Topic RSSאיי, גיב, לאב יו, גם אני עוד חודש... שתינו בתחילת סרטן. וגם שירין.
בכל אופן, זו נראית לי אחת השנים הטובות בחייך, ובטח אחת הטובות מהשנים האחרונות, אם אני זוכרת משהו מהסולארים שהיו לך. פשוט שנה נפלאה. תנופה, פרוייקטים, הצלחה גדולה, כסף, את פורצת כמו מטאור.
ואם לא די באלה, אז את גם פוגשת סוף סוף את הנשמה התאומה שלך, ומגלה שהיא היתה שם כל הזמן....
זה מהסולר. אלך לראות עכשיו גם את הטרנזיטים, נראה אם יאששו.
כן, מאשר. לפחות לא מקלקל. וזה נראה שזה יושב על עבודה טובה שעשית בשנה הזו שמסתיימת.
20:44
מגי 

מזל טוב לכולנו, שבוע פסיכי ראשון של סרטן 
הלוואי, אינשאללה! אבל איפה את רואה את כל זה? כל מה שהצלחתי לראות זה קשקושים וקווקווים ושמש-מרקיורי בבית 12. המממ?!
טוב נו, לא רק
יודעת מה נחמד? האופק ושאר הקרנות יושבים על האופק והקרנות של חזרת יופיטר מ-2009 (מפה מטורפת עם סטליום ענק בבית 8). והיום בבוקר נכנסה לתוקף חזרת הירח לחודש הקרוב עם אותן הקרנות והאופק בדיוק... נחמדות החזרות האלה. נראה החודש איזה רמזים יצוצו.
אז תודה רבה רבה
, ובאמת השנה האחרונה היתה שנה טובה ומבטיחה לבאות... 
מאוד אשמח לשמוע מעוד אנשים
פליז.
22:30
23/10/10
Offlineהיי גיב
אני רואה את השנה הזאת כשנה של צמיחה רוחנית / פילוסופית / מיסטית, ואולי במידה רבה אסטרולוגית.
אני חושב שזו שנה מעולה לעשות תנועה משמעותית בכיוון הזה, ללמוד בצורה מקצועית, להתחיל לתת ייעוץ או להרחיב פעילות קיימת - באסטרולוגיה, טארוט, לא יודע מה... מה שמדבר אל לבך ואל העין השלישית שלך.
יש מצב שגם במוזיקה תהיה חשיפה מבורכת, אם כי אני בספק אם זה יהיה הדגש המרכזי.
אני חושב שהקריאה פה היא לצאת אל העולם באותנטיות. לקרון את האור שלך בחופשיות ובאמת.
להיות את ולתת לעולם לראות אותך עם ה true colors שלך.
ולא לפחד להראות חלקים רגישים, נשיים, מיסטיים, או פחות מקובלים בחוגים שאת נמצאת בהם.
בהצלחה!

22:51
יגאל
תודה רבה 

האמת שניסיתי כבר להעמיק ואפילו לעסוק בתחום הרוחני שציינת וגיליתי שהתחום הזה לא רק שמאוד לא מתאים לי כעיסוק אלא שככזה הוא גם רחוק מלעשות אותי מאושרת. אז אולי מה שרשמת יכול להתפרש למקום אחר? כי לשם לא נראה לי שאגיע בגלגול הזה
(חוץ מכתחביב לעצמי).
יכול להיות שאני יותר רכה כלפי חוץ מבד"כ (לגבי להראות את הצדדים הנשיים) ואומרים שהמפה מתחילה לעבוד 3 חודשים בערך לפני יום ההולדת. לא שאני יכולה להעיד על עצמי, אבל כך נראה לי...
אגב, מעולם לא התביישתי להראות את מי שאני ואת תחומי העניין שלי לאנשים סביבי.
ואותנטיות אני מוכנה תמיד לחבק בשתי ידיים

17:42
תודה חגית ולי 
לי,
אבל איפה אפשר לראות את זה??
אולי אני לפעמים מצליחה להתחבר למפות של אחרים אבל בסולר של עצמי אני נהיית עיוורת גמורה. מה מראה על החיבור לעצמי השנה? מה מקסים?
חחח
מה שכן, עוד חודש אני אצטרך לקחת מחבת ולטפוח לעצמי על הראש בחוזקה מספר פעמים כדי להוריד את רמת הציפיות המופלאה שכתבתם
(אבל תמשיכו
).
21:44
גיב יא מצחיקה! אנחנו הכי גרועים בלקרא את המפות של עצמנו
אני מנסה -
זה שהאופק השנה הוא באותו מזל של השמש , ישר גורם לי לחשוב שזה זמן שגורם לשמש להתבטא בחופשיות , להיות גלוייה ושלמה עם עצמה והעולם. זה שגם יופיטר שממ- מסיבת גיבגוב
השמש ב-12 וירח בשור ,כן גורמים לי לחשוב על מוזיקה- שזה משהו חשוב בחייך, נכון? שמשהו כן מתבסס ויוצא משם החוצה, אולי זה מתחבר עם האורנוס בטלה ב-10 שנותן לך פריצה אינדוידואלית בתחום? (או שאת משליחה ת'קונטרבס ומתחילה לנגן על דיג'...חח)
בכל הערמת קווים אני רואה חץ שלוח מהשמש לפלוטו, שמתחבר יפה לנפטון ושבתאי.
נראה לי את הולכת להסתבך חזק עם איזה עקרב השנה
ואולי לי צודקת והשבתאי ב-5 מראה על התחייבות שלך לנושאי משפחה +מרס וראש ב-4 + פלוטו שובר הלבבות הזה על ה-dc
מזל טוב
22:42
Lee אמר
מון-מון, כתבתי על הורות ולא משפחה (בהנחה שכאשר אנחנו סתם אומרים משפחה, אנחנו עדיין מתכוונים לתא הכולל זוגיות שמביאה בעקבותיה את ההורות). הקשר לא נראה לי מובן מאליו כאן - ואולי הסדר יהיה בכלל הפוך?
את מתכוונת לשערורייה של הריון ללא חתונה???
בכל מקרה את יכולה להסביר לפי המפה= באסטרולוגית...פליז
1 Guest(s)
Log In
Register

.