Topic RSS17:30
שלום לכולם,
בכנס הקרוב יהיו שני מסלולים במקביל: מתחילים ומתקדמים.
במסלול המתחילים אנחנו מציעים הרצאות לאלו שאין להם בסיס אסטרולוגי קודם או למי שרוצה לחזק את החומר הבסיסי.
במסלול המתקדמים יהיו הרצאות מעמיקות לבעלי ידע קודם ולאסטרולוגים מקצועיים.
כל ההרצאות בעברית.
בסיום הכנס יהיה פאנל מיוחד בהשתתפות המרצים בנושא 'בין העולמות - מה הלאה? שנת 2012 הגיעה - לאן הולכים מכאן'
מעבר לכל זוהי חוויה של לימוד משותף עם גישות שונות ומרצים שונים ומפגשים עם עוד חובבי אסטרולוגיה ואסטרולוגים מכל הארץ.
רשימת ההרצאות המלאה תפורסם בקרוב, אבל כבר אפשר לגלות שבין המרצים תהיה גם מגי אדם עם חומר מרתק וייחודי שלה.
בינתיים אתם יכולים להכנס לאתר http://www.urania.org.il בו ישנם פרטי ההרשמה עם מחירים למטה.
מוזמנים לפנות אלי לפרטים נוספים
גלי
054-7371187
![]()
לגלי
כל הכבוד על ההשקעה באתר שלך, הייתי רוצה שיהיה לי את הזמן להשקיע גם בכתיבה באתר שלי וגם בפורום וגם להגיע לכנס, אבל עיסוקים של מצווה שאני עושה ביום יום מונעים ממני כל אילו.
באם משהוא מעוניין להבין את התקופה אז תביטו בספרי הנביאים [צדק בתאומים], קרנם של אילו עולה בתקופה זו של צדק בתאומים, בעיקר הדברים של ספר זכריה פרק י"א המדבר על הלבנון והבשן, על שלושת הרועים [מנהיגים] שסיימו את חייהם בחודש אחד אך גם על פרק י"ד הקשה המקבל חיזוק ביתר כתבי הנביאים.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
0:33
הכנסים האלו לא קורים בתדירות גבוהה וסביר להניח שתעבור לפחות עוד שנה עד שיהיה כנס נוסף, ולכן כדאי לנצל את ההזדמנות להשתתף אם זה מעניין אותך.
אנחנו יכולים לנסות לחבר בין אנשים שמגיעים מאותו מקום, כפי שעשינו בכנס הקודם ואז יכולים לנסוע ביחד.
אם אתם בעניין לכל בעיה נמצא פתרון, אז אל תתנו לתחבורה ציבורית להיות התרוץ שלכם....
.
... ולא רק אלא שהכנסים הקודמים שהייתי היו יקרים בטירוף, כשרוב ההרצאות באנגלית
(שזה לגמרי לא אותו כייף ולא מתעכל בנוח כמו עברית)
ולפי מה שעברתי על התוכנית פה - הן במתקדמים והן במתחילים - נשמעות לי מעולות.
מה אגיד, אני עם גלי. גם לדעתי זו ממש הזדמנות שלא כדאי לפספס.
וחוץ מזה, מי בכלל מארגן פה דברים בתחום שלנו? סוף סוף מישהו קם ולוקח מושכות, לוקח אחריות!
אין, אני בעד.
![]()
17:39
הי זאב וכולם,
בעקרון כשלוחצים על תכנית הכנס בתפריט העליון אמורים להפתח שני תתי עמודים עם מסלול למתחילים ומסלול למתקדמים. עדיף לראות את האתר בגוגל כרום או פיירפוקס מכיוון שכנראה יש בעיה באקספלורר 8. אם יש לכם גישה דפדפנים אחרים השתמשו בהם.
בכל מקרה אנחנו מכינים פליירים ואפרסם פה בקרוב...וגם אעשה העתק הדבק לתכנית עבורכם.
22:50
תודה מגי...העיצוב של מיכאל אופק שבנוסף להיותו אסטרולוג מוכשר הוא גם מעצב מוכשר...:-)
ולכולם - הוספנו לוח טרמפים באתר למי שרוצה להציע טרמפ או לחבור למישהו אחר - שרשרו את בקשתכם בתגובה.
http://astrologykenes2012.urania.org.il/?p=1
בנוסף עמוד עדכונים שבקרוב יהיה בו ראיון עם אחד המרצים בכנס ועוד עדכונים.
שימו לב שההרשמה המוזלת נגמרת ביום חמישי - אל תפספסו!
2 Guest(s)
Log In
Register