AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
אמאל'ה מה זה??! אה, סולר ריטורן 2014.
27/5/14
18:27
Givguv
אורח
Guests

שירין :) לא שמתי לב בכלל לכמות הקארדינלים!!! כמעט הרבה כמו אצלי במפת הלידה :P יופי, יהיה שמח!!! הירח בסולר שלך יהיה בטלה? או ווה... 

קראתי איפשהו על סולר ריטורן שכדי לראות מתי קורים הדברים המשמעותיים צריך להסתכל על הבתים לפי האיכויות. (בתים קארדינליים, פיקסים ומשתנים). סופרים את מספר הכוכבים בכל איכות וכך יודעים באיזה חלק של השנה יש יותר אקשן - קארדינלים - שליש ראשון, פיקסים שני וכן הלאה. במבט חטוף נראה שכל השנה עם אקשן. מתאים לי :D

תודה רבה t-love

28/5/14
12:06
יגאל
חבר
Members
Forum Posts: 2262
sp_UserOfflineSmall Offline

גיב, אשמח לדעת איך את חווה את השנה הזאת בינתיים? איך מרגיש הפייד אין?

עם יופיטר כזה מודגש ובית 9 עם נפטון-כירון, מעניין אותי איך זה מתבטא בינתיים.

28/5/14
16:22
Givguv
אורח
Guests

זה מצחיק, כי לפני שנכנסתי היום למחשב נזכרתי בדרך שהגבתי אתמול למשהו שאמרו לי וחשבתי על מה שכתבת לי, כי התגובה שלי היתה יותר רכה וזורמת מכרגיל. :)

באופן כללי אני מרגישה חופשייה יותר (וזו הייתה מטרת החיים שלי מלכתחילה, כך תמיד הרגשתי). אבל זה תהליך שקורה בשנים האחרונות. זה מתחזק והולך ואני מרגישה את זה מאוד לאחרונה. מעבר לאלו קשה לי להגיד. עוד כחודש ביום ההולדת אני אנסה להתייחס לזה, אולי זה יהיה יותר ברור.

02/6/14
16:53
יגאל
חבר
Members
Forum Posts: 2262
sp_UserOfflineSmall Offline

אז נראה שיופיטר עושה את שלו... תעדכני, ושיהיה בכיף - נראית יופי של שנה. o-okay

26/6/14
15:14
Givguv
אורח
Guests

אוקיי, מעדכנת t-happy

אני לא יודעת אם זה יוני ספציפית (מארס על אופק בלונר ריטורן) או אולי סמן לכל שנת יום ההולדת, אבל יש בהחלט הרבה אקשן, כמו שכתבו כאן. חברתית ובכלל. אולי אלה ונוס וירח בבית 11? יותר יחסי אנוש ותחושת חמימות וחברתיות. מי לייק smile

היופיטר הזה, יגאל, אני לא יודעת מה איתו באמת. שמתי לב שאני נוטה שלא לחוש מעברים שלו. (חוץ מלעיתים מאוד רחוקות). לא מצליחה לשים את האצבע. אבל אולי זה באמת תחושה חופשייה יותר, עם הקלה :)

איך אפשר להבין את נפטון-כירון בבית 9? מאז הצמידות שהיתה להם לפני כמה שנים, שמתי לב שהמיקום שלהם יכול לפעמים להביא לסוג של התפכחות... ? רעיונות?

26/6/14
15:18
Givguv
אורח
Guests

אני רק אוסיף לגבי יופיטר - אולי זה קשור אבל אני מרגישה תחושה אופטימית מאוד חזקה לגבי הרבה דברים, אפילו יותר מתמיד. כאילו נזרעים עכשיו זרעים ודוגרים רעיונות. מחזור חדש מתחיל על גבי הדברים הקודמים, פלוס. סוג של. (מקווה שהצלחתי להסביר). עכשיו נותר לראות רק איך זה יתפתח לאורך זמן...

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 2849
Currently Online:
Guest(s) 196
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4057
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2113
Alin: 1462