Topic RSS14:09
13/12/12
Offlineגבגוב, לא הספקתי להסתכל על חזרת הונוס - אבל שני דברים:
קודם כול - הצמידות של סאטורן ופלוטו מדברת על משהו שדורש עבודה, השקעה ומאמץ. רק לאחרונה הבנתי עד כמה! ניקוי עומק של האורוות הפנימיות, רק אחרי שיש שינוי פנימי שלאחריו שום דבר לא ייראה אותו הדבר, אז מגיע השינוי החיצוני (אם כי התביעה מגיעה לעתים מהחוץ לפני הכול, בלית בררה). זה שילוב קשוח, וזה בבית 5 שלך.
דבר שני, זו פחות או יותר מפה פיקסית. ונדמה לי שלפעמים שנים פיקסיות מתרוממות לאט יותר. בחצי השני, שלא לומר בשליש השלישי, מתחילים לראות משהו זז.
23:17
07/4/11
OfflineGivguv אמר
תודה רבה לכולכם 🤗😍מטבע הדברים הבלבול מעט נרגע ואני חושבת שבמקרים של בלבול (לפחות אצלי) ובמיוחד בהתחלה, התשובה היא לא...
היכרות בסביבה הקרובה, ניקוי אורוות, נחמד וכיף ולשחרר בהחלט נשמעים לי כמתארים את הצד הרומנטי עכשיו. אני לפעמים מסתכלת על חזרת ונוס גם כמראה על הצד היצירתי, גם אתם?
ברור
אין לי ניסיון גדול במפות חזרה של ונוס... אבל דבר הראשון שעולה לי מהמפה זאת - נושא של כספים, איך אני עם הכסף, עד כמה מאוזנת, איך משתמשת ועל מה... מעורבים כאן בית 2-8, ונוס במולות לפלוטו, סטורן ב8, אופק פחות אישי, ירח אומנם בדגים איך בבית 11... כל הקונסטרוקציה.. ומול זה מרס חמוד באריה אך עוד פעם בבית 3 (שכלי/המוונים)..
אך את עם גביית כספים? האם יש מאז חזרה משהו מיוחד בנושאים כספים?
13:30
11/1/17
Offlineתודה אלינה,
אהבתי את ההסבר אבל הבתים על העוקם כאן. המולות החזקה היא בין בתים 3-9 (ושמש-מרקיורי קרובים לic), סטורן בבית 9.
אז ירח בדגים בבית 11, ציר 3-9, ונוס מולות פלוטו, יופיטר בשבע ומרקיורי בשלוש, ציר אופק מרקיורי-קשת. לימודים-סביבה קרובה-חו"ל (וגם בית- קרוב לic). השליט של בית 3 שבו נמצאת ונוס נמצא בבית 11... (תודה אלינה, אני בד"כ לא מסתכלת ככה, זה מלמד הרבה).
אז מה זה אומר בקשר ליחסים? נשמע מה שיגאל אמר- חברויות, לא משהו רציני. ובאמנות? דווקא הסטליום בתחתית המפה נראה לי נחמד...
אבל... בחזרה למה שכתבת, זה מצחיק, כי עלה משהו בימים האחרונים שקשור לכספים עם המשפחה. אני מאוד מקווה שלא יהיה ככה כל השנה
אני לא מתה על ההתעסקות הזאת.
2 Guest(s)
Log In
Register