AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
21 לדצמבר 2012
21/12/12
14:15
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13333
sp_UserOfflineSmall Offline

.

שני מבני זויות מעניינות ביותר במפה של היום. 

קודם כל אצבע אלוהים המדוייקת, מכוונת ליופיטר והבסיס שבתאי פלוטו שנמצאים גם בהתחלפות.

והשני זה הטי-סקוויר לכירון שהסתדר בדיוק להיום (משום הונוס) והבסיס הוא ונוס-יופיטר. 

מאד יפה ומאד מרתק לחשוב על זה. 

דיברתי על זה עכשיו חצי שיעור אז אין לי כוח לחזור. אבל תתחילו, זה ייתן לי השראה הופפולי

21/12/12
14:18
עידן לוי
אורח
Guests

בדיוק חשבתי לכתוב על זה.. אני אכתוב מסודר ואעתיק לפה!

ד"א ונוס גם מול המבנה של אצבע האלוהים, לא במדוייק אמנם.

21/12/12
14:21
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.

איזה סמל יפה בגוגל...

21/12/12
14:51
עידן לוי
אורח
Guests

הדבר הראשון שאני רואה משותף בין שלושת הכוכבים ב"יוד" זה צדק ואמת.

פלוטו קשור לצדק האישי, לאמת הסובייקטיבית של האדם, ליושרה. שבתאי מתקשר למה שעובד,

לאמת שעובדת בשטח, לחוקים ולמוסר ויופיטר מתייחס לאמת האוניברסלית. 

קראתי הרבה על מבנה היוד, והבנתי שהתהליכים במבנה היוד מובילים להארה, התפתחות רוחנית ואישית,

והתהליכים הם פנימיים, וצריך לעבוד בסבלנות ומודעות.

הכוכבים שבסקסטיל מתייחסים לכישרון ויכולות. פלוטו ושבתאי בסקסטיל לדעתי מדברים על ערכים חזקים המובססים בתוך האדם, הצדק הזה של האדם. היכולת להתפתח ולהשתנות(pluto) מהבסיס(saturn). גם פלוטו וגם שבתאי משנים את מה שלא עובד יותר. ושניהם דורשים כנות אדירה... יכולת להתמודד עם האמת הקשה ולהשתפר. לדעתי עצם העובדה שהם מתחלפים רק מדגיש את העניין הזה ואומר לנו לפעול(אם הבנתי סקסטיל היא זווית אנרגטית, שלא כמו הטריין). להשתמש ביכולת שלנו להתמודד עם האמת הפנימית שלו, עם האפלה ולעמוד לפי החוקים האלו. גם ברמה גדולה יותר, זווית זו מבקשת מהאנושות להסתכל גם על הקושי, לחשוף את האמת, להיות נאמנים לה.

שניהם שולחים את קרני הקווינקונקס שלהם ליופיטר בתאומים. פלוטו ושבתאי מתבקשים להתסנכרן עם יופיטר. יופיטר מאזן פה את ציר הידע(ומתחלף עם מרקורי באותו הזמן), כלומר גם יופיטר פה מדבר על אמת ועל ידע. הוא מדבר על אמת אוניברסלית אך בגישה מפוקחת, הגיונית וקשובה לפרטים. יופיטר באופן כללי קשור לרוחניות, אופטימיות והתרחבות(ובתאומים לדעתי קשור להתרחבות המוח, השכל, הMIND, לצאת מהקופסא אולי?). יופיטר גם אומר:" הי, תפסיקו להיות כל כך דרמטיים וקשים עם עצמכם, עשיתם את שלכם, התמודדתם עם האמת, אבל תמיד אפשר לשנות הכל לטובה, תמיד אפשר לגלות משהו חדש וטוב על עצמכם ועל העולם, אל תהיו קשים עם עצמכם, אמת היא גם בטוב ולא רק ברע ובאפל." 

אני רואה שכל המבנה הזה מוביל לגישה אופטימית, כנה וצודקת. כנות ואותנטיות בכל הנוגע לתקשורת עם הקהל הרחב ועם אדם אחד ויחיד, כנות האדם עם עצמו, אמונה ביחד עם הבנה וחשיבה רציונלית(מחקר, חיפוש הוכחות, הטלת ספק, אפילו הקטנה ביותר, תשמור על כנות), לגעת באור ובחושך אך תמיד לדעת לסלוח לעצמי, להמשיך הלאה ולחיות, לא להיתקע ברגשות אשם ובעבר.

ונוס ממול ליופיטר גם נכנסת למבנה הזה(לפי מה שקראתי כאשר יש מולות, כל האנרגיה שנבנתה דרך שלושת הכוכבים מתפקסת על הכוכב הרביעי) ומחזק את העניין הצדק. לדעתי גם באופן סמלי מדבר על כך שהחברה צריכה לאמץ את כל מה שדיברו הכוכבים האחרים.

זהו בעיקרון... מקווה לשמוע מכם t-love

21/12/12
15:28
חי'ה wings
אורח
Guests

היי... תודה מגי t-flower

באמת מעניין ..

מצרפת מפה :

מפת-היום-בישראל.gif

שבת שלום ... ומבורך.

חי'הלה.

sp_PlupAttachments קבצים מצורפים
21/12/12
16:48
חיים ש
Member
Members
Forum Posts: 944

שמעתי משהו נחמד היום:

נגמר למאיה הלוח שנה, אז הם שאלו מה עושים? בא יהודי אחד ואמר להם לנו יש לוח שנה שממשיך, רוצים אותו? אמרו לו תביא לנו אותו כדי שיהיה גם לנו לוח שממשיך, נתן להם את הלוח שנה של העם היהודי והלך משם, פתחו בני המאיה הלוח וראו שיש שם הרבה חגים, אבל לא ידעו איך חוגגים אותם, קראו מיד ליהודי, איי יהודי יש כאן חגים, איך חוגגים אותם? אמר להם היהודי, שאנחנו קיבלנו את לוח השנה הזה גם לנו לא אמרו איך חוגגים את החגים, אז תסתדרו, גם אנחנו הסתדרנו.

כל אדם שופט את האחרים

לפי איך שהוא רואה עצמו

21/12/12
16:54
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.

חחח....wink

אני שמעתי עוד בדיחה בעניין: כותב היומן יושב וכותב ואומר לזה שלידו - 

"שמע, נגמר לי המקום לכתוב, מה יהיה?"

עונה לו השני "זה הולך להיות אירוע..."

21/12/12
16:55
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.

זה בשביל הקטע.

אבל יש הרבה מסרים מעניינים מאד במפה של היום.  

21/12/12
17:02
חיים ש
Member
Members
Forum Posts: 944

יש גם חילוף מקומות בין צדק למרקורי בלי מולות בניהם, בעד סוף החודש שלוש חילופי מקום, גם מאדים ואורנוס מצטרפים.

כל אדם שופט את האחרים

לפי איך שהוא רואה עצמו

21/12/12
19:13
עידן לוי
אורח
Guests

למישהו תגובה על מה שכתבתי? t-wink

22/12/12
15:25
Morgan
חבר
Members
Forum Posts: 2498

אתמול הייתה תחושה באוויר שהכל יכול לקרות

והיום אני באמת מרגישה שאני משהו חדש:)

no one forgets the truth,they just get better at lying

22/12/12
16:12
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.

תודה, חיה'לה, על המפה.

ואהבתי מאד את כל שכתבת, עידן. המשפט הזה שלך הוא מפתח חשוב: 

"יופיטר פה מדבר על אמת ועל ידע. הוא מדבר על אמת אוניברסלית אך בגישה מפוכחת, הגיונית וקשובה לפרטים." כמו כן אהבתי את ההדגשה שלך על כנות ואמת ערומה, משום שהפעם אלה לא סתם מושגים שנשמעים טוב. זה בדיוק מה שעולה ממפת לידת העידן החדש של אתמול. 

sol

כל מבנה אצבע אלהים הזה, עם ההתחלפות הדרמטית כל כך והמדוייקת כל כך בין שני קליברים כמו פלוטו ושבתאי, מצביעה על סוף וזעזוע (גדי ועקרב), סגירת קארמה, הרס מבנים קיימים ובניית מבנים חדשים הנכונים יותר לזמן, וכן אירועי טבע מטלטלים אשר ישנו גבולות וישנו את מיקומם של הרים ונהרות וימים. 

התחלפות זו מתאימה לגמרי לרעיון של עידן חדש המזעזע את קירות היקום המוכר. אמנם אנחנו כולנו חיים את התחלפות העידנים מזה מאה שנה (מה שסומל יופי בתקופה הממושכת שבה נפטון היה בדלי ואוראנוס בדגים) - אבל אתמול זה היה השפיץ של השפיץ של השפיץ של התפר. מאתמול העידן החדש כאן, לגמרי, והדגים שר את שירת הברבור שלו ונאסף אל מסתרי ההיסטוריה, עד שיופיע שוב בעוד כ-23 אלף שנים.   

העובדה שקודקוד המבנה הוא יופיטר בתאומים דווקא, מצביעה על מה שעידן אמר - שיש כאן דרישה לקחת ביחד עם ההרס והשינויים השורשיים החזקים - לקחת את הידע האמוני שנאסף בעידן הדגים - יופיטר - ולהתאים אותו לעידן החדש - תאומים. כלומר, יהיה עלינו לדעת לקחת את זהב האמונה והידע האמוני שנאספו באלפיים השנים האחרונות, ולעדכן אותם. בשום פנים לא לזרוק אותם כמשהו שאינו רלוונטי יותר.  

עצם העובדה שזהו מבנה יוד כל כך מדוייק (שמתם לב ל8-8-8?) דורש מכל אחד ואחת התבוננות פנימית וחשבון נפש  בשני נושאים מרכזיים:

- הנושא הראשון קשור בשאלות מוסריות חדשות שיתעוררו כתוצאה מטכנולוגיות חדשות - זה עולה מהקווינקנס שבין שבתאי ויופיטר.

- הנושא השני קשור באמת האישית, האמת הפנימית של כל אחד, ובנושא של הצלה. הצלה פסיכולוגית של האנושות ושל הילדים של הדור הבא, והצלת הכדור למענם. נושא זה עולה מהקווינקנקס השני, זה שבין פלוטו ויופיטר. 

יפהפה, העניין הזה. כל כך מדוייק ותואם את מה שאנחנו חווים עתה על בשרנו ממש. 

t-happy

עוד במפה יש את המבנה השני, הטי-סקוויר, שאינו מדבר על התבוננות והתחבטויות פנימיות ופסיכולוגיה אלא על פעילות ועשייה של ממש. טי-סקוויר מטבעו הוא נמרץ, פתוח ומעורר לפעולה. במבנה הזה משתתפים ונוס ויופיטר, ושניהם יוצרים טי-סקוויר לכירון בדגים. 

השתתפותה של ונוס במבנה היא בהחלט חביבה, כי היא מדייקת את המבנה דווקא לאתמול ולפי המפה שלי היא גם שליטה (אני שמתי את האופק באפס-אפס שור בטריין לשמש באפס-אפס גדי ). יש משהו באדמה שנורא התאים לי ליום כזה, שאמור להיות חשוב ודרמטי עבור כדור הארץ. 

אם כן, התבוננו וראו כמה יפה מתחברים המסרים של הטי-סקוויר אל המסרים של מבנה היוד - אשר על כן הקודקוד שלו פונה לכירון בדגים.

קודם כל הוא מבקש להגיע למידתיות נכונה בכל הנוגע לשפע שאנחנו חיים בו - יופיטר וונוס בבסיס המבנה. דבר שני הוא דורש לשנות דברים מבחינה משפטית (שוב ונוס יופיטר) ולחפש צדק חדש וחוקים חדשים, מושתתים על מוסר יופיטרי.  עניין זה תומך בשבתאי ויופיטר אשר ביוד.

וכירון עצמו שנמצא בדגים, שוב סוחב אותנו אל הציר השישי, ציר הקדושה. לוקח אותנו שוב לאותו העניין של לממש את האמונה באל מופשט, לממש את הרעיון של חסד, אהבה והכלה שלמדנו מדגים במשך אלפיים שנה - ולהפוך אותו מוחשי ומתבטא בחיי היומיום שלנו והעשייה שלנו - כירון.  

אם כן, מבנה היוד דורש התבוננות חודרת ביותר. מבנה הטי-סקוויר דורש חיפוש שלמות בפועל, מידות נכונות, התמודדות עם חידושים מרחיקי לכת ברפואה ובפרטי החיים היומיומיים, רובוטים, התערבות בגנים, יחס שונה לילדים, מקורות אנרגיה, ניקוי האויר והמים וויתר הנושאים הטכנולוגיים הממתינים לנו בעידן הדלי המוזהב הבא עלינו לטובה.

זוהי מין תמצית של ניתוח המפה שעשינו אתמול בשיעור.  

מקווה שלא איבדתי אתכם איפשהו באמצע הדרך. אני בטוחה שעידן בעניין.

יש עוד מי?

t-donno

22/12/12
16:54
עידן לוי
אורח
Guests

תודה רבה מגי t-happy

התחברתי מאוד לדברייךt-love

22/12/12
17:09
hagita
אורח
Guests

מגי איזה יופי! אני מצרפת את זה לסיכום!

בקשר לשינויים של דגים ודלי, אני בעד לחכות ולראות מה יקרה,

אי אפשר לקבוע דברים דרמטיים לפני שאנחנו יודעים בוודאות שזה נכון,

אני אישית חשבתי שב2013 כבר יהיו רובוטים שיעשו בשבילנו את העבודה והכול, ועדיין אנחנו צריכים לעשות את הרוב במו ידינו ולהתאמץ לבד, 

למרות הטכנולוגיה והמחשבים אין כמו שיחה פנים מול פנים בין אנשים.

המשכיות לצד שינוי! 

בקיצור נחכה ונראה..

embarassedembarassedembarassed

22/12/12
23:38
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.

o-thumb

23/12/12
15:19
יגאל
חבר
Members
Forum Posts: 2262

מרתק העניין הזה.

אין לי יותר מדיי לחדש על האמור, רק אספר שאת סוף השבוע הזה ציינתי בהרי אילת, ואת היום עצמו (ו') על פסגת הר שלמה, בטקס שקיימנו כקבוצת אנשים שלומדת לעבוד עם אמא אדמה ברבדים הרוחניים, וזו הייתה תחילתה של דרכנו המשותפת. 

אני מאוד מתרגש מהזמן הזה, ואני חושב שאנחנו עדים לתפנית משמעותית בנתיב חיינו על הפלנטה.

המבנה הכל כך יפה של היוד ליופיטר, עם הבסיס האיתן והבלתי מתפשר של פלוטו-שבתאי, וה- 8-8-8 במעלות, זו קריאת נשמה עבורנו להתיישר לפי צו הנשמה של כל אחד מאיתנו. להפסיק לשחק ולהתחיל להיות באמת. באמת שלנו.

הטי-סקוויר לכירון מהבסיס של יופיטר-ונוס מראה בפן המעשי על מעבר מתרבות שפע בלתי מקיימת לחיים ברי קיימא על פי משנתו המעשית והמוסרית של כירון. הללויה.

אני מברך אותנו בדף חדש מוצלח, טוב יותר מהקודם, חיבור לאמת הפנימית ומימושה באומץ וכנות.

Happy New Age

t-heart

23/12/12
17:51
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators

.נהדרt-flower

Forum Timezone: Asia/Jerusalem