Topic RSSמשהו שבעלי הראה לי מהאינטרנט, אבל אהבתי:
אתה נוסע ברכב ויש לך אפשרות לקחת רק נוסע נוסף אחד. אתה עובר ליד תחנת אוטובוס ובה שלושה אנשים מחכים: האחד היא גברת שזקוקה להגיע בדחיפות לבית חולים. אחד הוא חבר שלך, שפעם הציל את חייך. והשלישי (שלישית) נראה כמו האדם איתו היית רוצה לבלות את שארית חייך.
- לקחת את הגברת נראה הכי נכון, משום שהטרמפ יכול להציל את חייה.
- לקחת את החבר נראה צודק ומתאים, כי זו הזדמנות פז להחזיר לו טובה.
- לקחת את האהבה בפוטנציה זה חשוב, משום שמה הסיכויים לפגוש שוב אדם כזה?
מה היית עושים?
(לפי הסיפור באינטרנט, השאלה נשאלה בשאלון לראיון עבודה, ואחד מתוך 200 ענה תשובה כל כך לא צפויה, שקיבל את העבודה ללא היסוס).
22:41
17/10/10
Offlineהאישה שצריכה להגיע לבית חולים בלי לחשוב פעמיים...
למה?
כדי לעשות את מה שמסונכרן עם אלוהים. מי שהכי זקוקה כרגע לעזרה זו האישה... הבן זוג הפוטנציאלי, אם הוא אכן האהבה האלוהית שלי אז אלוהים פשוט יפגיש בנינו שוב... במאה אחוז... ומין הסתם ירצה שקודם כל אעזור לאישה שצריכה את העזרה (וזה גם מה שהנשמה שלי רוצה מכיוון שמחוברת לאלוהים). בנוגע לחבר והטובה... שוב, התשובה כאן היא אלוהים. תמיד יש דרך להחזיר ויש סדר ותמורה למעשים טובים דרך אלוהים, גם בלעדינו... לכן אני לא אמורה לדאוג לגבי החזרת הטובה, ולדאוג קודם כל למי שאני יכולה לעזור לו.
no one forgets the truth,they just get better at lying
1 Guest(s)
Log In
Register
