Topic RSSאני אהיה אמיצה ואתחיל... חחח...
אורנוס בMC... הוא הראשון שקפץ לי.. את אדם אורני אז המקומו על הקספ החשוב נותן כיוון אורני לשנה..
אורנוס עושה 150 למרקורי, 180 לונוס, 30 לכירון, 90 לדרקונים..
ירח צמוד לסטורן, אך שאר הזויות הרמוניות..
נפטון נכנס לבית 2, סטורן לבית 12..
אני אמשיך ואחזור אולי על נטענה שכקשת את צריכה לראות בדברים רק באור חיובי, ללמוד מהם, לקבל באהבה והבנה..
סטורן ואורנוס יביאו שיעורים ותהפוכות.. ילד ימשיך למלא ולדרוש... זוגיות תמשיך להתפתח ולהביא למקומות החדשים... וזה לא תמיד פשוט..
פחדים וחרדות שסטורן תביאי לא אמורים להפעיל - צריך להתעלות על זה - וזה דורש כוחות הנפשיים..
תתחברי השנה לאנשים אורניים יותר, תזרמי איתם ולכל כיוון שיקחו, תוציא מעצמך דלאיות, תהיה מקורית, חדשנית, לכי אחרי מה שנראה לך נכון ומקדם אותך... אך... לא לשכוח סטורן - מסגרות הקיימות, בית, משפחה, עבודה...
תצטרכי איזון בין ה2..
ככה זה נראה לי... אולי אני טועה..
17:00
11/1/17
Offlineמזל טוב LEE 

אם חיכית לשינוי או יישום של דברים שהתבשלו, השנה הם מתחילים להתהוות עם מולות אורנוס-ונוס על IC-MC. גם הרציניים בבית 6 מראים על כיוון של התייעלות והירתמות לשינוי וסדר חדש.
השמש בבית חמש עם יופיטר והירח בדיוק יוצא משם - נראה שיש לך יותר בטחון באמהות, זה נכנס כבר לאיזושהי רוטינה. ואולי מאפשר מקום גם ליצירה אמנותית והבעה אישית שמחוזקות על ידי ונוס ואורנוס (בשור) על הקרנות ומארס-נפטון לפתח בית 2 שלך. אבל גם אם הכיוון תהיה אמהות ולא מיקוד עצמי, בית 5 נראה מאוד חיובי למשפחה.
האופק הסולרי הפוך כמעט בדיוק מהאופק הלידתי. כך שנוצרת צמידות לשבתאי הזוגי שלך. גם ונוס-אורנוס הלידתיים שזוכים בצמידות מונוס הסולרית והIC מראים על מיקוד בזוגיות. בנוסף לזוגיות ולחיים האישיים, המיקומים האלה יכולים להראות על חיבור כלשהו לקהל, ליצירה משותפת והוצאה לאור לציבור (אורנוס-ונוס לידתיים בבית 9).
מאחלת לך שנה נהדרת ושתהני מכל דקה 
20:10
13/12/12
Offlineתודה, אלינה, בטח שתהיי אמיצה :-) את תמיד רואה כל-כך הרבה.
גם לי קפץ אורנוס בחזקה. אני שמחה על מה שכתבת כי אני מרגישה שהשנה האחרונה, כנראה מטבע הדברים, דווקא החלישה את הצד האוראני שלי. אני מתגעגעת.
למה התכוונת כשכתבת על הפחדים והחרדות של סאטורן? האם בגלל הכניסה שלו לבית 12? אני מרגישה בימים האחרונים דברים לא פשוטים שצפו (אני לא מדברת על מה שקורה במציאות, אלא על תגובות שלי שהן דפוסים מהעבר שפחות פעלו לאחרונה) ויכול להיות שזו התגובה לאנרגיה השונה הזו.
גבגוב, תודה על מה שכתבת, משמעותי בעבורי, ותודה על האיחולים. אכן, מחכה לשינוי !
למישהי יש רעיון לגבי המארס הזה? נפטוני כפול ובבית 8?
ועוד שאלה על הסקוויר כירון-ירח (בעצם זווית אחת כן דיסהרמונית, אלינה). אני יכולה אולי להבין למה הוא קשור אבל תוהה על המיקום דווקא בבתי האש.
22:48
13/12/12
Offlineהירח הוא גדי כפול, אבל תהיתי למען האמת בנוגע לסאטורן שעבר על בית 12.
אני חולמת בזמן האחרון הרבה יותר מהרגיל ולרוב חלומות לא פשוטים. זה לא משהו שאני רגילה אליו. בדרך כלל אני לא זוכרת חלומות ואין לי הרבה חלומות לא נעימים. קורה אפילו שיש לי חלומות מצחיקים. אבל עכשיו זה שונה. אני תוהה אם זה יכול להיות קשור למעבר.
שנת אריה, שנת הילד. בנוסף הרבה קידום אישי (אוראנוס צמוד אם-סי), ביטוי עצמי או יותר נכון, זיהוי התכונות המובהקות שבי.
ממה אני עשויה באמת.
במקביל, גיבוש ועיצוב מבנה המשפחה, היחסים הזוגיים והמשפחתיים, הבית. סדר היום הנכון מחפש את עצמו. איפה אני צריכה להתכופף
לדרישות ולחובות ואיפה אני עושה ומתנהגת לפי מה שנכון לי.
שנה יצירתית ומקדמת. לומדים מהי אהבה ברמה אחרת שלה.
20:56
13/12/12
Offlineהיי, נגמרה שנה, הגיע זמן הפידבקים (ובקרוב אעלה סולר חדש).
בעצם כל מה שכתבתן היה נכון.
גבגוב, תפסה אותי המילה שהשתמשת בה 'הבשלה'. ואולי גם מתחילים להתהוות כי עדיין מתחילים, אבל להתהוות.
הרגשתי מאד את הפיקסיות של השנה הזו, את התייצבות של הדברים שהחלו לפני זמן רב. בירור, הבשלה, יציאה לעולם. גם דברים חדשים שהחלו השנה נשאו חותם של דברים שהיו בעבר ופשוט הגיעו לשלב הבא. וכמו שמגי אמרה במדויק, זיהוי התכונות המובהקות שבי. אורנוס לא פעל בקפיצות קוונטיות, כמו שהייתי חושבת, אלא בהוצאה לפועל של דברים שעברו עבודה רבה בעבר. קצת סאטורני, על פניו. גם ההוצאה לאור, אכן פרסמתי יותר, אבל עדיין מחכה להוציא את הדברים הגדולים. אלינה, גם כל מה שאת כתבת היה נכון. אם כי לא שמתי לב שהתחברתי דווקא לאנשים אורניים. אבל כן היו חיבורים חדשים, שנמצאים רק בתחילתם ואני עדיין לא יודעת מי מהם יישאר לזמן ארוך בחיי.
אולי מפתיע לומר את זה על שנת אריה, אבל זו הייתה שנת התבגרות שלי. התבגרתי בגיל צעיר מדי ועכשיו אני שונאת להתבגר. אבל בסוף השנה הזאת אני מרגישה יותר כמו בן-אדם בוגר בעולם. ולמרות שזה כרוך בהרבה קשיים כרגע יש במעורבות בעולם גם משמעות.
שני דברים יותר מורכבים שלא עלו הם משבר כלכלי לא פשוט, שאני לא בטוחה שאני רואה היכן הוא מצוי במפה (בית 8?) מעבר למעבר הנמשך של כירון על בית 2, אבל הוא לא ייחודי לשנה הזו, וסוגיות בריאות שאני מניחה שאפשר לראות מסאטורן ופלוטו בבית 6. שום דבר לא מסוכן, אבל כן פרצו החוצה דברים שהזנחתי בשנים האחרונות ושיתקו חלקית את יכולת הפעילות שלי. אחרי שלא יכולתי לכתוב יותר, נכנעתי והלכתי להתעמל בצורה מסודרת. בפעם הראשונה בחיי, אני נהנית מזה.
Lee אמר
שני דברים יותר מורכבים שלא עלו הם משבר כלכלי לא פשוט, שאני לא בטוחה שאני רואה היכן הוא מצוי במפה (בית 8?) מעבר למעבר הנמשך של כירון על בית 2, אבל הוא לא ייחודי לשנה הזו, וסוגיות בריאות שאני מניחה שאפשר לראות מסאטורן ופלוטו בבית 6. שום דבר לא מסוכן, אבל כן פרצו החוצה דברים שהזנחתי בשנים האחרונות ושיתקו חלקית את יכולת הפעילות שלי. אחרי שלא יכולתי לכתוב יותר, נכנעתי והלכתי להתעמל בצורה מסודרת. בפעם הראשונה בחיי, אני נהנית מזה.
מצטרפת לרובלה. כל הכבוד, לי, שאת לוקחת את עצמך בידיים ולא נכנעת!!![]()
1 Guest(s)
Log In
Register