Topic RSS1:43
היי מורן
אנסה להתייחס למשהו במפה שמשך את תשומת לבי , בכל מקרה : אל תתני לזה יותר מידי משקל , כי עם כל האהבה לאסטרולוגיה : אני ממש בתחילת דרכי בנושא .
טוב , אני לא יודעת מה טיבו של הקשר וכו' , אבל בכל-זאת : ישנם כמה דברים מאד בולטים :
1) היופיטר שלך על השמש שלו בקומפוזיט : השתקפות של הערצה , הוא נראה לך "גדול מהחיים" ??
2)הראש דרקון שלו על המארס שלך את מגבירה לו את המודעות : דרכך הוא רואה את עצמו(אגו)+חיזוק נשמתי והתפתחות רוחנית שהוא מרגיש דרכך ??
3) היופיטר שלו על נפטון אוראנוס וסאטורן שלך : הוא נותן לך להבין את הסתירות שלך בתוך עצמך ,מרגיע אותך כביכול : מראה לך את ההיגיון בתוך המכלול שגורר אותך לא פעם לבלבול ואנדרלמוסיה , אתו את נינוחה ומרגישה נעים מאד : את מבינה דרכו את עצמך ומכניסה את הדברים לסדר.
מורן , מקווה שהצלחתי באיזשהו מקום טיפה לכוון : בכל מקרה הייתי ממשיכה וכו' אבל די מאוחר וצריכה ללכת לישוןןןן .
משהו קטן נוסף לפני : עוד פעם מבקשת ממך לא לקחת מידי ברצינות , עניין אחד קצת הרתיע אותי מעט :
החוסר המוחלט במים ולא רק במזלות , גם בבתים אצלו : אבל , אולי זה בדיוק מה שאת צריכה בדיוק ?
לילה טוב וחלומות פז
10:13
מכיוון שלא ידועה לי שעת הלידה שלו, אז אי אפשר לדבר על הבתים? (או שכן אפשר)
האם שעת הלידה קובעת לא רק על האופק (אני יודעת שלפעמים גם על הירח) אלא בעצם על מיקום הבתים ולכן מהותית? בכל מקרה, אני באמת צריכה את האדמה המרגיעה....לא מים........למרות שקצת לא יזיק חחח אבל בהחלט הוא מרגיע אותי כי הוא נינוח ושלם ככ ונראה חסר פחדים.....זה בדיוק מה שאני צריכה........
15:30
moran אומר:
מכיוון שלא ידועה לי שעת הלידה שלו, אז אי אפשר לדבר על הבתים? (או שכן אפשר)
האם שעת הלידה קובעת לא רק על האופק (אני יודעת שלפעמים גם על הירח) אלא בעצם על מיקום הבתים ולכן מהותית? בכל מקרה, אני באמת צריכה את האדמה המרגיעה....לא מים........למרות שקצת לא יזיק חחח אבל בהחלט הוא מרגיע אותי כי הוא נינוח ושלם ככ ונראה חסר פחדים.....זה בדיוק מה שאני צריכה........
![]()
מורן 
קודם כל : איזה יופי ... מאד שמחה בשבילך , בקשר לשעת לידה שחסרה : זה הכי רלוונטי לגבי : האופק והבתים ,
הירח ברוב הפעמים נשאר באותו מזל ורק המעלה משתנה (הירח נע כ.. 12 מעלות ביום) דווקא במקרה שלו זה עשוי לשנות גם את המזל (הירח שלו על 4.42 מעלות : ונתת לו כביכול את השעה 12 בצהריים , אם הוא נולד אחרי חצות עד 1 אולי אפילו 2 הירח שלו יהיה בתולה בכלל. , בכל אופן זה משנה מאד : גם נקודת המזל(פורטונה) וגם הורטקס(שקשורה יותר לנשמה) משתנות עם האופק ..... מורן : אולי תנסי לברר אתו : הרבה אמהות זוכרות גם אחרי 40 שנה : עוד שבוע הוא שם , אההה ..... גיל הבינה , שיהיה לו הרבה מזל
חי'ה wings
1 Guest(s)
Log In
Register