Topic RSSהבת שלי מבקשת ממני לעדכן אתכם מה קורה עם הספר - אז הנה אני עושה לכם סדר.
הספר הכחול אשר יצא לפני ארבע שנים ואזל מזמן - שינה פניו מן היסוד. עבר שכתוב יסודי וחריש עמוק. אין שורה וקטע בו שלא עברו העשרה רצינית ביותר, הבהרה, דיוק נוסף. חוץ מזה שיחות שלימות ופרקים חדשים נוספו. למעשה כתבתי אותו מחדש. זוהי הסיבה בשלה הוצאת המהדורה השנייה שלו מתעכבת כל כך.
הספר רחב וגדל מאד וכך הפך לשני כרכים נפרדים: גלגל המזלות ו הכוכבים. אני עושה כרגע הגהה על הכרך הראשון, "גלגל המזלות" (320 עמודים) וטלי תלמידתי האהובה עושה הגהה על הכרך השני "הכוכבים" (410 עמודים). שתינו עובדות במרץ, וברגע בו תסתיים ההגהה, נכניס את בעלי רוני לתמונה ואפשר יהיה להתחיל עם ההדפסה של שני הכרכים. טלי ממש גונבת שעות בין התינוק המקסים שלה ובין העבודה לצורך ההגהה, ואני, שאין לי תינוקות, עובדת בין 5 ל-10 שעות ביום.
התקווה שלנו היא להגיע לבית הדפוס באוגוסט ולהדפיס את שני הכרכים ביחד, וברור שנודיע בקול גדול ברגע שנגיע לרגע.
ומה עם הזויות, אתם שואלים?
הספר על הזויות כבר יהיה הכרך השלישי של "לומדים אסטרולוגיה". הוא כתוב כולו, מונה כרגע כ850 עמודים ויש איתו עוד המון עבודת עריכה וקיצורים. בעזרת השם, אחרי שייצאו שני הכרכים הללו, אוכל לשוב אליו.
זהו. מי שמעוניין לרכוש את המהדורה השנייה - כלומר, את שני הכרכים הראשונים - אנא הודיעו. ההזמנה שלכם תשפיע על מספר הכרכים שנדפיס!
טארראם.
1 Guest(s)
Log In
Register
Offline





