Topic RSS17:44
17/10/10
Offlineבאוקטובר אני יוצאת למסע שתמיד חלמתי עליו. לאיזור גלסטונברי באנגליה, שם לפי האגדה נמצאת אבלון (ולפי אנשים שיש להם ראייה רוחנית ו"אישור כניסה"P:- היא עדיין שם במימד גבוהה יותר), אני אהיה בסטונהג' ובאתרים אחרים של מגליתים, ובטירת טינטג'ל (היא מוזכרת בערפילי אבלון ובאגדה כמקום בו ארתור נוצר P:) שנמצאת על חוף פראי ומדהים... ובעוד כל מיני מקומות קסומים, והכל בהדרכה רוחנית של מישהי שמתעסקת ולומדת את הנושא כבר שנים וזה מצחיק כי היא סיפרה לי שגם היא כל חייה חוותה את המשיכה הבלתי נגמרת הזו לתרבות והמיתוסים הקלטים, למוסיקה, וחלמה על הנופים הירוקים של אנגליה ואירלנד... כשיש משיכה כזו חזקה לכל זה ברור שמדובר על עניין גלגולי. ואני פשוט מרגישה שעם המסע הזה אני שבה הביתה, הולכת להחזיר משהו לעצמי משם, משהו עמום שאני תמיד חולמת עליו וכמעט מרגישה אותו. וגם ללמוד המון ולהחכים ולהיזכר.
וזהו, רציתי לשתף כי אני ממש מתרגשת 
no one forgets the truth,they just get better at lying
21:28
17/10/10
Offlineתודה מגי 
בטוחה שיהיו לי מלא תמונות:))
מעניין אותי, איזה קטעים מהספר חרוטים לך בראש.. גם לי יש קטעים חרוטים בראש.
ובמיוחד נגע בי הסיפור של נימואה, הנכדה של ויויאן. שידעה כל החיים שהיא הולכת להיות כוהנת אפילו שגדלה בבית נוצרי (ולא ידעה מה זה כהונה), ויום אחד מורגן לה פיי הגיעה לביתה ולקחה אותה לאבלון (כפי שאימה התחייבה למורגן לפני הולדתה), והיא התחנכה כל הנשים בבדידות עד שבסוף הייתה לה משימה לפתות את המרלין שבגד באבלון על מנת להביא אותו למקום ולתת לו את העונש של הבוגדים. תוך כדי הפיתוי היא התאהבה בו בצמה, ולאחר גזר דין המוות שלו היא התאבדה גם. והייתה נערה צעירה.
לא יודעת למה דווקא הסיפור הזה נצרב בי הכי חזק.
גם מאוד מאוד אהבתי את הציטוט הזה ושמרתי אותו
"
מילא, כך נגזר,משום שהמציאות הפכה לאשר נראתה בעיני האדם. כל עוד נראו האלים הקדומים, והאלה בכללם, נדיבים ומעניקי חיים, כך נראה הטבע בעיני האדם. וכשלימדו הכמרים את בני האדם לראות את הטבע כמשהו וחוטא זר ועוין, ואת האלים הקדומים כדמונים(שדים), הם יהפכו לכאלה, ויגעשו מתוך אותו חלק של האדם בו הוא מבקש לשלוט, במקום להניח לו להובילו."
אבל בכל מקרה, אני מאוד מתלהבת מלהכיר את המקום והחוכמה הרוחנית בו מעבר לעיניים של הסופרת של ערפילי אבלון (שכנראה בין השאר תיקשרה). מה שמדהים הוא שלאורך כל החיים הרגשתי משיכה לנופים האלה ולמוסיקה הזו עוד לפני שהתעסקתי בנושאים רוחניים..(המשיכה צפה אצלי בצורה מורגשת בכתה ח') ולאט לאט הבנתי איך הכל קשור ומתחבר עד שהגעתי לספר של ערפילי אבלון והרגשתי שזה סיפור קרוב..
no one forgets the truth,they just get better at lying
10:10
איזה כיף לך! גם אני חולמת להגיע לשם מתישהו. אהבתי מאד את הספר וקראתי אותו רצוף בלי יכולת להוריד אותו בלילה אחד. החוף הקסום הזה נשמע משגע וגם היערות והדרואידים... וארתור... גם לי תמיד היתה משיכה לאנגליה הירוקה וליערות הקסומים והאווירה האירופאית. אני חושבת שאצלי היה גילגול אצולה כלשהי שם, אני לא בטוחה באיזו תקופה.
יהיה מעניין לשמוע חוויות מהחוויות התיירותיות ועד לחוויות הרוחניות. תעשי חיים ושיהיה לך טיול מקסים וקסום
1 Guest(s)
Log In
Register