Topic RSS8:59
14/8/16
Offlineהי, אשמח לעזרה לגבי מפת אירוע. לצערי השעה לא מדויקת לגמרי ויכולה לנוע בין 10:10 בקירוב (עם כירון על האופק) לבין 10:20 . מדובר בהתחלה של איזשהו פרוייקט שהוצע לי להשתתף בו, ולקדם את עצמי בלימוד ובעשייה דרכו. בפועל כבר מהפעם הראשונה היו שינויים באופן שבו הדברים קרו בפועל, הן מבחינת גודל הקבוצה המעורבת והן מבחינת העברת תכניה. יצאתי מעט מבולבלת ובתחושה שאמנם הרווחתי כסף אך לא עשיתי דבר ממה שתוכנן, ולא היה לי נוח עם העובדה שהמאמץ שלי היה שולי.
הסתכלתי במפה לאחר מכן כדי לנסות לראות מה היה באותו יום ועל איזה מגמות היא מצביעה. הסטליום הכבד בבית 10 לעומת הזויות האחרונות של הירח, ובית 4 שהוא ריק (ראש דרקון נחשב?). בקיצור אם למישהו יש תובנות אשמח לקרוא.
תודה!
14:40
11/1/17
Offlineהיי ג'ת'רה,
כירון ושליט בית 9 מראים על הנושא הלימודי של העבודה. ואולי גם שמש-מרקיורי שכבר נכנסים לדעתי לבית 11 - משהו חברתי או עידן חדש וכד'.
אם נסתכל על שליטים: מארס לא פוגש את שבתאי, אבל הירח יהבט חיובי למרקיורי (זוית אחרונה). אם נסתכל על הפרויקט כעבודה קצובה בזמן כמקור הכנסה, אז בית 2 אולי יתאים וונוס תיפגש עם שבתאי.
בכל מקרה זאת מפת האירוע של העבודה עצמה, כך שאם את רוצה לדעת אם הנושא החדש יוביל לעבודה אחרת, מפת שאלה תתאים כאן יותר.
אגב, כדאי להכניס את נקודת המזל למפות שאלה ואירוע. השתמשו בה בקריאה שלהן.
1 Guest(s)
Log In
Register
