Topic RSS19:30
11/1/17
Offlinealina אמר
כל מי שיש לו כוכבים בטלה, או בית שנפתח בטלה - נושאי של אותו כוכב או בית יצטרכו לקבל פרופורציות נכונות, לקבל איזון, למצוא דרך הזהב - מידה נכונה...בעיניי עדיף ליזום עם כירון להתחיל לעשות ניקיון עוד לפני שכירון מגיע - יזומה יכולה להקטין את הכאב או להביא אותה לאפס...
מה שרשמת בשורה הראשונה נשמע לי ממש נכון (ותודה! על מארס, ירח וכירון בטלה שלי
). לגבי השורה שממליצה ליזום - אני חושבת שחלק מהאופי של המעברים האלה הוא לגלות דברים שלפעמים אין דרך לדעת אותם עד שהכוכב הלידתי נכבש (מלשון מכבש) ע"י הטרנזיט שוב ושוב. מה שכן, מומלץ לקחת בפרופורציות...
כירון, לפי מה שקראתי וראיתי מהנסיון האישי שלי, מדבר על עניינים רפואיים, על מצבים לא נוחים ועל כאב, הוא גם קשור לאם/להורים לפעמים (בגלל הסיפור המיתולוגי של הנטישה) - כל אלו ידועים. אבל כירון גם קשור לכתיבה ומכאן גם ליצירה, וקשור לרפואה טבעית ולאומנויות לחימה ויוגה וכד'. כירון קשור להתמחות, ללמידה ולכן דורש סבלנות - ולפעמים הכאב והתסכול שמרגישים מכירון הם חוסר סבלנות וחוסר פרופורציות לגבי תהליכים. כשיש ציפיות לתהליך מהיר ו/או רווחים אבל כמו רוב הדברים, הזמן של התהליכים ארוך בהרבה מהציפיות.
ועוד דבר שקראתי על כירון, שמציג אותו באור אחר, הוא שכירון הוא הכוח המוביל הבלתי צפוי, אנרגיה לא יציבה שיכול להקפיץ אדם קדימה באופן לא צפוי או להזין אותו באנרגיה חדשה (או משהו כזה, עבר קצת זמן מאז שקראתי). יש לכך שתי סיבות: האחת, היא שהמסלול של כוכב כירון הוא לא צפוי ולא אחיד. הזמן שלוקח לו להקיף את הגלגל (כדוה"א) הוא לא קבוע ואם אני לא טועה גם המסלול שלו משתנה רנדומלית. השניה, הסיפור המיתולוגי של כירון שהרים את עצמו ממצב של נטישה הורית ודחייה ע"י בני מינו, למצב של מרפא חכם ומוכר. (לא ברור אם הפצע שלו החלים לחלוטין או לא, אבל כל פצע משאיר כאב פנטום אחרי שנרפא).
לצערי אני לא יכולה להביא ציטוט מדוייק לכך. זה כתוב בספר אסטרולוגיה (שלא נמצא איתי) שעוסק בייעוד, בעיקר מקצועי, וכתוב ע"י האסטרולוגית האמריקאית-אוסטרלית קים פלקונר. לדבריה, כירון בהקשר הייעודי הוא כוכב שיש בו הבטחה עצומה. ויש בזה הגיון, כי הרבה פעמים במקומות הכי רגישים יש את הכי הרבה פוטנציאל.
לגבי השורה שממליצה ליזום - אני חושבת שחלק מהאופי של המעברים האלה הוא לגלות דברים שלפעמים אין דרך לדעת אותם עד שהכוכב הלידתי נכבש (מלשון מכבש) ע"י הטרנזיט שוב ושוב. מה שכן, מומלץ לקחת בפרופורציות++++
כירון בטלה - טלה זה המון יוזמה - המון אנרגיה - קשה להתעלם מזה - אז ליזום דברים לא בעיה בתקופה כזאת - ליזום שינוי באורח החיים, תזונתי, שעות עבודה, מנוחה - בעיניי זאת הדרך הנכונה לעבוד עם כל טרנזיט ולא משנה איזה ...
אשמח לדעת אם מישהו גם עובד ככה עם טרנזיטים..
3:28
11/1/17
Offlinealina אמר
כירון בטלה - טלה זה המון יוזמה - המון אנרגיה - קשה להתעלם מזה - אז ליזום דברים לא בעיה בתקופה כזאת - ליזום שינוי באורח החיים, תזונתי, שעות עבודה, מנוחה - בעיניי זאת הדרך הנכונה לעבוד עם כל טרנזיט ולא משנה איזה ...
אשמח לדעת אם מישהו גם עובד ככה עם טרנזיטים..
כן, לגמרי. כל אחד והאופי שלו. בפלוטו - להוריד התנגדות, להרגיש, להתחבר למה שזה מביא (ולהוריד לחץ). תכל'ס ל ח י ו ת. שבתאי - לזכור להשקיע ולא להתקפל כשקשה. יופיטר - לדעת להינות ממה שמגיע מבלי להילחץ. וכו'...
מה שכתבתי בהודעה הקודמת הוא דבר אחר - מעבר לאלו, תמיד יש דברים לא ידועים שלא צפינו מראש ושלא יכולנו לצפות מראש. החיים מפתיעים, עד כמה שנעבוד על מודעות ויוזמה וכל השאר.
יכולים להיות הרבה דברים - קודם כל ריסון מרס, במלחמות להיות מחושב, לא להיות חפוז בתקופה, להחזיק את עצמך בידיים (כאשר בא לך להתנפל על מישהו חחח)...
מרס גם גבר או גברים בחיים שלך - אז ריסון סביב הנושא, יכול להיות טיפול בגבר...
ויטאליות אולי טיפה ירודה - אולי עייפות - אז לנוח הרבה... לא לבזבז יותר מדי כוחות - אבל זה אותו דבר כמו רשמתי קודם - ריסון מרס..
ירח - אמא, משפחה, עולם הרגש - גם תדרשנה שליטה בנושא...
1 Guest(s)
Log In
Register