Topic RSS.
יש לי בעיה עם המפה הזאת. הרי שום דבר לא מתרחש בטבע כשעוברים מ2013 ל2014,
ואסטרולוגיה היא טבעית.
מה נולד? שום דבר. החלפנו את המספרים שאנחנו כותבים בראש העמוד.
לא יודעת, אולי אני טועה, אבל אני לא מרגישה שיש מקום להתייחס למפה הזו כמפה בפני עצמה.
בטח, מאד חשובים הסקווירים והמולויות שמעל הראש שלנו, וכל עוד הם יימשכו, יש את המתח שהם יוצרים.
אבל 1.1.2014 - נולד משהו שהוא כולו אויר, כולו רעיוני, שכלי. אין בו דבר מהיסודות האחרים.
זהו, לכן אני מתלבטת מה לעשות איתה בכלל...
לא מצליחה לראות מה בדיוק נולד פה.
תגידו - אנשים מתלהבים, חוגגים, יוצרים סוג של אנרגיה כאילו משהו חדש בא -
כן, נכון. יש בזה משהו.
אבל עדיין לא מספיק לי... כוווולה, החלטנו לספור את הימים מיום מסויים.
אז מה, זה מחייב את הקוסמוס?
????..
9:58
מפת יום הולדת לא משהו בכלל, מה?
מארס ברטרו על האופק, שמש בשמונה, ירח בעקרב צמוד לשבתאי, פלוטו ע IC, אורנוס ב7. קקה 
פלוטו על IC מראה שיש אפשרות שהמלחמה הזו תביא לשינוי עמוק בהתייחסות שלנו אל עצמנו.
20:01
31/3/14
Offlineהפלוטו על IC מורגש היטב, גם ה 150 שהוא יוצר למרקורי שנמצא בבית 9 בתאומים, והסקוויר למאדים במאזניים בבית 12, וכמובן המולות לצדק. לראשונה יש כאן אתגור או הגבלה של חופש הביטוי שבאה מהעם עצמו, מהשטח, מהרחוב, ודרישה חברתית ליישר קו- תואם גם לשליט הבית (שבתאי) שנצמד לירח. צמידות ירח לשבתאי בבית 2, יוצרת מולות לשמש בשור בבית 8 - דרישה חד משמעית, שוב מהעם לשלטון - לא לוותר על הישגים או משאבים שהושגו במחיר כבד. אני חושב שההצמדות של פלוטו ל IC, וכל השילוב של העקרב גדי הזה מצד העם גילה לנו מצד אחד עם סבלני וקשוח שמוכן לשלם מחירים רבים בשביל להשלים את המשימה, ומצד אחד עם מאוד לא סובלני כלפי כל מי שהוא חושב שלא מיישר איתו קו. פלוטו לא מרחם פה, והוא גורם לתזוזות טקטוניות פנימיות, להר געש של רגשות שמגיעים מהבטן ולהקצנה. מילים שמגיעות גם לידי מעשים. עוד אני רואה שצריך להיזהר מאוד צבאית לא ללכת לאיבוד ולעשות משגים, מטעויות של מודיעין או פעולה ממטרות לא ברורות. צריך להיזהר מהפתעות ולהתכונן לכמות גבוהה של נפגעים. (מאדים בבית 12 ב 150 לנפטון בדגים).
1 Guest(s)
Log In
Register