Topic RSS15:43
17/10/10
Offlineאז לי היום הייתה הפסקת חשמל שבגללה הייתי צריכה לבטל 3 פגישות שהתכוננתי אליהן מ7 בבוקר והייתי בשיא הלחץ. שיקף לי בכמה סטרס אני נמצאת, וכמה זה לא חשוב. שיגעתי את עצמי על הפגישות, ואז כשהבנתי שאני צריכה לדחות אותן חשבתי שיתמוטט העולם. לא קרה כלום, אבל כמה שהגוף שלי עייף מהלחץ... אני אסיים מוקדם היום, אתן לעצמי קצת שקט.
אז איך המרקורי ברטרו שלכם?
16:09
14/8/16
Offlineאצלנו הייתה אתמול הפסקת חשמל מספר פעמים והמקרר הלך... נוסף לכך התבטלו ונדחו פגישות וסיכומים. מרגישה גם סטרס ועומס מחשבות - אבל אולי זה שייך גם לאורנוס-מרקורי? אני חווה כבר מיוני (עוד לפני הנסיגה עצמה) המון שיבושים, טעויות וטעויות בשיקול הדעת. אצלי בנסיגה התחיל בבית 6 ועבר לבית 5. מילא היה מחזיר איזה אהבה או משהו :) בנטאלי אצלי גם רטרו.
9:24
17/10/10
Offlinealina אמר
רואה הרבה דירות... מתגבשת עם מה אני מחפשת...תאמת שזה מרקורי בסרטן... אז הנושאים הסרטניי היו יותר על הפרק...
לחזור אחורה למחשות ותמונות ילדות, לזכרונות, למשפחה...
האם אתם מרגישים את הגוון בסרטני של מרקורי ברטרו הזה..
הנסיגה אצלי על רום שמיים, וכל הבעיות הטכניות היו קשורות לעבודה - ההתנהלות היומיומית שלי נפגעה, בעיות בזום וכו'. עד עכשיו הסתכלתי על אופי הכוכב בנסיגה ובאלו בתים היא מתרחשת אצלי - האמת שעד שקראתי את מה שכתבת, לא שמתי דגש על המזל בו מרקורי בנסיגה.
איזה רטרו מטורף היה לי ... תאמת לא בטוחה אם זה רק רטרו... אולי גם הליקויים (כולם שהיו - אחד מהם היה על אופק שלי)... או בכלל כל הרטרויים (עכשיו המון כוכבים ברטרו)...
חודש יוני ותחילת יולי היו מהפכניים לי... איפה זה נגע? - צורת חשיבה.. קידום הפרוייקטים שמזמן היו על הפרק, היו חשובים לי ולא הגעתי אליהם... מבחינת סדר היום..
חודשיים הכייפים וסופר עמוסים שהיו לי בחיים...
אני נהנת מתקופת הקורונה הזאת מכל הבחינות - ברור שזה לא ככה להמון אנשים במיוחד מבחינה הכלכלית - אבל לי אישית עד כה היא עשת רק דברים טובים...
תקופה מדהימה...
13:01
14/8/16
Offlineאלינה, איזה כיף לקרוא דברים כאלה. שמחה בטוב שלך והלוואי שימשיך ויגבר! אצלי קרו דברים הפוכים. פציעות, קלקולי מכשירים ומה לא. אני עשיתי מהלכים שנמנעתי לעשות אותם הרבה זמן וכעת ברור לי שהם היו מוטעים. אבל בכל זאת השקעתי בהם ולא ויתרתי. שזו נקודה חיובית בפני עצמה. תקופה גם עמוסה מאד ובעיקר עמוסה נפשית. הרבה עשיה - רק חבל שלא הניבה תוצאות. אני בדיוק תוהה האם עשיה והשקעה מרובות שבסופו של דבר לא הניבו דבר הן לכשעצמן דבר טוב. ונראה לי שכן, על אף האכזבות. עוד ניסיון.
Log In
Register