AAA
Avatar
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope




התאם



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
מפת אירוע
05/11/15
9:10
Avatar
Sol
Member
Members
Forum Posts: 964
Member Since:
16/10/10
sp_UserOfflineSmall Offline

astro_2gw_346_fmd.25611.10791-1.gif

sp_PlupAttachments קבצים מצורפים
05/11/15
9:15
Avatar
Sol
Member
Members
Forum Posts: 964
Member Since:
16/10/10
sp_UserOfflineSmall Offline

בהמשך לשרשור שארה העלתה,

מפת פגישה. אחרי הפגישה- ממש לא רציתי שוב להפגש.

אח"כ התחרטתי.

לא מזמן שוב נוצר קשר ביוזמתי, אחרי כמה קשקושים בנייד שוב לא רציתי ואמרתי לו את זה הכי ברור.

היום- שוב קצת חשבתי (אני לא רוצה להפגש באמת) ושנייה אחרי שחשבתי הוא שוב פנה אלי.

הוא ממש לא הטיפוס שלי, אבל משהו לא מניח לי. 

אשמח אם מישהו רוצה לנסות לנתח :)

אגב- האופק 2 מעלות  אחרי האופק שלי - ושמש שלו ומרקורי שלו צמודות לשמש שלי.

תודה :)

05/11/15
17:39
Avatar
ara33
חבר
Members
Forum Posts: 4038
Member Since:
07/4/11
sp_UserOfflineSmall Offline

הי סול

אולי תרצי לשים גם קומפוזיט וסינסטרי ונבחן מה גורם לך להתלבט? את הרי עד כמה שזכור לי דלי עם אנטנטנות עקרביות 

אופק? אני במפות פגישה לא מבינה

06/11/15
0:21
Avatar
Givguv
אורח
Guests

הי סול :)

קודם כל אני זוכרת מה שרשמת על מפות אירוע - שיש האומרים שצריך להסתכל על ונוס-מארס ועל ירח-שמש. הצמד הראשון נצמד אחרי 4 יחידות והשני יוצר סקסטייל בתוך 7. 

השליטים של בתים 1-7 הם ונוס ומארס/פלוטו. ונוס ומארס כאמור נצמדים. (ונוס עברה במעלה אחת 150 לפלוטו - מה קרה? לקח זמן עד שנפגשתם או שהוא היה ברקע והיה איזה שינוי שהוביל לפגישה?). הירח מבטא את הרצון שלך והוא מעניין כאן. הוא יוצר היבטים כמעט עם כולם. ייצור 30 לונוס ומארס וההיבט האחרון שלו הוא הרמוני לשבתאי שנמצא ממש בסוף עקרב בבית ראשון (מדגדג את הבית השני). מסתכלים גם על שליט בית 4? כי הירח יצור סקוויר לאורנוס (אולי אלה הניתוקים והשיחות החוזרות?) אבל הזוית האחרונה לשליט הישן שבתאי היא הרמונית.

כמו שארה כתבה - כדי לנסות לראות יותר מה כאן לא עוזב אותך צריך סינסטרי ואולי גם קומפוזיט. אבל המפה הזו מראה בפועל שאין ניתוק. נראה לי שהזוית האחרונה של הירח לשבתאי מביאה יציבות מסויימת ואולי גם כאן את עומדת לפתחה של ידידות מופלאה surprised? או שהשבתאי הזה יקלקל במשהו? (בבית 1 הוא לא מרגיש משהו, נמצא מול הבית הפייבוריט שלו, בית 7). אין לי שמץ, אבל ידידות זה משהו שמהדהד חזק (עם השמש בבית 11 וה30 והשאר). ויכול להיות שיותר, כי גם במע' יחסים רומנטית צריך בסיס של חברות חזקה. מאחלת לך הצלחה (ושלא יעצבן אותך) :)

06/11/15
5:56
Avatar
Sol
Member
Members
Forum Posts: 964
Member Since:
16/10/10
sp_UserOfflineSmall Offline

תודה לשתיכן .

ארה- זוכרת שאיך שראית תמונה שלי- ניחשת שאני אופק עקרב :) אבל בדלי יש לי רק מרקורי. אני שמש דגים- ירח מאזניים :)

מעבר ליום לידה- אין לי פרטים שלו. אז קומפוזיט לא רלוונטי:) גם ככה- מספיק לראות שיש צמידויות מטורפות- שעוררו בי לפני המפגש ציפיות :)

שמש-מרקורי שלו על אופק עקרב שלי.   מרס-ונוס-אוראנוס שלו במעלה 28 מאזניים  , ירח שלי ב-27 מאזניים. מרס שלי 23 טלה (מולות רחוקה)

נפטון שלו בסקווויר מדוייק לשמש שלי, ראש שלו בסקוויר מדוייק לראש שלי, יופיטר שלו צמוד לשמש שלי.

לא חסר :)

גבגוב- תודה רבה. העלת כאן המון דברים חשובים. אני לא מצליחה לייחס אותם לזמנים. דיברנו 4 ימים לפני המפגש. הבחור פשוט נחת עלי. אולי זה באמת ה-150 לפלוטו. גם לפני המפגש הייתי בנדנדה-  של רוצה ולא רוצהף כי הבחור הוא טיפוס, ודי חששתי.

ה-4 מעלות בין ונוס ומרס- הסתדרו לי גם- כי היתה תקשורת במהלך ה-4 ימים אחרי המפגש- בה הוא מנסה לשכנע אותי להפגש שוב ואני אומרת שזה לא מתאים, ושבוע אחרי המפגש- ירח שמש- אבל גם ירח- לפלוטו (סיומים) הוא שלח לי הודעת חג שמח (ראש השנה) ונעלם. הרגשתי שהוא חתך. ואז התחרטתי קצת. עד כאן מסתדר לי עם הזמנים. אחרי זה כבר לא :)

בכל אופן- אין לי מושג מה השבתאי מציין- הוא באמת לא רצוי בבית 1- אבל אולי הוא מציין את הלבטים שלי ואת הקושי והזמן. הלוואי ונהייה ידידים  :) גם כתבתי לו את זה מתי שהוא...

כנראה שהזמן יגיד את שלו :)

תודה ושבת מופלאה.cute-critter_pngflower6_png

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online: מגי אדם, NocheBlanca
Guest(s) 96
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4038
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2105
Alin: 1441
kafe: 1288
Member Stats:
Guest Posters: 174
Members: 355
Moderators: 2
Admins: 1
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 1
Topics: 5496
Posts: 57830
Newest Members:
ron adam, Dorin Aloni, Ayellet Ben Ner, naama, Tan, mayna
Moderators: מגי אדם: 13333, alina: 1917
Administrators: אורי אדם: 38
    

Comments are closed.