Topic RSS20:12
20/6/18
Offlineוואי הלוואי אמן!!
תודה רבה!!
עף אף שלפני כמה שנים ב2016 גם הייתה לי מפה טובה ורומנטית לכאורה וזו הייתה שנה קשה וממש קרסתי בה מעומסים שהיו לי בלימודים ובבית מכל הבחינות.. אז.. כבר לוקחת בערבון מוגבל
אך בהחלט זו נראית נחמדה בעה טפו טפו
תודה ולימים בריאים אמן
דרך אגב זה שהאופק בסיום המעלה במעלות אחרונות מעיד על משהו? אם בכלל
טלה עקרב בתולה.. השנה הרבה דגשים קשורים למפה נטלית..
מרס צמוד סטורן .. פלוטו צמוד יופיטר (בנאטלי במולות).. שמש כיורן (ירח בתולה אצלך), מרקורי נפטון.. 4 זוגות של צמידויות..
ירח וראש דרקון 150 סטורן מרס.. וונוס על MC..
זוגיות אם זה על הפרק יכולה לקבל דגש מיוחד השנה.. שאלה אם את מחפשת או נמצאת בזוגיות קבועה..
נגיד ואת בזוגיות... עבודה והגשמה יכולים להיות גם נושא המרכזי... קשה להתעלם מפלוטו ב5 ואופק אריה... הוא ירצה חיבור חזק לאני לרצונות שלי (וכל זה יחד עם יופיטר שמעצים)... קשה יהיה לספר לעצמך סיפורים , תירצה לשאול מה באמת רוצה, ומה נכון לי, אולי רוצה להגיע יותר רחוק, אולי רוצה להשפיע יותר, האם אני במקום שאני מממשת את המקסימום שלי? המון שאלות יכולים לעלות וחשוב לתת להם מקום ולחפש תשובה.. ולא לוותר לעצמך..אם משהו לא מרגיש נכון - לחפש דרך לשנות בעבודה קשה...
מצד שני מרקורי צמד נפטון... קולטת טוב, מרגישה בלי מילים.. אפשר להרשות לעצמך קצת להרפות ולתת לרגש להוביל (בתולה עקרה חייבים שליטה).. תצטרכי לשלב בין שליטה ואיבוד... וזה מצויין - את טלה - פחות לחשוב יותר דחף..
ונוס ברום אפשר לקחת גם לטיפוחים למיניים (בבית, גוף, תדמית , חברות)... או להתחבר לאיזה קבוצות נשים שאולי יתמכו ויחזקו אותך ויכילו אותך ואולי דרכם יבוא הכיוון.. או איזה חוג בבית שיתן גם פרנסה (נוס בשור) וגם מפגשים מרתקים.. שיחות מעניינות.. קבוצות קטנות של חברים שיהיו כמו משפחה (ירח ב 11).. אולי להוביל תהליכים לעמוד בראש לקחת אחראיות לדחוף משהו בעקבות החזון..
ככה בגדול עוד כמה כיוונים להדגשים של המפה..
נשמח גם לקבל פיידבק משנים קודמות... מה היה נכון ומה לא..
בהצלחה!
9:39
07/4/11
Onlineהי מורן
אני לא מבינה בכלל בכלל בסולר אבל חשבתי שאולי
הפלוטו בבית חמש -צורך בשינוי גישה בתחום הרומנים ולעיתים יגיע בצורת משבר גדול שאמור לזעזע את אמות הסיפין)
יחד עם נפטון בבית שבע כשרוב הבית הוא במזל דגים -אולי אהבה קסומה וחלומית יחד עם זאת התמכרות לחלום ולפעמים אשליה של אהבה
שלא ממש קשורה למציאות או עוד וריאציות בנושא
אולי?
15:03
20/6/18
Offlineara33 אמר
הי מורןאני לא מבינה בכלל בכלל בסולר אבל חשבתי שאולי
הפלוטו בבית חמש -צורך בשינוי גישה בתחום הרומנים ולעיתים יגיע בצורת משבר גדול שאמור לזעזע את אמות הסיפין)
יחד עם נפטון בבית שבע כשרוב הבית הוא במזל דגים -אולי אהבה קסומה וחלומית יחד עם זאת התמכרות לחלום ולפעמים אשליה של אהבה
שלא ממש קשורה למציאות או עוד וריאציות בנושא
אולי?
לא יודעת למען האמת לא נראה לי.. חח
6:18
07/4/11
Onlinemoranit אמר
תודה נכוןן זכרת:)תודה רבה על ההתייחסות.
אני לא כזו חזקה. כלומר לא ככ יודעצ להתגבר על דברים וכל זה מהבחינה שמאוד רגישה ועדינה ממש מבחינה פיזית עצבית אפילו לא מבחינה מחשבתית. פשוט עור דק כמו שאומרים.. עדינה מבחינה עצבית.
למי שמכיר- אדם רגיש מאוד.. אז לא הייתי מגדירה כחזקה כל כך
אפשר להיות פגיע עם עצבים רגישים ויחד עם זאת חזק. זה כמו שרואים אלוף בריצה, שרק הוא יחוש בכאב רגליים,מלחמה הפנימית כדי להתאמן יום יום, וכו אבל עדיין יהיה חזק ותחרותי. שילוב של עקרב בתולה זה "קשה לשחרר" נפגע מאוד מכל ביקורת (אולי משום שחש,ביקורתי מאמא ביקורתית) ויחד עם זאת ביקורתי,עם אבחנה עמוקה ודקה, ועם השמש בטלה יש דרייב ואומץ וישירות.יתכם שהתכונות הךלו גורמות לך להיות קצת מדי בררנית,וגם כשאת כבר מתחילה מערכת יחסים תבחני אם את לא קצת ביקורתית מדי,רק מנסה לחשוב איפה "מתפקשש"לך אולי טועה כמובן
Alin אמר
מגי מה הכוונה? מפת סולר מספרת על ההזדמנויות השנה כמו המעברים
אבל מפת לידה זה משהו קבוע,לא? איך אפשר לראות משהו שעדין לא מוכן? או שזה יותר מבחן המציאות?
היי אלין, התכוונתי שמפת הלידה מכילה את כל התוכנית של האדם.
אם למשל אין במפת הלידה עושר, אדם לא יהיה עשיר ואפילו יעבור לו פלוטו על יופיטר.
המעבר יתבטא, אבל באופן אחר, שתואם את המפה. הטרנזיט לא יכול לייצר משהו
שאינו נמצא במפת הלידה כתוכניתה. הטרנזיט או מפת הסולר רק אומרים שזה יהיה בשנה זו ולא בשנה אחרת,
אבל לא יכולים להחליט מה יהיה. ה"מה" כתוב במפת הלידה.
Log In
Register