Topic RSS9:37
12/8/17
Offlineתודה :)
לא הבנתי אם הליקוי משפיע על הירח הנטאלי שצמוד לשמש בזמן הליקוי או על הירח הנטאלי שצמוד לירח בזמן הליקוי
או על שניהם
ואם על שניהם, אז באותה הצורה?
הראשונה: ירח באריה מעלה 5 בית 7 (כלומר הירח במעבר בבית 1, לא רחוק מהאופק, צמוד לפלוטו מצד אחד ולמרס מצד שני)
השניה: ירח לידתי בגדי מעלה 29 בית 8 (צמוד גם לונוס לידתי, על אותה מעלה) - ירח במעבר צמוד לירח לידתי בזמן הליקוי
כנראה שגם אני לא ממש הבנתי השאלה...
בכל אופן, הירח הנטלי בגדי רחוק מהליקוי 5-6 מעלות. בליקוי ירח המרחק המקסימלי של ליקוי מלא הוא 3.45 מעלות אורב, כך שזה לא נחשב.
עכשיו, את שאלת גם על מישהי שיש לה ירח נטלי ב-5 מעלות אריה. כלומר, השמש של הליקוי ממש עליו והירח ממולו. ברור שישפיע על הירח הנטלי שלה וכל נושא סרטני העולה במוחך יהיה רלוונטי. ולא רק ענייני ירח. בהיות הירח חלק מרכזי באישיות ובמפה, יוכל להשפיע בתחומים רבים.
מה שאת צריכה לזכור, טלילה, כשאת חושבת על ליקוי - הוא מביא את מה שהגיע זמנו להתפרץ. מה שהיה חבוי מתחת לאדמה מופיע כמו גייזר מתפרץ, אם זה חיובי או שלילי, משום שהליקוי משחרר אותו. (אקליפס משמעותו שחרור). לכן לא ניתן לדעת איך בדיוק יתבטא מבלי להכיר את החברה שלך עם ה-5 מעלות אריה, מה הדבר, באיזה תחום. אם הגיע הזמן שלה ללדת או למצוא עבודה, לעבור ארץ או לקנות דירה, להתחתן או להתגרש, למצוא אהבה או לגלות בגידה, לסיים משהו או להתחיל משהו. רק היא ומי שמכיר היטב את המפה שלה יוכלו לדעת.
11:18
12/8/17
Offlineמגי אדם אמר
כנראה שגם אני לא ממש הבנתי השאלה...בכל אופן, הירח הנטלי בגדי רחוק מהליקוי 5-6 מעלות. בליקוי ירח המרחק המקסימלי של ליקוי מלא הוא 3.45 מעלות אורב, כך שזה לא נחשב.
עכשיו, את שאלת גם על מישהי שיש לה ירח נטלי ב-5 מעלות אריה. כלומר, השמש של הליקוי ממש עליו והירח ממולו. ברור שישפיע על הירח הנטלי שלה וכל נושא סרטני העולה במוחך יהיה רלוונטי. ולא רק ענייני ירח. בהיות הירח חלק מרכזי באישיות ובמפה, יוכל להשפיע בתחומים רבים.
מה שאת צריכה לזכור, טלילה, כשאת חושבת על ליקוי - הוא מביא את מה שהגיע זמנו להתפרץ. מה שהיה חבוי מתחת לאדמה מופיע כמו גייזר מתפרץ, אם זה חיובי או שלילי, משום שהליקוי משחרר אותו. (אקליפס משמעותו שחרור). לכן לא ניתן לדעת איך בדיוק יתבטא מבלי להכיר את החברה שלך עם ה-5 מעלות אריה, מה הדבר, באיזה תחום. אם הגיע הזמן שלה ללדת או למצוא עבודה, לעבור ארץ או לקנות דירה, להתחתן או להתגרש, למצוא אהבה או לגלות בגידה, לסיים משהו או להתחיל משהו. רק היא ומי שמכיר היטב את המפה שלה יוכלו לדעת.
תודה מגי 
כולם מדברים באופן שלילי על השפעות הליקוי למי שיש זויות דיסהרמוניות לליקוי (4 מעלות אריה, 4 מעלות דלי, 4 מעלות סרטן וכו) אבל אני מבינה ממה שכתבת שהשינוי יכול להיות גם חיובי
תודה
לגמרי. אם הגיע הזמן שלך ללדת ילד, לעבור דירה, לקבל קידום בעבודה, להתחתן, להחליף ארץ, להתגרש, לבנות בית, לקבל ירושה, לפתוח עסק - מה שהגיע זמנו, זה מה שיבוא. טוב או רע - זוהי פרשנות. אם בשבילך טוב לפתוח עסק, בשביל זה שנמצא שם כבר זה לא טוב. אם בשבילך טוב להתחתן, בשביל החברה הקודמת שלו זה לא טוב. אם בשבילך טוב להחליף ארץ - בשביל ההורים שלך זה לא טוב. אם קודמת בעבודה - מישהו אחר מקנא או שיש לך פחות זמן לדברים אחרים.
אין כאן טוב או לא. אנשים אוהבים לחשוב רע, להתנבא רע, יש בזה משהו מסעיר. הנה, ידעתי. אמרתי לכם. לא הקשבתם לי. לעומת זאת יש אחרים שאוהבים לחשוב טוב, להתנבא טוב, הנה תתעודד, חייך קצת. יהיה בסדר.
כשמדובר בליקוי, או לעניין זה כשמדובר באוראנוס, נפטון או פלוטו - המעברים שלהם מביאים את מה שצריך להגיע. אין טוב אין לא טוב. מה שהגיע זמנו. ומי שחכם, פשוט משתנה עם השינוי. מי שלא חכם, עסוק בפרשנויות אם זה טוב או לא טוב.
16:30
17/10/10
Offlineמגי אדם אמר
לגמרי. אם הגיע הזמן שלך ללדת ילד, לעבור דירה, לקבל קידום בעבודה, להתחתן, להחליף ארץ, להתגרש, לבנות בית, לקבל ירושה, לפתוח עסק - מה שהגיע זמנו, זה מה שיבוא. טוב או רע - זוהי פרשנות. אם בשבילך טוב לפתוח עסק, בשביל זה שנמצא שם כבר זה לא טוב. אם בשבילך טוב להתחתן, בשביל החברה הקודמת שלו זה לא טוב. אם בשבילך טוב להחליף ארץ - בשביל ההורים שלך זה לא טוב. אם קודמת בעבודה - מישהו אחר מקנא או שיש לך פחות זמן לדברים אחרים.אין כאן טוב או לא. אנשים אוהבים לחשוב רע, להתנבא רע, יש בזה משהו מסעיר. הנה, ידעתי. אמרתי לכם. לא הקשבתם לי. לעומת זאת יש אחרים שאוהבים לחשוב טוב, להתנבא טוב, הנה תתעודד, חייך קצת. יהיה בסדר.
כשמדובר בליקוי, או לעניין זה כשמדובר באוראנוס, נפטון או פלוטו - המעברים שלהם מביאים את מה שצריך להגיע. אין טוב אין לא טוב. מה שהגיע זמנו. ומי שחכם, פשוט משתנה עם השינוי. מי שלא חכם, עסוק בפרשנויות אם זה טוב או לא טוב.
הייתי צריכה לשמוע את זה עכשיו.
תודה 🙏🏻
1 Guest(s)
Log In
Register