AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register
Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
135 שמש-מרס
12/7/13
7:32
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13313
sp_UserOfflineSmall Offline

.

תודהembarassed אני בעמוד 188 מתוך 877...

12/7/13
9:26
עידן לוי
אורח
Guests

ואו!!! כל הכבוד. t-bigsmile

12/7/13
10:46
ani
אורח
Guests

אני הקונה הראשונה. t-love

12/7/13
21:10
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
13/7/13
14:17
Sol
Member
Members
Forum Posts: 964

מגי - בשעה טובה. מחכים בכליון עיניים! starstarstar

14/7/13
9:06
ani
אורח
Guests

נראה לי שהיבטים בין שמש למרס הם הרבה יותר משמעותיים ממה שנדמה. בעקבות האשכול הזה, בדקתי מפות בהם מופיע צמידות שמש-מרס, מולות, 90, 120, 45, 30, כל ההיבטים הללו משפיעים כל כך על האדם, שהאדם 'מזוהה' בחוץ עם תכונה זו. אפשר לומר שכל פרשנות שראיתי על היבטים אלו גרמו לי לחשוב - יו, זה בדיוק הוא. אם הייתי צריכה לנתח את האופי שלו בעל פה, הייתי מנתחת בדיוק כך. 

רק ה 30 לא ראיתי כמשהו שמשתלט על האדם. נתון נוסף, ולא 'זה הוא'. 

14/7/13
14:12
meyrav
אורח
Guests

הי מגי תוכלי לפרט מעט על הזווית במפת גבר- לא ממש הבנתי. האם מדובר על חוסר בטחון עצמי או שמא בטחון עצמי מופרז, כלומר ללא ביסוס במציאות. האם בעיות בגבריות או בתפיסת הגברויות הכוונה לנטיה מינית? 

14/7/13
16:58
Star21
אורח
Guests

ani אמר

רק ה 30 לא ראיתי כמשהו שמשתלט על האדם. נתון נוסף, ולא 'זה הוא'. 

אני, תוכלי לפרט קצת יותר בנוגע למה שהתכוונת? יש לי את ההיבט הזה במפה באורב מדויק ממש של 0 מע' וממש אשמח לשמוע עליו יותר...

14/7/13
17:25
eli_meshi
אורח
Guests

אם כבר מדברים על 135, האם זה היה נכון להגדיר אותה "טריין שנרקב"?

20/7/13
10:31
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.

עלה על גדותיו יהיה נכון יותר.

האיכויות שבפנים הן טובות, הפרי שבפנים אכיל ומשובח, אבל צריך להוריד ממנו ולנקות ממנו כל מיני דברים מיותרים שנדבקו לו, כמו זחיחות דעת, יהירות, אנוכיות, ביטחון יתר, שחצנות, חוסר הקשבה ותחושת כל יודע, אשר תוקעים את ההתקדמות. 

אני מכנה אותה זוית ה'סופלה'. 

21/7/13
12:46
ani
אורח
Guests

סטאר,

מגי אומרת על זווית ה 30 בין שמש/מרס: 

רצון עיקש, נאמנות לדרך, כשרון מכריע בתחום מסויים.

בן זוג שהוא גבר-גבר…

ראיתי 3 מפות כאלה, וזה מאד מדויק. למשל אחת, יש לה בעל מאד מאד מאד דומיננטי, והיא אומנותית בעלת שם, נאמנה לעצמה ולא שמה על אף אחד. אבל, אם נשאל חברות: מה את אומרת עליה? אופי, טיפוס, סגנון, לא יאפיינו אותה דוקא בכישרון שלה. זה 'עוד משהו'.

אבל אשה שראיתי אצלה מולות שמש/מרס, כשנשאל חברות: איך את מגדירה אותה? הם יציינו אותה כחסרת מנוחה, מסורה לכל דבר ש'תופס' אותה, חיונית, מלאת ביטחון עצמי, תחרותית, נלחמת עם כל אחד ועל כל דבר, מסוכסכת עם עצמה וכל יום עם מישהו אחר. בקיצור, הזווית משפיעה מאד על האישיות וזה מוחצן החוצה בכל רגע. 

גם במפות שמופיע שם צמידות שמש/מרס, ראיתי שהזווית ממש משתלטת על האדם. מחוספס, ביצועיסט, יזם, רואה רק את עצמו, מחזיר מלחמה וכו'. 

יכול להיות שאני טועה, זה מהתצפיות שלי. תביאו גם מהניסיון שלכם....

22/7/13
9:49
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.

צודקת, אנני. 

סטאר, זוית 30 מטבעה היא מופנמת ולכן, למרות השפעתה החזקה, היא לא 'בפרצוף', כמו מולות או מה.

ונכון שזויות בין מרס לשמש מאד חשובות. זה המלך ושר הצבא שלו, הם הכוח במפה. הרצון וביצוע הרצון. 

מירב,

במפת גבר נוצרים שני הדברים שאמרת. ביטוי אחד יכול להיות שאותו האיש מרגיש סופר בטוח בגבריות שלו ורגיל שרצונו הוא חוק ואינו צריך להתווכח על כך. מצד שני, הוא מקבל מהסביבה או מנשים פידבקים שלא מפרגנים לו, לעיתים אפילו מזלזלים בו או מה, או שהוא נכשל במקום שהוא בטוח שיצליח - ואלה מערערים אותו ויוצרים קונפליקט בין הביטחון הפנימי הרב לבין התגובה שהוא מקבל מבחוץ. זה מבחינה פסיכולוגית.

מבחינה התפתחותית, גבר עם 135 שמש-מרס צריך ללמוד להשיג את חפצו ולהדגיש את מקומו ללא כפייתיות וללא רודנות וללא כוחנות, הן עם גברים אחרים והן כלפי נשים - והתגובות השליליות באות על מנת לגרום לו לעצור, לבחון את עצמו וללמוד זאת. אם בזכות טבעו שלו ואם מטבע המפה אין לו הנטיות הללו והוא אדם קשוב ולא שחצן ולא כפייתי, הרי שבכלל לא יגיע לקונפליקט הזה, לא יהיה בו צורך, ואת תראי גבר שיודע בדיוק מה הוא רוצה ומשיג זאת בלי מריבות, עימותים, תחושת איום או כוחנות. 

t-surprisedt-silly

22/7/13
12:31
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2101

קצת סוטה מהעניין, אבל נשארת עם 135...

מגי, האם היית יכולה בבקשה להגיד כמה מילים על 135 שמש - סאטורן?

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online:
Guest(s) 25
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4037
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2101
Alin: 1436