AAA
Avatar
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope




התאם



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
תאומים שמיימים
11/6/11
2:29
Avatar
Givguv
אורח
Guests

את הספר הזה רכשתי כבר די מזמן וקראתי עד מחציתו. הוא מרתק ומעורר מחשבה, ויש לי רק בעייה אחת איתו – שהוא לא שם דגש מספיק על הפירוט האסטרולוגי הטכני. ויכול להיות שאין צורך… עדיין לא החלטתי.

ליירה, זה די מדהים. כי עכשיו תורי לספר סיפור: בדיוק היום יצא לי להסתכל בפייסבוק על מישהו שלמד איתי בכיתה בתיכון. הוא היה ידיד ממש טוב של חברה טובה שלי ושניהם נולדו באותו היום ובאותה השנה. הקשר ביניהם ניתק בגלל סיבה מסויימת, אם אני לא טועה, בסוף התיכון או קצת אחרי.

איתה הייתי מדי פעם בקשר עם השנים ואותו לא ראיתי עד שמישהו שלמד איתנו נטל יוזמה ומשום מה החליט בפרץ נוסטלגיה לא ברור להעלות תמונות וסרטונים מימי התיכון ולנסות למצוא כמה שיותר אנשים שלמדו איתנו. 

אז כשהסתכלתי על התמונות שלו (סתם שוטטתי לשם מהלוח הראשי) פתאום הבליחה בי ההבנה שמסלולי החיים שלו ושלה דומים. שניהם אקדמאים, שניהם נשואים וחיים הרבה שנים בחו"ל עם משפחתם. (אני לא בטוחה אבל נדמה לי שאפילו אותו מספר ילדים ומאותו המין). לא נכנסתי לכל הפרטים, אבל מעניין שבדיוק פרסמת את זה.

 

בתקופה שקראתי את הספר ערכתי חיפושים מקיפים בגוגל, אולי אמצא עוד אנשים שנולדו בתאריך שלי, אך לשווא (בערך). אני מכירה אנשים שנולדו סביב התאריך אך לא באותו היום. כנראה היתה ביום הזה איזו שביתת לידות שאמא שלי לא שמעה עליה.

11/6/11
10:00
Avatar
capi
אורח
Guests

הספר נכתב ע"י משהי שההתמחות שלה מדעית , היא רצתה לבסס את הטיעונים שלה בשיטת כתיבה מדעית ולכן האסטרטלוגיה כ"מדע" לא קבלה שם מקום. ראיתי את הכתבה בזמנו בטלויזיה והייתה חיננית , בהחלט מעניין.

בעניין אחר - אני מאוד אהבתי את הספר של רות אהרוני "הקשר הקרמי". זה ספר מאוד פשוט בכתיבה שלו מתאים לימי לימודי הראשונים באסטרולוגיה וכמה פעמים חשבתי שכבר מיציתי אותו אבל לא...תמיד חוזרת אליו.

בכל מקרה יש שם פרק על זוגות קרמיים וזוגות קוסמיים, ממליצה לקרוא. 

11/6/11
12:05
Avatar
Morgan
חבר
Members
Forum Posts: 2498
Member Since:
17/10/10
sp_UserOfflineSmall Offline

מעניין,

היה לי בשכבה מישהו שנולד בדיוק בתאריך שלי ובישראל (ההורים רוסים).

כרגע אין שום דמיון במסלול החיים שלנו- הוא לא התגייס, כי רצה להמשיך עם המוסיקה..

לא שאני תומכת בזה, אבל בכל אופן הוא  פסנתרן מוכשר- ובעיקר מתעסק בקומפוזיציה...

הוא היה הילד שיושב בצד הכתה, לא אומר מילה, לא לחוץ מידי מהלימודים, משקיע הכל במוסיקה..

אני הייתי הצופיפניקית שלרוב יש לה מה להגיד. לחוצה כמו טמפון מהלימודים.

משקיעה ממש בקטנה במוסיקה...

 

בקיצור- ממש שונים.

אולי בכל זאת יש השפעה מכרעת לאופק וחלוקת הבתים?

 

אבל, יש דבר אחד שאני זוכרת- פעם הוא כתב בפייסבוק משפט, שהכי התחברתי אליו בעולם

ומאז אימצתי אותו...

"to live a creative life, you must lose your feeling of beinq wrong"

 

אבל חוץ מזה.. כל קשר בנינו מקרי בהחלטt-silly

no one forgets the truth,they just get better at lying

11/6/11
14:08
Avatar
Givguv
אורח
Guests

הי ג'ס,

אין לך פרספקטיבה של זמן. לצורך העניין, גם בדוגמא שנתתי אין טווח זמן מספיק עדיין. פשוט שמתי לב ששניהם מנהלים סוג של חיים די דומים שאינם כ"כ נפוצים אצל האנשים האחרים שלמדו איתנו.

מצד שני, גם לפי מה שאת רשמת רואים קוים מקבילים - הוא השקיע המון בתחום המוסיקה, את השקעת המון בלימודים. לשניכם גישה רצינית, אחראית ומשקיענית.

חכי כמה עשרות שנים, ואז תבדקי t-wink

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 2849
Currently Online: gonzoy
Guest(s) 317
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4057
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2113
Alin: 1462
kafe: 1288
Member Stats:
Guest Posters: 174
Members: 357
Moderators: 2
Admins: 1
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 1
Topics: 5526
Posts: 57973
Newest Members:
Yael St, L K, gachlilit, ron adam, Ayellet Ben Ner, naama
Moderators: מגי אדם: 13386, alina: 1920
Administrators: אורי אדם: 39
    

Comments are closed.