Topic RSSראש חודש האחרון היה בסוף מזל תאומים, וציין את סיומה של תקופה, במקביל מאדים יסיים את זמנו הממושך של 9 חודשים בבתולה, הוא יעבור לשם כאשר ירח יצמד לפלוטו בגדי ובכך הוא יגדיר את אותה מתקונת של סיום סופי של תקופה.
השעה תהה 15:44 כאשר הירח צמוד לפלוטו ומאדים נכנס למאוזנים, הירח יהיה לקרת מלואו.
כל הנושא הוא סביב הנעשה בסוריה, ויתכן כי לקרת יציאת מאדים מבתולה, סוריה תרגיש את המעבר באופן הקשה ביותר, תיתכן פלישה של צבאות זרים לסוריה, שתביא לסיום השלטון של משפחת אסאד, אסאד הוא בן מזל בתולה כאשר הפלוטו בגדי המתמודד מול האורנוס בטלה, מתמודד מולו בדרך של רצח עם מעשיי כפייה [פלוטו], הירח הצמוד לפלוטו יגדיר את סיום תפקידו, אבל הירח מגדיר גם את מזל של אשתו, מזל סרטן, ונראה שהשמש במעברים המתקרבת לשמש שלה אך לא נוגעת בה מביאה גם לסיום שלה, פלוטו מגדיר את הסיום הזה, הרקע הוא גדי שם ממוקם הפלוטו, נרא כמו תיקרה נופלת [הגדי], אך זו רק דוגמה מיני רבות אפשריות.
המעבר של מאדים למאוזנים מסמלת את תחילת הצרות שלנו מאלימות.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
14:25
חיים ש אמר
ראש חודש האחרון היה בסוף מזל תאומים, וציין את סיומה של תקופה, במקביל מאדים יסיים את זמנו הממושך של 9 חודשים בבתולה, הוא יעבור לשם כאשר ירח יצמד לפלוטו בגדי ובכך הוא יגדיר את אותה מתקונת של סיום סופי של תקופה.השעה תהה 15:44 כאשר הירח צמוד לפלוטו ומאדים נכנס למאוזנים, הירח יהיה לקרת מלואו.
כל הנושא הוא סביב הנעשה בסוריה, ויתכן כי לקרת יציאת מאדים מבתולה, סוריה תרגיש את המעבר באופן הקשה ביותר, תיתכן פלישה של צבאות זרים לסוריה, שתביא לסיום השלטון של משפחת אסאד, אסאד הוא בן מזל בתולה כאשר הפלוטו בגדי המתמודד מול האורנוס בטלה, מתמודד מולו בדרך של רצח עם מעשיי כפייה [פלוטו], הירח הצמוד לפלוטו יגדיר את סיום תפקידו, אבל הירח מגדיר גם את מזל של אשתו, מזל סרטן, ונראה שהשמש במעברים המתקרבת לשמש שלה אך לא נוגעת בה מביאה גם לסיום שלה, פלוטו מגדיר את הסיום הזה, הרקע הוא גדי שם ממוקם הפלוטו, נרא כמו תיקרה נופלת [הגדי], אך זו רק דוגמה מיני רבות אפשריות.
המעבר של מאדים למאוזנים מסמלת את תחילת הצרות שלנו מאלימות.
היי חיים
יפה ![]()
שכחת לציין את התאריך שמאדים יכנס למאזניים (בשעה 15:44 והתאריך ? )
בכלל , אם זה אפשרי ולא מידי מסובך עבורך : אתה יכול לומר לי איך מחשבים את כניסתו של
למזל הבא :
מתי , איך , רטרו : אם יש דרך קלה להסביר את הפונקציות הללו ... אודה לך מאד מאד ![]()
חי'ה wings .
יום שלישי ה3/7/2012.
קישור לתוכנה שניתן להוריד אותה חינם:
בתוכנה זו ניתן להגיע באופן מדויק לשעת המעבר של כוכב כזה או אחר, כמו במקרה של מאדים למאוזנים.
מעל מקום ותאריך שהם חלק ממרכיבים הבונים את מפת הרגע.
ניתן גם לראות את מיקום הכוכבים במערכת השמש ועלי-ידי לחיצה עם העכבר והחזקתו ניתן להניעה את מסלולי הכוכבים, ואו במפה את הכוכבים המצויים במפה עצמה.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
15:24
חיים ש אמר
יום שלישי ה3/7/2012.קישור לתוכנה שניתן להוריד אותה חינם:
בתוכנה זו ניתן להגיע באופן מדויק לשעת המעבר של כוכב כזה או אחר, כמו במקרה של מאדים למאוזנים.
מעל מקום ותאריך שהם חלק ממרכיבים הבונים את מפת הרגע.
ניתן גם לראות את מיקום הכוכבים במערכת השמש ועלי-ידי לחיצה עם העכבר והחזקתו ניתן להניעה את מסלולי הכוכבים, ואו במפה את הכוכבים המצויים במפה עצמה.
תבורך נשמה
אתה פשוט אדם עם טוב-לב אדיר
העזרה שלך , החכמה והצניעות שלך ...
באמת מרגשים ויפים הם עד-מאד.
תודה רבה רבה .
חי'ה wings .
.
חיימק'ה,
אתה מקדיש המון למעברים, ויש לזה היופי של זה. אני לא מתנגדת
וטוב שיש אנשים שעושים את זה.
אבל אני עובדת אחרת.
אני משקיעה מקסימום מאמץ והתעמקות בלהבין מה יש במפה היסודית,
כי אני מאמינה שמה שאין במפת הלידה - אין.
המעברים לא יכולים להביא דברים שאינם במפה המקורית.
הגפרור יכבה מעצמו אם מערך העצים והקש לא מוכנים מקודם...
![]()
![]()
מגי
הראייה שלי את הדברים מתבססת על העובדה שאנו בני-האדם מוגבלים בידע שלנו, אין ברשותי את כמות הבלתי מוגבלת של מפות אזורים בעולם, עמים, מדינות, משפחות ויחידים, אבל מפות אילו קימות אפו-שהוא, הן יהיו מופעלות על-ידי המעברים בנתונים מסוימים של זמן ואירוע שהמעברים ישייך את אותן מפות לאירוע.
למה הדבר דומה:
סיפר צוללת דקר, 69 מלחים ירדו למצולות, באותה בנתון זמן, לכל אחד מהן מפה משלו, גם לצוללת וגם לאזור בו היא טבעה, אבל רצה הגורל, שאחד המלחים התחלף לפני ההפלגה וכך ניצלו חייו, באותו נתון זמן המעברים יצרו הפעלה אצל כל אחד מהגורמים המעורבים, בגלל שלא היה את כל המפות המעורבות באירוע, לא היה ניתן להעריך מי יהיה חלק מאותו אירוע המופיע במעברים.
למעשה כאשר אני בא לבחון את המעברים אני מבקש להעריך במובן הגדול את האירוע, הצפוי להתרחש, מתוך הבנה שזה בא לחסות על חוסר ידיעת כל המפות המעורבות באירוע עצמו, שהמעברים יפעילו את מפותיהם.
כאשר אני נדרש לבחון מפת יחיד ברור שאני הבחן אותה ביחס לקידומים והמעברים המשפיעים על אותה המפה.
מכיוון שאני לא מתפרנס מהתחום במובן של ישיבה מול לקוח ומפתו, אלה בחרתי לבחון את האסטרולוגיה במובן הגלובלי שלה מתוך ידיעה שהמעברים לבדם יפעילו אפו-שהוא מפה ואו מפות שיהיו חלק מאירוע אני מציג את הדברים כך בפורום כמשהוא שמאפשר למידה מזווית נוספת לאסטרולוגיה.
ההתבוננות שלי באה לי מתוך אותה אמרה של המשורר שאול צ'רניחובסקי "האדם הוא תבנית נוף מולדתו", מפת היחיד היא מושפעת מהסביבה המעברית במרחב ובזמן אך אינה מנותקת מיתר המפות של הקשרים המשפחתיים, החברתיים, הלאומיים והאזוריים.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
22:04
חיים ש אמר
מגיהראייה שלי את הדברים מתבססת על העובדה שאנו בני-האדם מוגבלים בידע שלנו, אין ברשותי את כמות הבלתי מוגבלת של מפות אזורים בעולם, עמים, מדינות, משפחות ויחידים, אבל מפות אילו קימות אפו-שהוא, הן יהיו מופעלות על-ידי המעברים בנתונים מסוימים של זמן ואירוע שהמעברים ישייך את אותן מפות לאירוע.
ומי אמר שאם אתה רואה את ההיבט הקרוב שיהיה, הוא יגרום למה שאתה חושב שיקרה לקרות?
אם תהיה אסיטואציה אחרת? אם זה ישפיע על משהו אחר, ולא משהו אחר שהכוכבים חזו?...
מי אמר שהמציאות היא קבועה ולא יכולה להשתנות?...
נתת פה נקודה מעניינת למחשבה, אבל מה שמגי אומרת מאוד הגיוני גם..
אני מאמינה שהכל יכול להשנות, גם אם הכל חזוי....
שוב דבר לא קבוע... המפה לפי דעתי יכולה אפילו לסמן את זה.
זה כמו לא להסתכל על כל התמונה המלאה, ולהתרכז במשהו אחד שיש לו כמה נושאים שלא מתייחסים אליהם...
אני מקווה שאתה מסתכל על כל התמונה המלאה, ולא מקובע על משהו.
אפילו אם התמונה מלאה, הכל לא קבוע.
מכיר את המשפט: "הכל צפוי, והרשות נתונה"? זה ממש ככה.
כאילו, לפי דעתי זאת גם נקודה למחשבה, אבל אולי אני סתם טועה או שאני לא הבנתי אותך נכון....
באמת קצת קשה לעכל את זה... אבל...
.
בהחלט, חיימק'ה. אני לא חושבת שזה לא צריך להיות ככה,
סתם ציינתי את ההבדל. אתה מסתכל עולמי, אני מסתכלת פרטני.
זה וזה חשוב.
אסטרולוגיה היא תחום כל כך רחב, וטוב שכל אחד לוקח היבט מסויים מתעמק בו
עד הסוף. רק ככה היא תתקדם.
למשל עכשיו, שאני כותבת על זויות, אני לא מאמינה בעצמי כמה דברים אני מגלה,
וזה אחרי כמעט ארבעים שנה בתחום... דברים שהיו לי כל הזמן מול העיניים, ורק עכשיו אני מבינה אותם באמת.
אסטרולוגיה זה ים של ידע וחוכמה. היא מייצגת את הסדר העולמי והאישי,
את החוקים לפיהם הכל עובד, את הכוונה שמניעה את הכל.
הכל יש בה בתורה הזו.
![]()
23:04
ואיזה-הוא הגאון שהיה מסוגל לתת תסריט לפלוטו על האופק כמו שהיה לי ???
אני עושה העתק הדבק :
ומביאה את הדברים שכתבי באשכול של פלוטו על ה ![]()
פשוט להשתומם ...
ותודה לאלוקים שדבר מופלא ונשגב שכזה נפל בחלקי :
תסתכלו עד כמה המהות של סדרי הכוכבים עמוקה היא ובפרט בכל הקשור לפלוטו :
היי מגי..
עוד דבר חשוב שנזכרתי בו …
משהו באמת מדהים : כשפלוטו נגע באופק שלי וסגר את המעגל :
בינואר 2010 הוא עבר על האופק בפעם הראשונה
ב יולי של אותה שנה הוא חזר לשם בהילוך אחורי ..
ובפעם השלישית כשהוא הילך על האופק :
1) כפי שאמרתי זה קרה ביום הולדתי (בסולר ריטרן 2010-2011 פלוטו נמצא ב0.00.01 =שנייה מהאופק)
2) בסולר ריטרן הזה בצמידות לפלוטו ולאופק יש-שם את הראש-דרקון עם אורב של 0.0043 שניות .
ואחרון-חביב ... דבר שגיליתי בלי-משים :
פחות משעה לפני כניסת השבת וזה פשוט הדהים-אותי ברמות-על :
עם ראש דרקון על ![]()
והשמש בדיוק כמעט מקסימלי הבדל של שניות-אחדות מ.. ה
= 16.57.16 ש'
לעומת שמש לידתית 16.56.48 שניות = מעלתה בלידה.הבדל של 0.00.28 שניות
ועוד יותר ויותר בהילוך הישיר והאחרון של פלוטו : זכיתי לשנה שלמה נוספת עם פלוטו ...
והכי-חזק מבחינתי : לשנה סולרית שלמה שבנויה באופן כזה !?
שפלוטו עם ראש דרקון על האופק והשמש במעלת הלידה !???
באהבה רבה ![]()
חי'ה wings .
star18
ההכל צפוי והרשות נתונה, זו לדעתי אמירת עידוד בלבד.
דוגמה: אל עיר אחת [ההכל צפוי] היו 7 דרכים להגיע לעיר, ואדם אחד היה צריך לבחור באיזו דרך להגיע לעיר [הרשות הנתונה] עד כאן הכל פועל לפי הכל צפוי והרשות נתונה, אבל כל דרך מ7 הדרכים היא הכל צפוי בפני עצמו כמו העיר עצמה, לכן גם עניין הבחירה של האדם בדרך שבה הוא כביכול יבחר להגיע לעיר, אותה הדרך צפויה מראש, כמו העיר עצמה.
עבור האדם העומד לבחור באחת הדרכים להגיע לעיר, זה בהחלט מעודד שהוא יכול לקחת אחריות ולבחור לעצמו את הדרך הנראת לו מתאימה, אבל כמו שכתבתי גם הבחירה שלו צפויה.
במקרה של האסטרולוגיה, המפה האישית מתארת את אופיו של האדם שכאשר הוא מגיע לרגע של בחירה הוא עושה זאת על בסיס הנתון הצפוי לו במפתו ועל פי אופיו האישי כפי שבא לידי ביטוי במפתו האישית.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
היום ה18/7/2012
שניי אירועים הנוגעים למולות המדויק שבין אורנוס המתפרץ והמפתיע למאדים המדמם.
האחד בסוריה [פגיע בצמרת הסורית] השני בהונגריה [פגיע באוטובוס הישראלים שם].
ESTEBAN:
רציתי להיות אופטימי באשר לצורת הT של מאדים אורנוס ופלוטו, אבל התמונה היתה כפי שהיתה, ובחרתי שלא להגיב רק אחר המעבר הקשה, שהתחיל בצלב של ירח, מאדים, אורנוס ופלוטו, עליו כתבתי באשכול המדבר על סיום תקופה בת 33 שנים במפת המדינה.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
1 Guest(s)
Log In
Register
Offline