AAA
Avatar
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope




התאם



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
לימודי משחק כן או לא ?
23/2/15
13:05
Avatar
heaven
Member
Members
Forum Posts: 196
Member Since:
08/11/13
sp_UserOfflineSmall Offline

היי חברים מה המצב?

החלטתי לקחת צעד נועז ולהרשם ללימודי אומנויות במה ומשחק בתל אביב. 

מאז שאני זוכר את עצמי עולם המשחק בער בי, אני זוכר את עצמי מושיב את אחי הקטן על כיסא מארגן לו כיבוד ושתייה ועושה לו הצגות וחיקויים והוא היה נורא נהנה, הייתי במגמת תיאטרון בבית ספר לזמן מה ויצאתי מזה, כי אף חבר לא היה איתי שם, היה רוב מוחץ של בנות ולא הרגשתי הכי בנוח. עם הזמן , אבא שלי שהוא טלה מובהק, החדיר בי ריאליזם מוחצן, ואיכשהוא הגעתי למצב שאני עסוק בלרצות את ההורים שלי בפרט את אבא שלי, והוא היה בטוח שאלך לכיוון ההנדסאים, כשסיפרתי לו שאני רוצה להירשם ללימודי משחק במערכת מכובדת ומעורכת כמו סמינר הקיבוצים או ניסן נתיב, הוא נורא התעצבן שלדעתו זה בזבוז כסף, לך תדע אם יצא ממך משהו, יש המון כאלה בחוץ, אני זוכר שירד לי הביטחון נורא באותו היום וממש בכיתי הרגשתי כאילו אין לי משמעות ומטרה בחיים. וכבר לא אכפת לי איך החיים שלי יראו, אם אני לא אלך לזה אז באמת אין לי כיוון אחר, לא בא לי לשבת מול מסך מחשב חצי מהחיים שלי, אני חייב משהו חוויתי, השחרור שיש במשחק האתגר והביטוי האישי, אני מאוד רוצה ומצד שני הספקות בנוגע להצלחה, הוא יצר אצלי מצב נורא מבלבל לגבי הכיוון התעסוקתי שלי. מה דעתכם.

23/2/15
13:40
Avatar
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13333
Member Since:
10/10/10
sp_UserOnlineSmall Online

מה השאלה בכלל? ברור שמתאים לך משחק ושאתה תצליח בזה. 

זה שאבא שלך מבלבל אותך - הוא לא המציא את הגלגל. תשאל כל שחקן, מוסיקאי, אמן או אפילו רופא שהחליט להיות מה שהלב שלו אומר לו - תשאל אותו מה אמרו ההורים שלו כשהודיע להם שזה הכיוון בו בחר. אם תמצא פרומיל אחד של כאלה שההורים עודדו אותו לזה, מצאת הרבה. ומה, כשאני רציתי להיות אסטרולוגית אמא שלי שמחה? היא היתה בטוחה שהתחלקתי לגמרי על השכל.

אז מה? ככה זה הורים, הם עושים את תפקידם והילדים עושים את תפקידם. 

26/2/15
4:35
Avatar
Esteban
Member
Members
Forum Posts: 180
Member Since:
01/3/11
sp_UserOfflineSmall Offline

אני עם מגי . 

לאחיין שלי בן 4 יש מפה דומה להפליא (שילוב חזק של אריה ודגים , רק הפוך) וברור לי שהילד הוא שחקן מלידה... 

החוויות שתצבור במסע הזה של להיות שחקן שוות כל אגורה שאי פעם תרוויח. אנשים צמאים לתרבות ולאמנות ומוכנים לשלם על זה לא מעט כסף. כמעט תמיד. 

בהצלחה

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online: מגי אדם, NocheBlanca
Guest(s) 96
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4038
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2105
Alin: 1441
kafe: 1288
Member Stats:
Guest Posters: 174
Members: 355
Moderators: 2
Admins: 1
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 1
Topics: 5496
Posts: 57830
Newest Members:
ron adam, Dorin Aloni, Ayellet Ben Ner, naama, Tan, mayna
Moderators: מגי אדם: 13333, alina: 1917
Administrators: אורי אדם: 38
    

Comments are closed.