AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
תחזית אסטרווגית ל 2016
13/1/16
17:47
sphinx
Member
Members
Forum Posts: 416
sp_UserOfflineSmall Offline

קראתי תחזית אסטרולוגית ל 2016 שאני לא יודע מה לחשוב עליה.

בתולה מסמל את אי השוויון? יופיטר בבתולה הוא "כל אדם לעצמו"? מאזניים מסמל את מעמד הביניים ויפיטר במאזניים יסמל את הצלחת המחאה החברתית?

לי כל התחזית הזאת נשמעת מוזרה. יש פה גם דגש עצום על מיקומי כוכבים במזלות (לא שאני מפחית בחשיבות שלהם) והתעלמות גמורה מזוויות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4745705,00.html

13/1/16
19:10
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2113

כילידת השליש השני של קשת, אני לא רוצה לערער על מה שכתוב שם.     :-)

וואו,  רק עכשיו קלטתי ששבתאי כבר ארבע מעלות מהשמש שלי. אפשר לומר שמעבר שבתאי כבר החל... 

(וספינקס -  היא זרקה שם משהו על זוויות, אבל ככלל לרוב לא מתייחסיםהרבה לזוויות בהורוסקופ. יכול להיות אפילו שהיא לוקחת אותן בחשבון, אך לא מתייחסת. אל תשכח שזה לא מיועד בהכרח לאנשים שחורשים בפורום של מגי.:-) 

ובקשר לבתולה כעקרון אי השוויון - זה באמת ניסוח קצת מוזר. אבל יש משהו נכון בכך, הרי בתולה היא המזל האחרון של החצי הראשון של הזודיאק. המעבר המודגש לבתולה ממאזניים הוא אכן מעבר מהאדם לעצמו לאדם העומד מול האחר).

13/1/16
19:27
sphinx
Member
Members
Forum Posts: 416

אבל בתולה הוא לא מזל היררכי. אם הייתי חושב על מזלות שאפשר לדבר עליהם על אי שוויון, הייתי מדבר על גדי ההיפר היררכי, ואולי גם על טלה שנמצא ממול מאזניים וחושב על עצמו

בלי לחשוב אם זה הוגן לצד השני או לא. גם ציר שור עקרב יכול לעבוד שם. אבל בתולה - לא מסתדר לי. 

13/1/16
21:50
יגאל
חבר
Members
Forum Posts: 2262

לא קראתי את כל התחזית אבל אני מניח שהכוונה הייתה לכך שמזל בתולה קשור לעמדה של מס' 2, סגן, יועץ, נתין, משרת וכדומה. לא סתם הבית השישי קשור לחיות מחמד, זה מקום של נשלט ולא שולט. 

14/1/16
2:43
gonzoy
Member
Members
Forum Posts: 972
sp_UserOnlineSmall Online

גם אם מה שהיא כתבה זה הגיוני אסטרולוגית, אני מוצאת את התחזיות שלה ממש בלתי קריאות ומאוד לא מדוייקות. היא נטפלת לתפל במקום לעיקר. לא שאני יודעת לחזות יותר טוב אבל אני יודעת להשוות אותה לאסטרולוגים אחרים, איך שהם כותבים ומה שהם אומרים.

14/1/16
7:53
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13386

לא קראתי מעבר לשני המשפטים הראשונים, אבל הדבר הכי חשוב ב-2016 הוא אכן מה שהיא פתחה בו -

הרטרו הארוך של מרס במזלות עקרב-קשת.

העובדה שהוא מסיים את כל תקופת הצל באוגוסט, בדיוק במעלה 23 עקרב מול השמש של המדינה, אינה דבר קל ערך. 

כדאי להתפלל לטוב, לחשוב טוב ולסמוך על היקום שיעשה את הדבר הנכון. לא בידיים שלנו. 

לחשוב חיובי, זה מה שאפשר. 

14/1/16
17:18
Lee
חבר
Members

מגי, את מוכנה להגיד בבקשה כמה מילים על מעבר סאטורן על שמש?

(כן, אני יודעת שכבר נאמר המון. אבל בכל זאת, זה לא קורה כל יום.)

16/1/16
8:39
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

את מתכוונת על השמש שלך? השמש שלך בקשת?

16/1/16
17:54
Lee
חבר
Members

כן, מגי. סאטורן עובר ממש בקרוב על השמש שלי בקשת ואני תוהה מה המשמעות של המעבר הזה.

אבל זו גם שאלה כללית. המעבר של סאטורן על השמש שלי שלח אותי לנסות להבין מה המשמעות של מעבר סאטורן על שמש באופן כללי. סאטרו מנוגד במובן מסוים לשמש כמבטאת הרצון האישי, לא?

16/1/16
18:33
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

אפשר לראות את זה כך. אבל למעשה הוא לא מתנגד וגם לא לא-מתנגד. סאטורן דורש מהשמש לגדול, להתבגר, להתגבר, תמיד ובכל מיקום שלו במפה, וזה יכול להיות בכיוון שלה או לא. 

במעברים שלו עליה זוהי כמו שעת מבחן. לאן הגעת עד עכשיו? מה עשית עם עצמך עד כה? כמה מאמץ השקעת? כמה אומץ רכשת? איך את מתכננת לבנות את חייך? השאלות הללו עולות בנו בכל מעבר שלו על כוכב אישי או אחת הקרנות, אבל עם השמש זה בכל התחומים ובכל הרבדים, ונוגע בעצם הרצון ובעצם התפיסה שלנו את עצמנו. 

יש מצב שעם שמש בקשת, שמה לה ולַדרישות, המסגרות והגישה הרצינית שתובע סאטורן, זה יכול להרגיש במובן מסויים כהתנגדות. אבל עד כמה שאני מכירה אותך, נראה לי שאת תוציאי מהמעבר הזה את המיטב. פשוט מאד - להחליט למה אני מתחייבת. למצוא איך אני רוצה שהחיים שלי ייראו. לא מחר, לא בשבוע הבא או בשנה הבאה אלא בגדול ורחוק. ולא רק לברר מה אני רוצה - מה אני מתכוונת לעשות בקשר לכך. 

תחשבי על כך שהמעבר הבא שלו יהיה בעוד כמעט שלושים שנה. כלומר, זוהי הזדמנות חשובה לעצב את החיים בכיוון מתוכנן וחכם, בניגוד לאקראי ונסחף. לתכנן. זה לא אומר שזה חייב לצאת לפי התוכנית, אבל צריך כן להשתדל. להתוות יעד וכיוון ברור, ותוכנית פעולה. 

צריך לזכור - שבתאי לא מכריח. הוא מציע, הוא מלחיץ, הוא מגביל ולעיתים אפילו מעיק - אבל לא מכריח ולא כופה עלינו דבר. וגם לא מעניש. בסופו של דבר התגובה שלנו והמאמץ או חוסר מאמץ שלנו תלוי לגמרי בנו. והתוצאה בהתאם. 

18/1/16
12:35
Lee
חבר
Members

תודה מגי :-)

ואם לחזור לנושא השרשור - את בכלל תומכת ברעיון של הורוסקופים?

זה דבר שהוא אמין בעינייך ? (לא כתהליכים כללים בעולם, אלא בניסיון לכלול מזל שלם בתוך תחזית). 

18/1/16
14:17
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

כגימיק...

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 2849
Currently Online: gonzoy, Alin