Topic RSS9:53
23/10/10
Offlineירח על האופק מסמל נשים ונשיות בחייך, נפטון על DC מדבר על אהבה זוגית ואולי בת-זוג דגית, ונוס באריה 12 ופלוטו ב-5 מוסיפים חומר רומנטי משובח של דגים-אריה, ונוס בנדנדה לא-מדויקת לדרקונים עם כירון ב-7 מוסיפים קצת עבודה שלא ישעמם, אורנוס ב-8 נותן פתח לעומקים חדשים....
ירח-מרקורי בהתחלפות, מארס בתאומים, מרקורי נצמד לשמש - שנה טובה מבחינת תקשורת רגשית, נסה לא לנתח יותר מדיי ויהיה מעולה.
בהצלחה ![]()
15:19
13/12/12
Offlineלא רק זוגיות...
כמו שכתבתי, נראה שאתה ממשיך לממש את עצמך ולתת ממה שיש לך לעולם, ואולי אפילו אפשר לומר שהעולם רואה. נדמה לי שיש סיכוי שפחד הקהל שדיברת עליו - גם אם שוב תפגוש בו - יתרכך במהלך השנה.
בכלל, נראה לי שהשנה הזאת תהיה מרווחת מעט יותר מהקודמת (שאולי הייתה מעט יותר קשה ותובענית ממה שתיארת אותה?)
בקשר לזוגיות, ראה, אני בטח לא יודעת ברמה שאוכל להתחייב עליה (ומי בכלל יכול להתחייב?) מגי ודאי אמרה את מה שאמרה מתוך העמקה וידע גדולים לאין-ערוך ומתוך המפה הנאטלית. ואולי מגי דיברה על הזוגיות-לחיים?
בקשר לכוחות, בקצרה, במערך הבתים שקשור לזוגיות, נמצאים כל השלושה: נפטון, אורנוס, פלוטו. אפשר להיכנס יותר למה שכל אחד מהם עושה שם, אבל זה לא נראה לי חשוב, האמת...
הרי אין סיבה לפחד. תתנסה, תיפתח לחיים. נסה להיות מציאותי - כירון יעזור לך - אבל אל תהיה יותר מדי מציאותי
ובעיקר תתרכז בקטן, בעבודה הצנועה שכירון תובע, ולא בביקורתיות שהוא עלול להביא.
14:13
16/10/10
Offlineניר, שתהיה שנה מעולה, של התפתחות עצמית, הנאה והצלחה בצבא וכמובן זוגיות!
לי נראית שנה יצירתית ובהחלט יכולה להיות רומנטית. האופק על בית נטאלי חמישי, כשהירח צמוד אליו, פלוטו ב-5, ושמש+שליט משני של אופק בצמידות בבית11. משהו של מימוש העצמי. הרצון העצמי שקשור ליצירתיות. נפטון ב-7 בהחלט רומנטי. לא בטוחה מה פלוטו ב-5 אור מבחינה זוגית. אולי מפגש חזק? אולי כאב? אולי ה-זוגיות?
ירח על האופק- לדעתי מראה על חשיפה רגשית לעולם. פחות עכבות. משהו בולט יותר, זוהר. מה גם- שהעפתי מבט במפה המקודמת שלך- וירח מקודם צמוד לאופק נטאלי. רעיון שחוזר על עצמו:) ואולי כמו שיגאל כתב- מעיד גם על נשים הזדמנויות לנשים בחייך.
ונוס סולרית יושבת על יופיטר לידתי. נשמע מאוד מבטיח- הן באופטימיות, הן בהשתלבות בחברה, הן עם נשים. במיוחד כשזה באריה- נוסף לזה זוהר.
האופק הסולרי צמוד למרקורי מקודם. שמש סולרית צמודה למרקורי סולרי. יותר תקשורת? חברה? מח עירני?
ועוד אני אוהבת שהרבה "חבר'ה" מקודמים (הן בפרוגרשיין והן בסולר ארק) מסתובבים לך בבית 5 נטאלי.
שיהיה במזל!![]()
1 Guest(s)
Log In
Register