Topic RSS14:39
בעוד 8 ימים!!! לא מצליחה להתאפק יותר ולכן מצרפת כבר עכשיו... מפה מרשימה למדי, צמידויות לקרנות. אשמח לשמוע את דעתכם.
כמו במפות קודמות, משחקים לי עם ירח וראש דרקון נטאליים - אופק על ירח נטאלי, ירח על ראש נטאלי. מרקיורי על מעלת ונוס נטאלית ונק' מזל וורטקס על פלוטו נטאלי. ויש עוד..
צירפתי גם את סלנה בהשפעת קפה שלנו
שמתי לב שיש לה השפעות מעניינות...
עברתי על מה שרשמתם לי שנה שעברה, ועכשיו פתאום כל כך הרבה דברים מתאימים לאירועים ותחושות ועניינים שהיו לי השנה. די מדהים. וזה אגב, ממש מכולם. כל אחד דייק במשהו (הייתי מפרטת, אבל יש יותר מדי פרטים אישיים בשביל פורום ציבורי). אז תודה!!
הנה הסולר של השנה:

19:14
16/10/10
Offline![]()
גבגוב יקרה, מזל טוב!!!![]()
אחרי מה שמגי כתבה- נשמע מסקרן וטוב!
גם לעיניים החובבניות שלי- זאת נראית שנה מיוחדת עם המון הגשמה, מימוש, לא יודעת- משהו חייב לקרות
עם מפה כל כך קארדינלית. ובנוסף- העפיפון הממוזל הזה:)
עכשיו אני רואה שסאטורן ונפטון בטרין לשמש שלך. נייס:)
תחושה שלי- שסאטורן ב-7 תורם לזוגיות פוטנציאלית:) והאופק שנופל על בית 9 נטאלי-
מתקשר גם לסאטורן במובן של טיימינג ופוטנציאל לקשר אמיתי.
חוץ מזה- מגוגל- אופק סולארי על בית 9 נטאלי יכול להצביע על קשרי חו"ל (חבריים או מוסיקליים).
וסקרנית לשמוע מה האחרים כותבים.
20:02
17/10/10
Offlineגבגוב היקרה, המון מזל טוב ליום הולדתך, מאחלת לך התגשמות משאלות ואהבה![]()
![]()
אז ככה , אני רואה שהשנה הזו טומנת בחובה פוטנציאל לשינוי תודעתי. משהו בך יראה את החיים בצורה שונה ממה שראית עכשיו, פצע מהעבר , יעלה, יפתח, וישחרר אותך רגשית ממטענים עתיקים. זה יצמיח בך משהו חדש..
יהיה איזה מעבר כזה משמעותי שיעלה את זה, משהו שקשור לדירה, או למשהו אחר שהיה קבוע בחיים שלך ויאלץ להשתנות, לזוז מקום, משם יתחיל התהליך של הרגש הזה שעולה...
![]()
no one forgets the truth,they just get better at lying
17:28
נראית שנה עצמאית ומקורית, משחררת שכזו. המון אנרגיה מושקעת בכתיבה, לימוד, אנשים. גם נראית שנה שמאוד תחבר אותך לעצמך, ויהיו תובנות לגבי מי את, ומה יש לך לתת לעולם הזה. ככל הנראה יגדל בך הצורך להתמיד בקריירה שלך ולהגיע לפסגה חדשה ואני מאמין שתגיעי לשם ויהיה לך שינוי רגשי בנוגע לכך. לדעתי כדאי לך להתנדב סתם ככה במהלך השנה הזו, תרגישי טוב יותר.
זהו נראה לי... מזל טוב ![]()
Log In
Register