Topic RSS10:00
שמתי לב למשהו ממש מעניין- לשני אחיי יש מארס צמוד ל IC, לבכור זה מכיוון בית 3 באורב של מעלה. ולאחי האמצעי זה מכיוון בית 4 באורב של שלוש מעלות. זאת אומרת, שהמאדים שלהם צמוד לIC, והוא נורא מושרש שם. לשניהם אופק אריה.
המארס שלי בבית 3- האם הוא בעצם ככל הנראה מייצג את המארס-יות שלהם? אני יכול להגיד ששניהם תוקפנים, אבל התוקפנות שונה. לבכור המארס בעקרב- כך שהתוקפנות יותר מתחת לאדמה, ולפעמים יוצאות מילים חדות. ולאמצעי המארס במאזניים, אז האנרגיה הקארדינלית שם לגמרי עובדת.
הסיבה שאני כותב את זה היא ששמתי לב שבבית אני הרבה יותר תוקפני ממה שאני. בחוץ יש לי יותר סובלנות. הבית שלי מקסים באמת... אין לי תלונה להוריי או לאחיי- סה"כ כולנו אוהבים. וגם קיבלנו חינוך טוב. אבל העצבים... זה מטורף. לכל אחד בבית יש חוסר ביטחון עמוק וכולנו מפעילים אחד את השני. משום שלי יש טיפה יותר הערכה עצמית משלהם יש, אז מופנית עליי האש של הסוציומת והאגויסט. וכמובן שאף אחד לא מתכוון לזה.
אז, זהו, לא ממש מבין מה השאלה שלי חחחחח. אולי סתם מגניב לראות שיש חתימות דומות במפות של אחים.
אולי בעצם השאלה גם, מהי המשמעות של מארס צמוד ל IC?
1 Guest(s)
Log In
Register
Offline