Topic RSS17:23
אני חושבת שלא עידן. כל העניין של אריה הוא להרגיש מלא ושלם וליצור מתוך עצמו. אם האריה הוא המלך, הרי זה בא ממלאות ממנה הוא יכול להנהיג. האינדיבידואל שאומר - לא אכפת לי מאף אחד ואני אצור קבוצה עצמאית שהיא אני ומוזרויותי בלבד - זה דווקא הזנב בבית 11.
כלומר, ההתעסקות הזו בקבוצות ותחומים חברתיים היא הדלי ובית 11 (לא סתם סטורן שליט משני). האריה ובית 5 מתעסקים יותר באני כשלעצמו ולא להגדרה החברתית שלו (אני חושבת).
נכון מה שאמרתם. כשראש הדרקון בחמש זה אומר שהזנב באחת עשרה, והאדם
צריך ללמוד להתחבר לתשוקה, להתלהבות, לילד שבו או לילדים בכלל,
ליצירה, לשמחת חיים. לפתח רצון מגובש, ללמוד להגיד אני רוצה פשוט כי אני רוצה
ולא כי זה ככה או ככה. לא לחפש איכות חיים – שזה דלי – אלא ליהנות מהחיים
באשר הם, שזה אריה.
בנוסף כל ציר של אש-אויר מדבר על אני ואתה – את מי אני שם קודם
בשיקולים שלי.
19:52
עידן לוי אומר:
...
אז מגי, הבחירה שלי בתיאטרון היא בחירה טובה לא?
למרות שקבוצת תיאטרון זה די זנב ב-11, אבל זה הכיוון לא?
סליחה עידן שאני מתערבת בשאלה שלא מיועדת אלי בכלל, אבל לפעמים אני לא מבינה את השאלות שלך.... 
טוב לך בתיאטרון, אתה מרגיש שזה נותן לך משהו? אז זה מספיק. מה זה לעזאזל קשור למפה, לראש בבית 5?
ואפילו אם נניח שזה כן קשור. גם אז, כמו בדיון על רוחניות - זה לא ממש משנה מה אתה עושה, אלא איך. אתה יכול לפעול בקבוצה אמנותית ועדיין ליצור מתוך עצמך, לשמוח, לחיות את הרגע. או שאתה יכול לבוא ברמה היותר שכלתנית ולנבור ובכל מה שאתה עושה לחשוב על מי שמסביבך ולעבוד באינטראקציה איתו (נניח).
אבל חבל לי לקרוא שאתה מבקש אישורים על הפעולות הכי פשוטות
. בא לך? או מסתדר לך ומעביר לך נחמד את הזמן? תעשה!
אחד המינוסים והאתגרים בלהתעסק באסטרולוגיה ובתחומים דומים זה לחשוב שזה יכול להחליט בשבילך. אתה פותח קלף ומחליט שאתה פועל או לא פועל רק כי הוא יצא לך, כי "הרגשת" שזה נכון. לרוב יש כמה קולות בפנים והוא רק מטה אותך לכיוון אחד.
יודע מה? תסתכל על המפה שלך טוב טוב. עכשיו תחשוב מה אתה רוצה לעשות שמנוגד למה שאתה מבין מהמפה. ותלך ותעשה אותו בגדול. למה? ככה!!! תראה איזה שחרור...
מכל ה"ציטוטים" שיש באינטרנט ושהנאמנות למקור המצויין בהם היא די מפוקפקת בהרבה מקרים (נתקלתי כבר באיזה משפט שיוחס למספר אנשים שונים, ביניהם פיקאסו ואוסקר וויילד ו...) יש משפט אחד שתפס את תשומת ליבי ושאני מאוד אוהבת. המשפט מיוחס לאמן אנדי וורהול, ואולי הוא באמת אמר אותו
. לדעתי תקף ביותר לאמנות אבל גם לאמנות החיים:
Don't think about making art, just get it done. Let everybody else decide whether they love it or hate it. While they are deciding, make even more art. ~Andy Warhol
20:01
בכלל, נראה לי שהמשפט מתאים למה שמגי רשמה על ראש דרקון בבית 5 
ואגב, אין לי אפשרות עריכה (משהו עובר על הפורום, מבחינה טכנית הכוונה) אז רק תוספת קטנה לפסקה עם הקלף והמפה - הבעייתיות עם זה היא שאתה מוריד מעצמך את האחריות לבחירות וליוזמות שלך. הקלפים אמרו. כמישהי שיודעת דבר או שניים על קלפים אני יכולה להגיד לך שכשיוצא לי לפתוח, לפעמים אני בכוונה פותחת יותר מדי פעמים (ואז אי אפשר לסמוך בכלל על מה שהם אומרים) ולפעמים, בעיקר בהתלבטויות או החלטות, בכוונה שוכחת ממה שהיה בהם ועושה ההיפך או משהו אחר. והכל טוב ובסדר. אפילו מצויין.
בכלל, מאז שיש קלפים און ליין המשחק של לפתוח הרבה יותר מדי עד שאין יותר הגיון ובכל מיני סוגים נהיה ממש כייפי 

20:02
חחחח גבגוב, את לפעמים באמת לא מבינה את השאלות שלי, ואולי זה בכלל הניסוח המהוסס.
זה לא שאני שואל אם להמשיך בתיאטרון או לא להמשיך, או אם זה טוב לי או לא...
אני מדבר מבחינה אסטרולוגית, שזה מגניב שבאופן אינטואטיבי בחרתי בתיאטרון,
עוד לפני שראיתי את המפה בכלל, וראש ב5 כנראה ש"מעודד" מעשה שכזה.
גם אם אסטרולוגיה תגיד לי שאני לא אהיה שחקן בחיים, זה עדיין יהיה מה שאני אעשה בחיים.
בכל אופן המשפט שציטטת מאוד מאוד יפה, ואני מאמץ אותו. זה לגמרי משפט בשבילי,
לפעמים אני חושב יותר מדי כשאני עושה אמנות.

1 Guest(s)
Log In
Register