Topic RSS2:33
18/10/10
Offlineתראי... אנחנו די מקסימים, מה לעשות ![]()
קפה, מה ז'תומרת שהשמשות שלהם נופלות בבתים האלה? את בתולה, כאילו?
אצלי זה טלאיות, למרות שאני לא מכיר כ"כ בחיים האמיתיים משום מה. תמיד אבל שאני רואה איזה סרט עם שחקנית מפוארת שצובטת לי בסוואדהישטהאנה ואני בודק עליה אח"כ באינטרנט - אני מגלה שהיא טלה. בחיים האמיתיים יותר מאזניים ותאומים מוצאות חן בעיני.
17:36
האנשים שאני הכי אוהבת הם אנשים עם שמש גדי או סרטן. בכללי גם דגים. ממזלות האוויר האמת אני מאוד מסתדרת עם תאומים ודלי.
אני אוהבת אנשים כאלו בגלל שהם האנשים שהכי יבינו אותי מבחינה של המופנמות, מבחינה של קרבה.. הכל, הם יבינו הכל, ואיתי הם מרגישים שהם יכולים לסמוך עליי ותמיד אעזור להם. (אני עם שמש בשור)
הקשר שלי עם עקרבים ועם טלאים הוא אף פעם לא טוב... הם יכולים כ'כ להתעצבן עליי שעוד שנייה הם פשוט ירביצו לי מרוב זעם...
אני מעדיפה להתרחק מהם... (למרות שיש לי מולות שמש, ירח, מרקורי לפלוטו והבטים קשים עם מארס שהוא בטלה עצמו)
ואצלי עם גדיים.
יש שתי סיבות, אצלי:
1. רום שמים שלי בגדי, סטורן צמוד ראש דרקון בבתולה בית 6 וכירון בבית 1. כלומר אני לא יכולה לראות גדי בלי להרגיש שהוא הייעוד שלי , בסדר שבו האלמנטים מסודרים לי במפה: גדיים מעוררים בי רגשות אשמה (כירון) על כמה אני לא בסדר שאני לא עושה מספיק (בתולה) כדי להגיע למקום שאליו אני אמורה להגיע (ראש דרקון). מגי כתבה לא מזמן שאנשים במזל של הרום שמיים שלנו מעוררים אותנו לעצמנו. ובגלל הדומיננטיות של כירון-סטורן במפה שלי, העירור הזה לא מבהיל אותי או גורם לי לברוח לצד השני אלא להיפך, מושך אותי כי אני מחוייבת לרעיון של שיפור עצמי ולימוד עצמי ושיעורים בחיים, כלומר מחוייבת לרום שמים שלי.
2. יש לי ירח בדלי. ברוב המפות שבדקתי הירח שלי מקבל צמידות (כלשהי) מונוס שלהם (ולכן הייתה שם משיכה, גם אם לא תמיד קשר). כדי לקבל ונוס בדלי מישהו צריך להיות: או דלי או גדי או דגים. קחי את זה שאין לי כלום בדגים כמעט ושעם דליים אני תוך שניה נהיית חברה טובה (כי אני שמש תאומים וכי הירח בדלי) וקבלי למה יוצא לי משיכה לגדיים דווקא.
אני מניחה שכדי לראות למה דווקא דליים מושכים אותך את צריכה לבדוק מה יש לך בדלי ולמה דווקא שם הפוקוס שלך נמצא, למה זה פועל עלייך דווקא ככה.
או שתשאירי את זה מסתורי, זה גם כיף ![]()
12:50
17/10/10
Offlineנועה,
לך דלאים עושים את זה, לי עקרבים עושים את זה, אנחנו מתאימות ![]()
עכשיו ברצינות
האמת שגם לי קשה ליראות את זה במפה שלך. יש מצב שזה עניין התפתחותי כרגע.
זה כמו שהייתה לי תקופה של כמה קטעים רומנטים אחד אחרי השני, שכל פעם גיליתי שלבחור יש עקרב-אריה במפה.היום במבט לאחור אני מבינה שזה היה קשור לאיזה פצע שלי, שהשתקף החוצה אצל אנשים שיש להם פצע דומה. או שבאישיות שלהם מייצגים את הפצע הזה. של תסומנת המלך המודח. וכן רואים את זה במפה שלי אם חופרים לעומק. אולי גם אצלך זה הקטע.
מה הנושאים של דלי מייצגים עבורך? מה זה דלי?
ועוד משהו,
מהנסיון שלי, אני יכולה להגיד שיש הבדל ביו משיכה רומנטית לאנשים, לבין משיכה לחברות וחברים ברמת הידידות. בקטעים הרומנטים אני נמשכת למה שחסר לי. שור עושים לי את זה בטירוף (אבל בסדר תאכלס זה לכולם חחח). וגם סרטן מושכים אותי. יותר ברמה הנפשית רגשית, מזכירים לי את מה ששכחתי. עם אריה איי פיל אלייב.
עקרב זה בין לבין. זה נמצא בי, אבל לא ברמת האישיות. זה ברמה התפתחותית כזה. אז זה יותר ענייני משיכה-דחייה.
אז הוא נמצא גם אצל אקסים שהיום מעלים בי חלחלה ובזמנו מאוד נמשכתי אליהם, וגם אצל חברות שהיום אני לא בקשר איתן והן סוג של אקסיות תאכלס.
בקטעים של חברות וחברים שלא בעניין רומנטי, זה מאוד שונה. אני מתחברת עם בנות שיש להן נתוני מפה דומים לשלי. בתולה-דגים מוטיב חוזר אצלן. וגם גדי,ושוב, העקרב הוא בין לבין.
אז כשאת אומרת שאת נמשכת לדלאים...האם זה ברמה החברית ידידותית? האם זה ברמה הרומנטית-מינית?
האם בשניהם?
לפי זה יהיה אפשר יותר להבין למה זה.
לדעתי זה קשור לשיעור שאת צריכה לעבור בתקופה הזו.
no one forgets the truth,they just get better at lying
14:28
נועה ![]()
שמש דלי בסינסטרי נופלת על בית 4 אצלך (בעיקר, אלא אם זה סוף דלי) - כך שאנשים עם השמש שם יכולים למקד אותך בכל ענייני ה"בית" - למצוא בית פנימי, מהם השורשים שלך, מי את - עוזרים לך לגבש את האישיות והזהות הכי בסיסיים ועצמיים.
אורנוס השליט (של בית 5) יושב ממש לפתח בית 4 יחד עם נפטון וירח. אז קודם כל הצמידות לקרנות מחזקת את ההשפעה של הכוכב, והופכת אותו לקשור לנושאים של 4 קרנות המפה (ביניהן הDC - בית 7). מה גם שהוא קשור אצלך לירח ולנפטון שקשורים למשיכה והתאהבות... אולי ההתעוררות של שלושתם קשורה לשמש דלאית שאת פוגשת.
אבל הכי משמעותי לדעתי לכל ענייני הסינסטרי - קחי בחשבון שכל שמש בדלי תעשה אצלך סקוויר לסטליום הענק שיש לך בעקרב ותפעיל אותו. כעקרון, (לא במעלות אלא במזל) היא גם תיצור טי-סקוויר עם הסטליום בעקרב ועם מארס באריה, שהוא גם שליט בית 7.
אבל כמו שג'סי אמרה, הדברים האלה משתנים בתקופות או לפי הצרכים.... וגם אם לא - תהני עם דלי
![]()
אגב, סטורן, השליט המשני של דלי, חורש לך על ונוס שאצלך היא גם שליטת האופק. איך החיים? ![]()
1 Guest(s)
Log In
Register
