Topic RSSהיי בליס. לפני ונוס ובית 7 וכל השאר, את צריכה לבחון מי האדם שלפנייך.
אדם שהוא שמש דלי בית 9, אופק תאומים וירח בשור הוא אדם היודע להסתפק בעצמו, יצירתי ומוכשר ברמות, בררן, רוצה את הטוב ביותר בכל דבר וזקוק לבחון את האפשרויות שיש לו. אפשר מאד שכאן המפתח לשאלתך. אדם שכל שהוא בוחר בו, צריך להתאים לו בדיוק. תוסיפי לזה ונוס בדגים 11 ובטריין לפלוטו ביחד עם מרס בסרטן - זקוקה לכך שאהבה תהיה באמת סוחפת וקסומה ומרטיטה את הלב לפני שתחליט שהיא הנכונה, ובנוסף שתיתן חופש ונבדלות ולא תהיה דביקה ותלותית. הדרישות מאהבה גבוהות מדי, גם סותרות. אז אם יש עיכוב כזה או אחר - זה צפוי. הכרחי בעצם. אי אפשר פה להחליט בחיפזון.
הבחורה צריכה להגיע ליאוש מסויים לפני שתחליט. ההרגל והזמן לא עובדים עליה. בכל מקרה יש לה עיניים מקסימות. בכלל היא נראית לי יפה, וחכמה וכשרונית, מה שעוד נותן ביטחון שיש זמן.
במפה עם כל כך הרבה דרישות מנושא שהוא כל כך רגיש ומסובך מטבעו, נראה לי שהמפתח לפתרון הוא סולם עדיפויות. כמה זה חשוב לה, עד מתי היא רוצה לחכות, מהן הדרישות שהן מאסט ועל מה אפשר לוותר. ובכל מקרה חייב להיות גבר מכיל ועוטף לפני כל דבר אחר. מישהו שהיא תרגיש איתו ביטחון ולא תצטרך להשתנות עבורו. תוכל להישאר כפי שהיא. גבר שיהיה בשבילה החברה הכי טובה.
10:44
03/2/19
Offlineמגי אדם
קולעת בול כהרגלך... מדובר בחברה טובה שלי ואני נפעמת כל פעם מחדש מהיכולת שלך לקלוע לאופיו של האדם שאת רואה את מפתו.
אני לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל הגעתי אלייך לייעוץ אסטרולוגי לפני כמה שנים ומאז את ה"מנטורית" שלי ואני עוקבת אחרייך
תודה על ההסבר...
אז אני מבינה שלפני בחינת ונוס ובית 7 אני תחילה עושה מעין סקירה כללית של האדם שמולי... ונוס ובית 7 הם מעין "בונוס" שמחדד את תחום האהבה?
1 Guest(s)
Log In
Register

חברים יקרים היי
Online
