Topic RSSכוכב שיושב על אחת מארבע הקרנות מקבל יתר עוצמה. עם זאת, אני לא חושבת שיהיה זה נכון לכנות אותו בגלל זה 'כוכב אנגולרי'.
נכון יותר לומר 'יושב על נקודה אנגורלית'. הכוכב הוא מי שהוא, היה ונשאר, אבל המיקום שלו בנקודה אסטרטגית כזו מפיל עליו יותר אחריות במפה.
נניח את מלח באונייה. אם מסיבה כלשהי מציבים אותך בעמדת התצפית, את עצמך לא משתנה, את ממשיכה להיות את, נכון? אבל מכיוון שאת יושבת בעמדה שיכולה להשפיע על גורל האונייה כולה, יש לך יותר משקל מאשר לו היית ממשיכה לעבוד בירכתיים.
21:23
היי מגי את יכולה להגיד לי בבקשה מה הכוונה ב 'יושב על נקודה אנגורלית' ז"א שהוא בבתים 1.4.7.10 או שהוא צמוד לנקודות ac.ic.mc.dc או שניהם ?
עוד שאלה
הכוכב שיושב על נקודה אנגולרית יקבל יתר עוצמה . בוא נגיד שמרס בטלה בבית 4 לעומת מרס בטלה בבית 5 בלי שום קשר לכלל המפה .. איזה מבין המרסים יהיה יותר עוצמתי ? תודה
משהו בניסוח של השאלה לא מסתדר לי, מרטי.
כוכב שיושב על אופק, על MC על IC או על DC - היינו, יושב על נקודה אנגולרית - מאפיין את אותה הנקודה. מכיוון שכל נקודה כזו היא מרכז אנרגטי חשוב, הוא מקבל יותר משקל באותה המפה.
מרס בבית 4 מפעיל את בית 4 ומאפיין את הבית בתכונות טלאיות ומרס בבית 5 מפעיל את בית 5 ומאפיין אותו בתכונות טלאיות.
את לא יכולה לשאול כאן איזה מרס חזק או חלש יותר. את כן יכולה לשאול איפה מרס יתפקד יותר בהתאמה לטבעו.
כוכב הוא חזק או חלש במפה מסויימת לפי מידת המרכזיות שלו באותה מפה, על מה הוא שולט, איפה הוא ממוקם ולמי הוא צמוד.
1 Guest(s)
Log In
Register
Offline
Online
שכחתי בכלל שכתבתי את זה.