Topic RSS17:47
31/3/14
Offlineקראתי תחזית אסטרולוגית ל 2016 שאני לא יודע מה לחשוב עליה.
בתולה מסמל את אי השוויון? יופיטר בבתולה הוא "כל אדם לעצמו"? מאזניים מסמל את מעמד הביניים ויפיטר במאזניים יסמל את הצלחת המחאה החברתית?
לי כל התחזית הזאת נשמעת מוזרה. יש פה גם דגש עצום על מיקומי כוכבים במזלות (לא שאני מפחית בחשיבות שלהם) והתעלמות גמורה מזוויות.
19:10
13/12/12
Offlineכילידת השליש השני של קשת, אני לא רוצה לערער על מה שכתוב שם. :-)
וואו, רק עכשיו קלטתי ששבתאי כבר ארבע מעלות מהשמש שלי. אפשר לומר שמעבר שבתאי כבר החל...
(וספינקס - היא זרקה שם משהו על זוויות, אבל ככלל לרוב לא מתייחסיםהרבה לזוויות בהורוסקופ. יכול להיות אפילו שהיא לוקחת אותן בחשבון, אך לא מתייחסת. אל תשכח שזה לא מיועד בהכרח לאנשים שחורשים בפורום של מגי.:-)
ובקשר לבתולה כעקרון אי השוויון - זה באמת ניסוח קצת מוזר. אבל יש משהו נכון בכך, הרי בתולה היא המזל האחרון של החצי הראשון של הזודיאק. המעבר המודגש לבתולה ממאזניים הוא אכן מעבר מהאדם לעצמו לאדם העומד מול האחר).
לא קראתי מעבר לשני המשפטים הראשונים, אבל הדבר הכי חשוב ב-2016 הוא אכן מה שהיא פתחה בו -
הרטרו הארוך של מרס במזלות עקרב-קשת.
העובדה שהוא מסיים את כל תקופת הצל באוגוסט, בדיוק במעלה 23 עקרב מול השמש של המדינה, אינה דבר קל ערך.
כדאי להתפלל לטוב, לחשוב טוב ולסמוך על היקום שיעשה את הדבר הנכון. לא בידיים שלנו.
לחשוב חיובי, זה מה שאפשר.
אפשר לראות את זה כך. אבל למעשה הוא לא מתנגד וגם לא לא-מתנגד. סאטורן דורש מהשמש לגדול, להתבגר, להתגבר, תמיד ובכל מיקום שלו במפה, וזה יכול להיות בכיוון שלה או לא.
במעברים שלו עליה זוהי כמו שעת מבחן. לאן הגעת עד עכשיו? מה עשית עם עצמך עד כה? כמה מאמץ השקעת? כמה אומץ רכשת? איך את מתכננת לבנות את חייך? השאלות הללו עולות בנו בכל מעבר שלו על כוכב אישי או אחת הקרנות, אבל עם השמש זה בכל התחומים ובכל הרבדים, ונוגע בעצם הרצון ובעצם התפיסה שלנו את עצמנו.
יש מצב שעם שמש בקשת, שמה לה ולַדרישות, המסגרות והגישה הרצינית שתובע סאטורן, זה יכול להרגיש במובן מסויים כהתנגדות. אבל עד כמה שאני מכירה אותך, נראה לי שאת תוציאי מהמעבר הזה את המיטב. פשוט מאד - להחליט למה אני מתחייבת. למצוא איך אני רוצה שהחיים שלי ייראו. לא מחר, לא בשבוע הבא או בשנה הבאה אלא בגדול ורחוק. ולא רק לברר מה אני רוצה - מה אני מתכוונת לעשות בקשר לכך.
תחשבי על כך שהמעבר הבא שלו יהיה בעוד כמעט שלושים שנה. כלומר, זוהי הזדמנות חשובה לעצב את החיים בכיוון מתוכנן וחכם, בניגוד לאקראי ונסחף. לתכנן. זה לא אומר שזה חייב לצאת לפי התוכנית, אבל צריך כן להשתדל. להתוות יעד וכיוון ברור, ותוכנית פעולה.
צריך לזכור - שבתאי לא מכריח. הוא מציע, הוא מלחיץ, הוא מגביל ולעיתים אפילו מעיק - אבל לא מכריח ולא כופה עלינו דבר. וגם לא מעניש. בסופו של דבר התגובה שלנו והמאמץ או חוסר מאמץ שלנו תלוי לגמרי בנו. והתוצאה בהתאם.
1 Guest(s)
Log In
Register