Topic RSS0:49
היי כולם, לא הייתי כאן המון זמן ורק עכשיו כשהתחלתי לשוטט הבנתי שממש התגעגעתי... מקווה שאתם עוד זוכרים אותי ![]()
ביום שישי אהיה בת 27 (איכשהו אני בשוק כל שנה מחדש כשמגיע יום ההולדת, מעניין אם זה עובר מתישהו).
ואומנם יש בפורום המון שוורים, תאומים וסרטנים, אבל אני מקווה שאקבל התייחסות בכל זאת... ![]()
דבר ראשון אני רוצה לומר שנכנסתי עכשיו לשרשור יום ההולדת שלי מהשנה שעברה (זה הלינק אם מעניין מישהו: https://www.megiadam.com/wp/forum/astrology/%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%AA),
ו...כולכם ממש צדקתם! כל מי שענה, ובמיוחד גבגוב שפירטה- הרבה מהדברים שכתבת היו מדויקים ויפים ![]()
ובשביל להזכיר: לפני כמעט שנה עזבתי את מגוריי באיטליה ועברתי לאשראם ברומניה. שינוי מאוד גדול מכל הבחינות...
זו הייתה שנה ממש מרתקת, שנה של למידה מכל הבחינות, לא מעט קושי, והמון אושר ![]()
ולמרות שמבחינת העיסוקים המעשיים או החיצוניים עשיתי בשנה הזו ממש מעט- אני מרגישה שזו הייתה השנה שבה עשיתי את ההתפתחות הגדולה ביותר מבחינה אישית ורוחנית.
כצפוי הדגש הגדול השנה בעקבות המעבר, היה על רוחניות, וגם- כפי שכולכם ראיתם במפה הקודמת- זוגיות נפלאה ומאוד חזקה עם החבר שלי שאני אוהבת מאוד ומרגישה שהוא באמת השותף הכי טוב שיכולתי לבקש, זוגיות שגם דחפה אותי הרבה להתפתח וממשיכה לדחוף אותי.
ואלו הנושאים שמעניינים אותי לגבי השנה שמתחילה לי עכשיו:
דבר ראשון: שוב מסתמן מעבר. אני והחבר שלי חושבים לעבור למדינה אחרת יחד, עוד לא ברור אם זה יקרה או לא, אבל אני מאמינה שיש סיכוי די גבוה שכן (ושאם לא עכשיו זה פשוט יקרה שנה אחרי). ואם זה יקרה, או כשזה יקרה, זה כנראה יהיה לפחות לכמה שנים.
זה מסקרן אותי במיוחד עכשיו אחרי שראיתי את המפה, כי הדבר הראשון שעלה לי בראש כשפתחתי אותה הוא: בית. גם אופק שור, גם שמש בית 2, גם ירח בית 4, ונוס+מרקורי בסרטן... אני צודקת? ![]()
ומעניין אותי אם יש לכם השערה- האם אני צפויה לעבור שוב, או פשוט להישאר ברומניה ולהפוך אותה לבית שלי?
בכל מקרה אני אשמח אם הקריאה שלי נכונה, בין אם זו האופציה הראשונה או השנייה, כי כבר קצת נמאס לי לזוז... ![]()
דבר שני: בקרוב מאוד צפוי לקרות אירוע מאוד מאוד חשוב וגדול בחיי מבחינה רוחנית, משהו שחיכיתי לו המון זמן ואני מאמינה שיכול לשנות את חיי בצורה דרמטית. לצערי אני לא יכולה לספר מה זה
אבל מעניין אותי אם אפשר לראות משהו כזה במפה, ואני גם מוסיפה מפה נטלית עם מעברים, אולי אפשר לראות שם?
שלישי: הדבר היחיד שחסר לי השנה הוא שציירתי ויצרתי מעט מאוד, ואין לי מילים לומר כמה אני משתוקקת לחזור לזה... חושבת על זה ומתעסקת בזה כל הזמן. האם רואים משהו שמסמל את התחום היצירתי?
ורביעי: אני מרגישה שהחיים הולכים ומובילים אותי לשינוי גדול בתחום התזונתי, או ליתר דיוק לכיוון של טבעונות נאה (raw vegan- אין לזה ממש שם טוב בעברית). האם ניתן לראות משהו שמרמז על כך? בסולארית/מעברים?
המון המון המון תודה, מקרב לב, לכל מי שיעיף מבט וישתף אותי בהתרשמותו ![]()
גאלה- קינמונית ![]()


14:09
הי קינמונית מזל טוב 
![]()
![]()
\
תודה על הפידבק לגבי הסולר של שנה שעברה
אין כ"כ זמן לשבת על זה עכשיו, אבל לגבי היצירתיות והאמנות - הסולר מתחילה לבעבע מתחת לפני השטח משהו כמו חודשיים לפני יום ההולדת. בסולר השנה יש לך ירח באריה בבית 5, כך שהתעוררות הצורך הזה יכולה להסתמן ממש שם.
ולא קשור לאסטרולוגיה - שום צורך ליצור לא יעזור לך ושום מפה. אם את רוצה לצייר פשוט תתחילי לעשות. אחרת לא יקרה כלום
(ככה זה, הכי פשוט - מנסיון...).
יופיטר עובר לך על השמש וזה מאוד מתאים למחשבה על לעבור למקום אחר, כי יופיטר פותח אותך להזדמנויות נוספות. האופק של הסולר נופל על בית 7 במפת הלידה, סטורן על הDC וגם ראש הדרקון ושניהם בעקרב. סטורן שליט MC - מראים שהזוגיות עדיין במוקד.
הסקוויר של פלוטו-אורנוס יוצר טי-סקוויר עם ונוס הפעם. ונוס שליטת האופק של הסולר. אבל הטי-סקוויר בניגוד לשנה שעברה שנפל בבתים קארדינלים והשפיע פיסית על ההתרחשויות, נופל השנה על בתים משתנים. השפעה שתהיה יותר ברובד המנטלי. ואם נחבר את הירח... אני לא רוצה סתם לזרוק (הי! הנה אני עושה את זה
) אבל יש מצב שתחשבי על ילדים?? 
המון מזל טוב ותמשיכי להנות ולהתפתח

18:53
היי גבגוב יקרה, המון תודה לך על התגובה! (למה אני לא מצליחה לשים סמיילים בהודעה? בכל מקרה, היה אמור להיות כאן חיוך גדול)
לגבי מה שכתבת על הציור- בגדול אני ממש מסכימה איתך. העניין הוא שאני גרה בחדר פצפון (הרוחב שלו הוא של מיטת יחיד+ מזרון יוגה לצידה), ופשוט אין מצב להכניס לכאן כן ציור וקנבסים וצבעי שמן וכל האביזרים הנוספים... אני עושה מה שאני יכולה, רושמת וכ"ו, אבל זה רחוק ממה שהייתי רוצה לעשות. כבר 3 פעמים חשבתי שמצאתי סטודיו, פעם אחת אפילו התחלתי למלא אותו בציוד, וברגע האחרון זה נפל
אין לי מושג למה, פשוט הגעתי למסקנה שכנראה שהדגש בשנה הזו היה צריך להיות אחר...
לא מפתיע אותי שהזוגיות עדיין במוקד.
ולגבי ילדים- מצטערת לאכזב (לא רק אותך, גם את סבתא
), אבל אין סיכוי
האם טעיתי בפירוש שלי שאופק שור+ שמש בבית 2 משמעם מציאת בית??
אשמח לשמוע... תודה ונשיקות.
16:01
16/10/10
Offlineמזל טוב קינמונית. הרבה יצירה, אהבה והמשך ההתפתחות הרוחנית.
אין לי שום מושג איך ואם ניתן לראות דברים ותהליכים רוחניים במפה. אשמח לשמוע גם.
מאוד התחברתי לדברים של גבגוב.
מוסיפה רק שאופק שור- הוא גם מאוד יצירתי. ומעשי ביצירתיות.
כשקראתי את הדברים שלך- הדבר הראשון שקפץ לי אלו המילים של גבגוב. נו, ברור:)
אבל מבינה שיש לך קושי פיזי לממש. עם זאת- לא נראה שהיצירתיות בוערת בך- ושפשוט תמצאי את הפתרון. לא יודעת- לצייר בחוץ? שמש צמודת יופיטר ובית 3 עמוס ועוד עם מרקורי? בהחלט נראה כמו מעבר. ועוד כשונוס ומרקורי נמצאים בבית 9 בנטאלית. ועוד כשמרקורי צמוד למרקורי לידתי. מרקורי וונוס גם בנטאלית בסרטן. נראה לי שהתשוקה לבית- קיימת בך בכל מקרה. מאחלת לכם בית במקום החדש. (אם תעברו בסוף). ולמה היצירתיות צועקת? אופק שור,ירח בבית 5, ובאריה,ובנטאלית נפטון ממטייל לך בבית 5, כירון בסקסטייל למרקורי, בעצם בכלל נפטון מככב: נפטון בסקסטייל לנפטון לידתי, בסקוויר לסאטורן, בטרין לפלוטו. (בעצם המעבר של נפטון יכול להראות גם על ה"דבר הגדול הרוחני"). נראה לי שבסולר- מרקורי שצמוד למרקורי לידתי וצמוד לרום דמים לידתי- אולי גם מראה על משהו שרוקם עור וגידים ומתממש. בהצלחה.
16:17
סול
את יכולה לערוך את ההודעות ולתקן...
קינמונית ![]()
לגבי עניין הבית - כמו אצלי במפה הנטאלית, גם אצלך שליט בית 4 נמצא בבית 2. כך שהבית הוא משהו אינהרנטי ונתפס כחלק מה שהוא שלי. כמו נכס, כמו מימוש פעיל ופיסי. כלומר, הבית לא יהיה רק אמונה או רוחניות. הבית יהיה עבודה רוחנית, עשייה אמנותית, בית פיסי, טבע. משהו שמתגלם בחומר. והצורך בו כמו שסול כתבה, נתבע גם ע"י מרקיורי-ונוס בסרטן.
לכן אולי, שמש בסולר בבית 2 מתקשר אצלך גם לבית.
משהו מעניין נוסף הוא שציר IC-MC התחלף אצלך בסולר, על המעלה! כמו לשים ברום עניינייך את השורשים והבית. הציר הזה מתפקד שעות נוספות השנה.
במפת הלידה שליטי הציר נמצאים בבתים פיקסים במזלות משתנים. ובסולר, שליט IC בבית פיקסי ושליט הMC על הDC (שאמנם הוא קארדינלי אך במזל פיקסי). שליט הDC בבית 9 ושליט משני בבית 2 (שוב). כלומר, בית הוא גם התרחבות (רוחניות, חו"ל, ידע) וגם מימוש בפועל. הפיקסיות מוסיפה את ההתקבעות, את הצורך ביציבות ובידיעה הברורה. נראה לי...
אני חושבת שבסה"כ יש במפה הזו פחות למידה ורוח ויותר מימוש ויצירה (צ'אקרה שניה בגוף - חיבור לגוף, לטבע). אפשר לראות את זה גם בסקסטייל בין השמש לירח. העבודה שעשית בשנה הקודמת נותנת פירות.
13:13
אוי, ג'סי
לא יודעת אם זה מבאס יותר אותך או אותי///
יש מצב שתנסי לשחזר מהזיכרון את החלקים החשובים?
אגב- כשאני כותבת תגובות או מיילים ארוכים, אני תמיד פותחת חלון טקסט כזה (notepad של ווינדוס, לא זוכרת איך זה בעברית)
ומדי פעם מעתיקה אליו ושומרת, פשוט כי דברים כאלה שהשליחה נתקעת קורים מדי פעם...
סול וגבגוב: יש!
איך שמחתי לקרוא את מה שכתבתן.
אמרתי לחבר שלי שמה שהכי הייתי רוצה, זה שנעבור ואני אמצא סטודיו טוב שאני יכולה "להתבסס" בו, למצוא את האנשים הנכונים לחלוק אותו איתם, ופשוט לעבוד שם במרץ כמה שנים טובות. ככה שמעשיות ביצירתיות זה נשמע לי מצוין! וגם משהו שרוקם עור וגידים ומתממש...
סול- מעניין מאוד אם מה שכתבת על נפטון אכן מראה על הדבר הרוחני... אחרי שזה יקרה (כל כך מחכה לזה!) אני אוכל לראות את המעברים המדויקים, נראה לי שזה באמת יהיה אחד מהאירועים המשפיעים ביותר בחיי, לפחות מהבחינה הרוחנית אם לא מעוד בחינות.
ואגב- ונוס בנטאלית דווקא בבית 10, אבל זה גם מתאים מאוד כי אני ציירת
גבגוב- ממש התחברתי למה שכתבת לגבי בית.
מסקרן אותי מה הולך לקרות כי יש בי את שני הצדדים- מצד אחד אני מאוד רוצה למצוא מקום שיהיה באמת "שלי", מכל הבחינות, שאוכל להישאר בו תקופה ארוכה ולהרגיש שמצאתי את מקומי (זה גם קשור לזה שאני לא כל כך מתחברת לארץ ולא רואה את עצמי גרה בה, וגם ההיסטוריה המשפחתית שלי די קשה, כך שחסרים לי השורשים במובן מסוים)- מצד שני בינתיים בחיי העצמאיים אני לא מפסיקה לזוז. חוץ מהמדינות השונות, במקומות עצמם ואפילו כשגרתי בארץ עברתי המון דירות.
ושוב, אני מאוד שמחה לקרוא יש במפה הזו יותר מימוש ויצירה, כי זה היה האלמנט החסר השנה, ואני מרגישה שאני משתוקקת לחזור לעבודה מעשית בכל ההוויה שלי! כאילו אני צריכה לקחת החוצה את כל מה שעשיתי בפנים במהלך השנה הזו. כך שאני מאוד מתחברת למה שכתבת
תודה לשתיכן ותודה גם לך ג'ס על כך שכתבת תגובה מושקעת אפילו שהיא לא נשלחה בסוף! ![]()
![]()
1 Guest(s)
Log In
Register