Topic RSS17:43
02/12/17
Onlineהיי לכולם הייתי שמחה קצת להבין יותר טוב את שבתאי ב3 , קראתי בספר שזה מקשה על מעברי דירה (לצד הפן החברתי שיותר מודגש בספר אבל אשמח דווקא למעברי דירה)
אצלי שבתאי הוא שליט מזל השמש כלומר
שמש בגדי שבתאי בדגים ויש בינהם 51 מעלות
נפטון צמוד לשמש בגדי
אם שבתאי זה קושי שאחרי זה יש "תגמול"
אז בהקשר של שבתאי בבית 3 בדגים זה החרדות סביב המעבר שלא ברור איך להתמודד איתו ובמקרה ותעשה הכנה נכונה זה יקטין את החרדות והראש יותר שקט בגלל שנעשתה הכנה טובה?
שואלת כי לאחרונה סביבה הקרובה מתחילה להתפזר ולעבור למדינות אחרות, חיפוש העבודה בתחום נעשה קשה (מקווה שהמצב ישתפר בשוק)
יש לי חברים שעזבו הכל ועברו רק עם חסכונות לחול - משהו שאני חוששת לעשות למרות שמרגיש לי שאולי חול זה פתרון ל רבה דברים , אני לא ספונטנית בעניין הזה והחשש לעשות את זה לבד ללא משפחה או בן זוג מקשה יותר אבל החיים לא עוצרים מתלות באחרים ולכן אני מנסה לגבש תוכנית לטווח רחוק כדי לעבוד על המישור הזה.
מה יעזור לי הזווית 51 בין השמש לשבתאי במקרה הזה?
Alin אמר
היי לכולם הייתי שמחה קצת להבין יותר טוב את שבתאי ב3 , קראתי בספר שזה מקשה על מעברי דירה (לצד הפן החברתי שיותר מודגש בספר אבל אשמח דווקא למעברי דירה)
נפטון צמוד לשמש בגדי
אז בהקשר של שבתאי בבית 3 בדגים זה החרדות סביב המעבר שלא ברור איך להתמודד איתו ובמקרה ותעשה הכנה נכונה זה יקטין את החרדות והראש יותר שקט בגלל שנעשתה הכנה טובה?
שואלת כי לאחרונה סביבה הקרובה מתחילה להתפזר ולעבור למדינות אחרות, חיפוש העבודה בתחום נעשה קשה (מקווה שהמצב ישתפר בשוק)
יש לי חברים שעזבו הכל ועברו רק עם חסכונות לחול - משהו שאני חוששת לעשות למרות שמרגיש לי שאולי חול זה פתרון ל רבה דברים , אני לא ספונטנית בעניין הזה והחשש לעשות את זה לבד ללא משפחה או בן זוג מקשה יותר אבל החיים לא עוצרים מתלות באחרים ולכן אני מנסה לגבש תוכנית לטווח רחוק כדי לעבוד על המישור הזה.
אלין
בהבנה שלי את מפרקת יותר מדי, וכמו תמיד כשמפרקים, מאבדים את התמונה
ומגיעים למסקנות לא נכונות.
יש לך אופק עקרב, שמש גדי צמודה לנפטון בבית 3 וירח טלה.
בנוסף מרקורי ב-3 ושליט שלוש בדגים.
הגירה זה מעולה בשבילך. ואת בחורה חזקה, אולי אפילו חזקה מדי.
חו"ל רק יוסיף לך עדינות ואת תופתעי מהרעיונות והיוזמות שיבואו לך בתחומי עבודה.
שלא לדבר על כך שזוגיות תצליח לך שם פי עשר ממה שכאן, עם פלוטו צמוד לונוס
וונוס בקשת צמודה ליופיטר.
לפי קוח יש לך שבתאי ב-4 - מה פלא שקשה לך כאן?
Alin אמר
היי מגי תודה על התשובה
רק מעדכנת שיש לי אופק בקשת
מעניין עניין האופק בעקרב - זו פעם שניה שציינת בשרשורים שלי 😃
אם אני עוברת נניח לאזור גרמניה אז האופק שלי הופך לעקרב - האם זה מצב רצוי?
אז כנראה שאצלי שעה לא נכונה. אני רואה פה שנולדת ב4:30 בבוקר ואצלי רשום 2:00...
אתקן. (אופק קשת מחזק עוד יותר את הקשר החזק של המפה הזו עם חו"ל).
ואני רואה ששבתאי באמת ב-3 ולא בארבע ושליט 3 בגדי ולא בקשת. אכן מסביר את החששות.
אוף. צריך לחשוב מחדש. את בטוחה לגבי ה-4:30?
19:01
07/4/11
Offlineמגי אדם אמר
Alin אמר
היי לכולם הייתי שמחה קצת להבין יותר טוב את שבתאי ב3 , קראתי בספר שזה מקשה על מעברי דירה (לצד הפן החברתי שיותר מודגש בספר אבל אשמח דווקא למעברי דירה)
נפטון צמוד לשמש בגדי
אלין
בהבנה שלי את מפרקת יותר מדי, וכמו תמיד כשמפרקים, מאבדים את התמונה
ומגיעים למסקנות לא נכונות.
יש לך אופק עקרב, שמש גדי צמודה לנפטון בבית 3 וירח טלה.
בנוסף מרקורי ב-3 ושליט שלוש בדגים.
הגירה זה מעולה בשבילך. ואת בחורה חזקה, אולי אפילו חזקה מדי.
חו"ל רק יוסיף לך עדינות ואת תופתעי מהרעיונות והיוזמות שיבואו לך בתחומי עבודה.
שלא לדבר על כך שזוגיות תצליח לך שם פי עשר ממה שכאן, עם פלוטו צמוד לונוס
וונוס בקשת צמודה ליופיטר.
לפי קוח יש לך שבתאי ב-4 - מה פלא שקשה לך כאן?
הי אלין
היכן ששבתאי ממוקם במפת לידה שם אנחנו חשים תחושת צמצום, לפעמים רגשי נחיתות ושם יש על מה להתמקד.וכמו כל אלמנט במפה זה יכול לבטא עצמו בכל מיני צורות לפעמים יש מצב למשל שאין אחים, ראיתי מפות שיש אח עם בעיה או מוגבלות, וכו וכו
21:06
02/12/17
Onlineכן זה נכון
אבל במקרה של שבתאי שלי והוא שליט השמש אז זה קצת קרוב אלי
לגבי אח - יש לי תודה לאל בריא ושלם חחחח מעצבן כן אבל ככה זה
לגבי דיבור (אני זוכרת שזה קשור לדיבור בגלל בית 3) היו ויש לי עדין בעיה עם הגית מילים אבל עם הזמן לקחתי את זה ביותר קליל ופחות שפיטה עצמית
לגבי לימודים - כאן למדתי לשבת על התחת ולהשקיע כי כדי להצליח ,בידיעה שללא עבודה זה לא יגיע אלי בקלות, הצלחתי להוציא תעודת בגרות טובה, לסיים תואר באונ, ללמוד לימודי חוץ בנוסף מאונ אחרת.
אני לא מפחדת ללמוד דווקא זה המקום המרגיע שלי כי כאן הצלחה מובטחת ברגע שמשקיעים אז אני יודעת לשם מה ואיך אני נכנסת.
במעבר דירה/חול אין לי שליטה במיוחד שזו אחריות גדולה (אולי הפחד ממחויבות כלכלית שהחשש שלא יהיה לי מספיק כסף) או מהשפה הזרה או מהתנהלות שונה מהמוכר.
אני לא יודעת אם הכנה מראש נניח שנה לקחת לעצמי לחקור מסביב ואז להתחיל הגירה או לקפוץ למים נניח להגיש קורות חיים למשרות בחול ובתקווה שלא אעשה פדיחות עם אנגלית בראיונות
12:59
07/4/11
OfflineAlin אמר
כן זה נכון
אבל במקרה של שבתאי שלי והוא שליט השמש אז זה קצת קרוב אלי
לגבי אח - יש לי תודה לאל בריא ושלם חחחח מעצבן כן אבל ככה זה
לגבי דיבור (אני זוכרת שזה קשור לדיבור בגלל בית 3) היו ויש לי עדין בעיה עם הגית מילים אבל עם הזמן לקחתי את זה ביותר קליל ופחות שפיטה עצמית
לגבי לימודים - כאן למדתי לשבת על התחת ולהשקיע כי כדי להצליח ,בידיעה שללא עבודה זה לא יגיע אלי בקלות, הצלחתי להוציא תעודת בגרות טובה, לסיים תואר באונ, ללמוד לימודי חוץ בנוסף מאונ אחרת.
אני לא מפחדת ללמוד דווקא זה המקום המרגיע שלי כי כאן הצלחה מובטחת ברגע שמשקיעים אז אני יודעת לשם מה ואיך אני נכנסת.
במעבר דירה/חול אין לי שליטה במיוחד שזו אחריות גדולה (אולי הפחד ממחויבות כלכלית שהחשש שלא יהיה לי מספיק כסף) או מהשפה הזרה או מהתנהלות שונה מהמוכר.
אני לא יודעת אם הכנה מראש נניח שנה לקחת לעצמי לחקור מסביב ואז להתחיל הגירה או לקפוץ למים נניח להגיש קורות חיים למשרות בחול ובתקווה שלא אעשה פדיחות עם אנגלית בראיונות
אלינוצ'קה
יהיה בסדר, וואו איזה גיל מקסים מלא שאיפות את מזכירה לי את הבת שלי גם לה יש אח מקסים והם מעצבנים אחד את השניה ואוהבים אחד את השניה חחח
1 Guest(s)
Log In
Register