AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
שאלה לגבי ליקוי ירח ב7.8
27/7/17
15:26
jethra
Member
Members
Forum Posts: 249
sp_UserOfflineSmall Offline

הי, כיף לחזור לפורום אחרי זמן רב כל כך!

שאלה בנוגע לליקוי הירח הצפוי ב7.8 - הליקוי בירח בדלי צפוי להיות אצלי בבית 1 (אופק 9 דלי) ומרס 16 דלי. כשהשמש וונוס בבית ממול וירח בשור. כיצד צפויה להתבטא השפעת הליקוי בקונסטלציה פיקסית כזאת? האם היא צפויה להיות דומיננטית יותר? השאלה עולה לאחר שנה בה הסתיימו דברים רבים בחיי, כך שמסקרנת אותי מגמת השינויים שהליקוי עשוי להצביע עליה. אודה לתובנות במידה ויש כאלו. טנקס :))

28/7/17
12:08
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13332
sp_UserOnlineSmall Online

הליקויים האלה... אוף איתם

29/7/17
4:14
Esteban
Member
Members
Forum Posts: 180

גם אותי מאוד מעניין איך לתפוס נכון את הליקויים .. 

איך נכון לעבוד איתם ?.. ממ .. למשל ליקוי חמה באוגוסט בצמידות לשמש מרקורי  

29/7/17
10:08
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

אני חייבת לומר שאני נבוכה לחלוטין כשזה מגיע לליקויים. למדתי אותם לפני שנים רבות, עקבתי אחריהם משך תקופה ארוכה (כמו שאני תמיד עושה עם כל דבר שאני לומדת) וכשראיתי ששום דבר ממה שלמדתי לא מתבטא בשטח, פשוט הזנחתי אותם והתעלמתי מהם.

בשנים האחרונות (הרבה בזכות גלי, שהייתי בהרצאה שלה על ליקויים והתרשמתי) חזרתי והתעמקתי בהם. חפרתי בשני ספרים מהעמוד הראשון עד האחרון שמדבר עליהם, כתבתי חוברת שלימה ומפורטת של מהם הליקויים ומה מטרתם ומה הם אמורים לעשות, והיום אני יודעת יופי איך ללמד אותם ולהסביר מהם. אבל שוב, אני לא מצליחה לראות אותם עובדים בשטח. אם זה בגללי, משום שאני עוקבת אחריהם בשטחיות ולא ביסודיות כדרכי עם נושאים אחרים, ואם משום שהם עובדים אחרת אצל כל אדם ואם מכל סיבה אחרת.

מזמינה אתכם פשוט לעקוב ולשתף. אם מישהו רוצה הסברים מתוך החוברת שלי - רק תגידו. אבל אלו הסברים תיאורטיים. אין לי סיפורים מהחיים שיאוששו את ההסברים הללו, כמו שיש לי בנושאים אחרים.

פשוט עקבו ושתפו, וכולנו ביחד אולי נגיע למשהו מבוסס יותר ביחס לליקויים הללו. עצם העובדה שהם מחזיקים מעמד כל כך הרבה שנים, שכל כך הרבה נכתב עליהם, שאין ספר אפמרידים שלא מתייחס אליהם ועצם העובדה שאנחנו רואים אותם מעלינו בשמיים - חייב להיות בהם משהו, אני בטוחה שהם חשובים. אבל צריך לעקוב ולהבין בדיוק איך. אין בהם בהכרח הדרמה המובטחת. אבל מה כן? 

tuzki_2013_12 

נ.ב. אני מדברת פה בעיקר על השפעתם כטרנזיטים. במפת לידה הם די ברורים לי. מוסיפים המון אנרגיה ואינטנסיביות לאדם (דונאלד טראמפ נולד בליקוי). אנשים מסעירים, בולטים בשטח ומעורבים באירועים חזקים ותנודות חזקות של מעלה-מטה. 

29/7/17
10:24
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.

הנקודות החשובות בהבנת ליקויים:

- מעלים דברים מן המסתור אל הגלוי. משחררים משהו שהגיע זמנו, אירוע או אחר שכמו נדחף החוצה וחייב להתבטא, נובע מתוך עומס פנימי.  

- בזמן הליקוי אדם פועל כמו בעיניים עצומות, ללא תכנון ושליטה, ורק לאחר המעבר נוכח שהעולם שלו קצת אחר או שהוא עצמו קצת אחר.  

- אירועים מסויימים מתחילים בנקודת הליקוי, אבל אין להם נקודת סיום ברורה. פותחים בתהליך שהתוצאה שלו או מועדה לא ברורים.

מתרחשים אחת לחצי שנה:

- ליקוי שמש = צמידות ירח-שמש (מולד ירח עם דרקון)

- ליקוי ירח = מולות ירח-שמש (ירח מלא עם דרקון)

למי שמעוניין, הנה הפתיח לחוברת:

"ליקויים מהווים נושא חשוב וחיוני באסטרולוגיה. מצביעים על אירועים ותהליכים אינטנסיביים המתחילים באזור זמן הליקוי, אך אין יודע לאן יגיעו ומה יהיו תוצאותיהם. הליקויים מסבירים מגמות עולמיות, אירועי טבע חריגים, גורלם של עמים ומדינות. מספרים על איכויות של מנהיגים ואנשים עוצמתיים המשפיעים בצורה מכרעת על סביבותם. הליקויים עוזרים להבין מפה אישית ותורמים גם לנושא של חיזוי. זהו ידע עתיק ובסיסי באסטרולוגיה. האסטרולוגים העתיקים נתנו להם משקל רב הן לגבי אדם יחיד והן לגבי אירועים מרכזיים לעם ולמלך. הליקויים היוו צוהר להבנת כוחם של האלים.

משמעות המילה Eclipse היא שחרור. עיקרם של הליקויים שהם משחררים, מעלים דברים אל פני השטח. הופכים דברים לאינטנסיביים כל כך עד שהם חייבים להתפרץ ולעלות. חושפים את מה שהגיע זמנו להיחשף. יוצרים עומס קשה מלהכיל, לחיוב או לשלילה, ומכריחים את האדם להתעמת, להתמודד, ללמוד, לגעת, לשתף עצמו באותו עניין בכל ישותו.

הליקויים מעלים דברים מן המסתור אל הגלוי.   

ליקוי הוא מעין שער אנרגטי המאפשר לאנרגיה מסויימת לצאת מאיתנו – או לחדור אלינו. אין זה עניין של תכנון אלא משהו שהגיע זמנו ואנו משתתפים בו על כורחנו, וכשהליקוי עבר – הנה הדברים אחרים, הנה אנחנו אחרים. הליקויים יוצרים מין רגע של חוסר שליטה שבו אדם נדחף לפעול מבלי להבין בדיוק מה מניע אותו ואיך, פועל כמו בעיניים עצומות, ולאחר שהוא פוקח אותן, העולם קצת אחר, אני קצת אחר.

בליקויים משתמשים לחיזוי אירועים עולמיים, כטרנזיט על מפה אישית, בניתוח מפת לידה, בניתוח מפת סולר ריטורן. הם חשובים גם במפות ארוע ושאלה. יש לבחון את הליקויים ביחד עם טרנזיטים נוספים או קידומים.

תקופת ליקויים היא תקופה אינטנסיבית עבור כולם - אדם, חיה וטבע."

-

29/7/17
17:27
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

המעוניינים לעקוב:

הליקוי המעניין הבא: 21 לאוגוסט 2017 (ליקוי חמה באורך שתי דקות וארבעים שניות - מכובד) באזור 25 אריה.

(לי אין שום דבר במעלה הזאת, אבל למי שיש, נשמח לשמוע דיווחים.) 

אחריו: ליקוי ירח (באורך 1.3 דקות) במעלה 11 אריה-דלי.

ואחריו: ליקוי ירח {באורך דקה) שיתרחש ב-27 ליולי 2018 במעלה 6 אריה-דלי. 

(ג'הטרה, הליקוי של 7 לאוגוסט הקרוב עליו שאלת (ליקוי ירח) הוא אמנם ליקוי כשר, אבל קצר מאד ועם אורב רחב מאד.)   

30/7/17
17:37
jethra
Member
Members

תודה רבה מגי!

מקווה שאכן ליקוי קצר וכשר :) הנ"ל נוחת לי בדיוק בין הדרקונים למרס בבית 1 בדלי :) 

01/8/17
17:47
Givguv
Member
Members
Forum Posts: 762

הי מגי, t-happy

למה את מתכוונת כשאת רושמת על הליקוי שהוא עם אורב רחב? בין מה למה? (לדרקונים אולי?)

01/8/17
18:02
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

כן. האורבים של השמש והירח הם די מדוייקים, אחרת אין לנו מולד ירח או ירח מלא. אבל המרחק מהדרקונים משתנה. אמנם במקרה של 7.8 הוא שריר,

אבל עדיין רחוק ולכן זה ליקוי חלקי, כך שלא הייתי מתרגשת ממנו. גם קצר נורא.  

האורבים קובעים אם בכלל התרחש ליקוי, והאם הוא מוחלט או חלקי.  ככל שהליקוי מדוייק יותר וארוך יותר בזמן (מכמה שניות עד כשבע דקות וחצי לעיתים נדירות)

כך השפעתו עוצמתית יותר.

האורבים הכשרים:

ליקוי חמה מלא (SE)המרחק בין השמש לראש או לזנב צריך להיות בין 0 ל-9:55 מעלות

ליקוי ירח מלא LE)  :  המרחק בין השמש לראש או לזנב צריך להיות בין 0 ל-3:45 מעלות

ליקוי ירח חלקי:     המרחק בין השמש לראש או לזנב צריך להיות בין 3:45 ל-9:30 מעלות  

ליקוי חמה חלקי:   המרחק בין השמש לראש או לזנב צריך להיות בין  9:55 ל-18:31 מעלות

01/8/17
21:24
Givguv
Member
Members
Forum Posts: 762

תודה מגי t-happyflower4_png טוב לדעת!

03/8/17
13:32
sphinx
Member
Members
Forum Posts: 416

ליקוי החמה ב 21 באוגוסט קרוב למארס של מדינת ישראל, ועוד יותר, למארס של בנימין נתניהו. האם ליקוי חמה עובד רק על המעלה המדויקת או שיש לו אורב?

21/8/17
9:07
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

ליקוי החמה יתרחש היום במולד הירח במעלה 28:52 אריה ויימשך 2 דקות ו-40 שניות. (האורב לראש - 5 מעלות)

יוצר טריין טוב לאוראנוס וקווינקנקס פחות סימפטי לכירון. 

אצלנו זה יהיה מדוייק בשעה 21:30

21/8/17
9:16
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

sphinx אמר
ליקוי החמה ב 21 באוגוסט קרוב למארס של מדינת ישראל, ועוד יותר, למארס של בנימין נתניהו. האם ליקוי חמה עובד רק על המעלה המדויקת או שיש לו אורב?  

ספינקס,

הליקוי יוצר טריין לאופק של נתניהו וצמידות במרחק של כ-5 מעלות מהמרס שלו. 

מה שמעניין הוא שראש הדרקון יהיה מדוייק למרס הזה, ובמיוחד בגלל זה אני חושבת שכן יש לזה משמעות  

אבל אין לי מושג מהי אותה משמעות. יכול להיות בהחלט טוב. המרס של נתניהו הוא אחד הדברים היותר מוצלחים שיש במפה שלו, וראש דרקון מטבעו מבשר טובות. 

לגבי האורב ששאלת, אם צריך להיות מדוייק או לא - בגלל הזמן הקצר שאורך ליקוי אני מניחה ש-5 מעלות זה הרבה מדי. מעלה או מקסימום שתי מעלות נראה לי שעובד. 

נראה. כאמור, כולם מוזמנים לבדוק ולשתף

21/8/17
9:35
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

מה שכן, הליקוי יתרחש בדיוק על המרס של מדינת ישראל, בהפרש של חצי מעלה. אמנם בטריין ליופיטר שלה, אבל עדיין...

רק בשורות טובות. 

21/8/17
10:57
חיים ש
Member
Members
Forum Posts: 944

מאדים במפת מדינת ישראל מיצג של בית 7 במזל אריה בית 11, המאדים הוא שליט מזל טלה המצוי בבית 7 של מפת המדינה.

הוא המיצג של השותפים של המדינה והעם אך גם המיצג של האויבים הגלויים שלה.

מיקומו בבית 11 מזל אריה מדבר על אדם שאריה מאפיין אותו, דוגמה, אסאד זה בערבי אריה, מאדים על פי נסיוני הוא המיצג של האותיות א' ט' צ', אותיות אילו כאשר הן מופיעות בראש מילה

דוגמה: ט-ראמפ ואו א-סאד, הן מיציגות  את אותן הדמויות האחד שותף [טראמפ] והשני אויב [אסאד].

הליקוי המלא מדבר על סיום אנרגית החיים של אותה הדמות אשר מאדים מיצג אותה במפת המדינה.

הליקוי נופל על האופק העולה של טראמפ ומסכן אותו.

באשר לאסאד, אינני יודע כרגע.

כל אדם שופט את האחרים

לפי איך שהוא רואה עצמו

22/8/17
0:24
sphinx
Member
Members
Forum Posts: 416

רק היום הבנתי שהליקוי עושה לי סקוויר מדוייק למעלת האופק (וסקוויר במרחק מעלה מאורנוס).

22/8/17
7:45
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

לגמרי! צפה לשנה אינטנסיבית. דברים שהגיע הזמן שלהם יעלו בכוח 

22/8/17
12:39
talila
Member
Members
Forum Posts: 214

לי הליקוי עושה סקוויר מדוייק לשמש וצמידות במרחק 2 מעלות ליופיטר

מה אתם חושבים?

22/8/17
18:41
jethra
Member
Members

אצלי הליקוי בסקוויר (מעלה) מיופיטר שמצדו צמוד לmc .תהפוכות נוספות?  

מעניין אגב שיוסיאן בולט נולד ב21.8 והשמש בצמידות לרגולוס ובאליפות העולם האחרונה הפסיד ואף נפצע. תוהה אם יש קשר לליקוי (ארע כמה ימים קודם לכן).

בכל מקרה היתה פרישה דרמטית מעולם הספורט.                                                                                      

22/8/17
23:39
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

כן, גם אני שמתי לב שהליקוי התרחש בסמוך לרגולוס.

היום חשבתי דווקא על פרשנות טובה מבחינת המדינה. אולי ניזכר סוף סוף מי אנו, עם הליקוי הזה על מרס,

שלא רק שהיה צמוד לרגולוס, זה ליקוי חמה, ועוד של ראש. נראה לי טוב, כן. 

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online: מגי אדם, NocheBlanca
Guest(s) 85
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4038
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2105
Alin: 1440