אבל היא בהחלט עשויה להתבטא בעודפות בחוץ, כמו גם דווקא בהימנעות ממעשה, בשל התחושה שיש כאן משהו שהוא מובן מאליו.
אם, לדוגמה, הזווית שלך מדברת על טיפול, בין היתר, ואם יש לך כישרון לכך - אז ודאי שאת לא אמורה למנוע מהעולם ומבני-אדם את מתנתך. בדרך כלל, הזווית הזו כן נוגעת - כך נראה לי - במשהו שיש לנו כישרון אליו והוא הוא חלק מתפקידנו (וכאן התסבוכת). השאלה היא שאלת הענייניות והיא אינה פשוטה בכלל משום שיש תחושת "זכאות" פנימית, מעין "מובן מאליו" כזה, שמתעתעת בענייניות. ואם להישאר בעניין הטיפול - נדמה לי ששיעור חשוב יכול להיות שלא להשתמש ביכולת הטיפול, ביכולת הנתינה העצומה, כדי לקבל אהבה בעצמך. (וזה לא אומר שאסור לך לקבל אהבה או שלא תקבלי, אבל להיזהר שלא לתת למען הנאהבות).
מה דעתך?
1 Guest(s)
Log In
Register