Topic RSS18:27
שירין
לא שמתי לב בכלל לכמות הקארדינלים!!! כמעט הרבה כמו אצלי במפת הלידה
יופי, יהיה שמח!!! הירח בסולר שלך יהיה בטלה? או ווה...
קראתי איפשהו על סולר ריטורן שכדי לראות מתי קורים הדברים המשמעותיים צריך להסתכל על הבתים לפי האיכויות. (בתים קארדינליים, פיקסים ומשתנים). סופרים את מספר הכוכבים בכל איכות וכך יודעים באיזה חלק של השנה יש יותר אקשן - קארדינלים - שליש ראשון, פיקסים שני וכן הלאה. במבט חטוף נראה שכל השנה עם אקשן. מתאים לי
תודה רבה 
16:22
זה מצחיק, כי לפני שנכנסתי היום למחשב נזכרתי בדרך שהגבתי אתמול למשהו שאמרו לי וחשבתי על מה שכתבת לי, כי התגובה שלי היתה יותר רכה וזורמת מכרגיל. ![]()
באופן כללי אני מרגישה חופשייה יותר (וזו הייתה מטרת החיים שלי מלכתחילה, כך תמיד הרגשתי). אבל זה תהליך שקורה בשנים האחרונות. זה מתחזק והולך ואני מרגישה את זה מאוד לאחרונה. מעבר לאלו קשה לי להגיד. עוד כחודש ביום ההולדת אני אנסה להתייחס לזה, אולי זה יהיה יותר ברור.
15:14
אוקיי, מעדכנת 
אני לא יודעת אם זה יוני ספציפית (מארס על אופק בלונר ריטורן) או אולי סמן לכל שנת יום ההולדת, אבל יש בהחלט הרבה אקשן, כמו שכתבו כאן. חברתית ובכלל. אולי אלה ונוס וירח בבית 11? יותר יחסי אנוש ותחושת חמימות וחברתיות. מי לייק 
היופיטר הזה, יגאל, אני לא יודעת מה איתו באמת. שמתי לב שאני נוטה שלא לחוש מעברים שלו. (חוץ מלעיתים מאוד רחוקות). לא מצליחה לשים את האצבע. אבל אולי זה באמת תחושה חופשייה יותר, עם הקלה
איך אפשר להבין את נפטון-כירון בבית 9? מאז הצמידות שהיתה להם לפני כמה שנים, שמתי לב שהמיקום שלהם יכול לפעמים להביא לסוג של התפכחות... ? רעיונות?
1 Guest(s)
Log In
Register