Topic RSS3:29
23/10/10
Offlineפלוטו על ה IC, ציר 1-7 מודגש כולל אורנוס והדרקונים-
בעיקר פלוטו והנדנדה שלו לדרקונים גורמים לי לחשוב שזו הולכת להיות שנה מכוננת מבחינת זהותה של המדינה. המגמה הזאת של פלוטו על ה IC החלה כבר במאי, עם כניסת הסולר ריטרן של 2014:

וגם בסולר ריטרן העתידי של 2015 המגמה הזאת צפויה להמשך, עם הצמידות של הירח והדרקונים ל IC-MC ואורנוס בבית 4 (גם פלוטו בבית 1 רלוונטי):

וכל זה לא בצירוף מקרים עם היזמות המדיניות של הרשות הפלסטינית בזירה הבי"ל - הדיפלומטיה מיוצגת בבירור ע"י ציר 1-7 במפה בהודעה מעל. כרגע מדובר באורנוס שרק מזעזע קצת את המערכת, אבל הנוכחות של פלוטו והנדנדה לדרקונים לא יסתפקו בכך.
אני מניח שזה רק עניין של זמן עד שיתחילו לקרות תהליכים משמעותיים לכיוון כזה או אחר, וסביר להניח שהבחירות יהוו זרז בעניין.
דבר שמטריד אותי הוא הטי-סקוויר של יופיטר-מארס לירח בשמונה (במפה הראשונה). לא רוצה לזרוק רעיונות מדכאים, אבל זה גורם לי לחשוב שהבלאגן בעזה לא באמת הסתיים, או אולי יהיה לו המשך בצורות אחרות. כבר עכשיו אנחנו בסוג של בלאגן עם כל הפיגועים העירוניים שמתרחשים חדשות לבקרים.
מחשבותיכן/ם?
9:27
23/10/10
Offlineמבחינת מהלכים עתידיים במפה של 2015 -
בעוד יחידת זמן אחת, ירח ממלא סקוויר עם מארס.
בעוד שתי יחידות זמן, הוא ממלא סקוויר עם יופיטר,
ובעוד שלוש יחידות זמן, שמש נצמדת לפלוטו על ה IC.
הייתי אומר שמצפים לנו כמה חודשים מתוחים. זה מסתנכרן עם הבחירות, שיגיעו ממש עם הצמידות של שמש-פלוטו-IC. אני תוהה כיצד זה יתבטא. היות ומדובר בפלוטו, שעניינו סילוק מה שמיצה את עצמו - יש יסוד סביר להניח שמפלגת השלטון תתחלף ותהיה לנו ממשלה רעננה, אולי קצת יותר חברתית. ומעניין מה יקרה עד אז...
19:34
13/12/12
Offlineתודה, הבנתי.
יש לי עוד כמה שאלות
לפי מה אתה מחשב את הזמן של יחידות הזמן והאם אין הבדל בין הירח (הפיקסי) לשמש (הקרדינלית) בחישוב התהליכים?
ומה ההבדל בעצם בין השמש לירח. הרי הירח סמל יותר את ההתפתחויות, האם השמש מדברת יותר על הזהות?
אגב, הזווית הבאה, קצת מאוחר יותר, של הירח, היא זווית הרמונית אם מרקורי ואני תוהה האם היא יכולה לסמן התחלה של תהליך דיאלוג דווקא?
מניחה שהמחשבה שלך על שינוי יסודי נתמכת גם במיקום של ציר הדרקונים ואורנוס.
20:17
23/10/10
Offlineהיי לי,
היות ומדובר במפה שרלוונטית לשנה אחת, אני מניח שיחידת הזמן הרלוונטית פה היא חודשים.
לגבי ההבדלים בין השמש לירח, אני לא מייחס להם הבדלים משמעותיים בניתוח. אולי בניתוח בדיעבד יהיה אפשר לראות איך כל אחד מהם התבטא.
מסכים בהחלט, הטריין העתידי עם מרקורי-ונוס יכול לסמל דיאלוג והדברות או יחסים מדיניים יותר טובים.
וכן, למעשה הטי-סקוויר של דרקונים ואורנוס, עם פלוטו-שמש בקדקוד.
יש לי קצת בעיה עם עצם הניתוח של מפה אזרחית, מכיוון שאין לה שום קשר לטבע.
אמנם אני מסכימה שמיליונים של אנשים המתכוונים כולם לרעיון של "שנה חדשה" עושים משהו.
אבל עדיין קשה לי לצפות אירועים ממפה כזו, שאינה שותפה לתכנון הראשוני של אלוהים.
על מי בדיוק היא משפיעה? על המין האנושי? על הנוצרים? על איזו מדינה בדיוק? למה היא מתקשרת?
בעיה בשבילי. מכל מקום, אני מניחה שעשיתם כאן ניתוחים מעניינים, נבדוק אותם בעוד שנה, נראה.
אולי בכל זאת יש בזה משהו.
1 Guest(s)
Log In
Register