Topic RSS18:30
תודה מגי 

יש משהו מעניין (חתימות חוזרות במפה אני חושבת):
הראש בגדי כאמור ב-144 לאופק אריה. שליטת האופק, השמש, צמודה לזנב בסרטן מצד אחד וצמודה לסטורן בתאומים שליט הראש מהצד השני 
מרס יופיטר ב-51 מעלות... מרס הוא גם דיספוזיטור אחרון של המפה וצמוד לירח בטלה (הדרקונים של הירח).
מרס בבית 8 שליט בית 9. יופיטר בבית 6 צמוד באורב של שתי מעלות ל-DC בדלי ושליט בית 5.
ויחד עם הפלוטו 144 ל-MC...
הממממ...
מתחילות לצוץ לי השערות. מקווה שהן לא סתם wishful thinking

??? 
0:56
אוי אימא אילו זווויות קשות ודווקא הן נמצאות לי בהקשר לליבת המפה לשליט המפה כמו שרשמת לי בעבר " כירון(שליט מפה):יש לו 150 תקף ושריר לאוראנוס…..ו 135 לירח."הזווית שבין כירון לאורנוס ממש מובנת ובאמת אני חייבת להתחיל לעבוד איתה דחוף.וכן 135 כירון לירח גם מובן אבל אני מניחה שזאת נקודה כואבת יאייץ מידע חיוני מג.
.
.
.
אצה נשמה – העתקתי את השאלה שלך מהיידפארק לכאן.
איכשהו, תשובות ארוכות מתאימות לי יותר לכאן… 
זויות 135 ו-144
בשביל להבין את הרעיון של הזויות האלו דירגתי אותם במין סולם כזה
150___האני העליון(סופר אגו)
144___"האני"(אגו)
המפותח
______________"האני"(האגו)
135___"האני"(אגו) הפגום/הפצוע
120___איד
טוב, יש לי בעיה בסיסית עם ההגדרות הללו, משום שזוית אינה מתייחסת לאגו.
זוית היא דרך בה האגו משחרר את מה שיש בו, פועל ומבטא את עצמו.
120 זוית שמקנה משהו בלתי ניתן לערעור טבעי גולמי ומביאה אותך לזהור
120 היא זוית שמן הסתם באה אחרי שבאותו מקום היתה קודם ה90.
ההשקעה בעבר שהשקעת בנושאי שני הכוכבים הללו מביאה אותך עכשיו
למקום הזה של ה-120 : ביטחון עצמי באותו התחום, אמון שאת מכירה ויודעת
ואין לך מה לחשוש. מקום של נחת וקצירת הפירות
135 זוית שמפוצצת לך את החלומות ודוחפת אותך מצוק בשביל שתתרסק לאלפי חתיכות (הכאפה המצלצלת)
זה תיאור קצת אכזרי לזוית הזאת. 135 בעיקר מערערת לך את הביטחון ומנסה להוריד לך את האף בדרך זו או אחרת. הרבה פעמים דרך השפלה, מבוכה, סקנדל, תחושת נחיתות פנימית. משהו לא צודק ולא מובן מגיע לחיים דרך שני הכוכבים המעורבים, שתפקידו לערער את הביטחון . אבל במידה והאדם הוא צנוע ובעיקר ק ש ו ב , זה יהיה פחות קשה. אם אדם מקשיב בלי הכאפה, היא הופכת להיות מיותרת…
144 זוית שינה האור בקצה המנהרה. המלך שיורד אליך מהשמיים עם עזרה ואהבה.
אכן כן. עזרה סמויה, עזרה גלויה, נחמה. היא מגיעה ברגעים ובאופנים הכי לא צפויים.
150 זאת זווית שמלטשת אותך אחרי כל המסע הזה עם כל מה שהפנמת ועתה אתה יוצר ומעצב יצירת מופת. אינדיבידואל עצמאי ואחראי בפני עצמו, עם כוח ומודעות.
אכן, 150 דורשת ליטוש, חקירה, השקעת תשומת לב מתמדת. אבל אין כאן תוצאה.
זהו תהליך מתמשך ובלתי פוסק במהלך כל החיים. אולי אתה שואף להגיע לכוח ומודעות בנושא של שני
הכוכבים המעורבים, אבל לא ודאי לך שתגיע. תהליך ההתבוננות והטיהור הוא החשוב.
ומכל מקום, אלה דברים שאתה חייב לעצמך, לא לאף אחד אחר.
זוית היא תמיד פעולה, לא תוצאה.
להסבר של מגי כנסו לפורום שלה.
בחייאת יאללה, תחיו אותו
אהבתי… 
עד כאן השאלות הכלליות ששאלת, אצה.
עכשיו אפנה לשאלות האישיות ונראה מה יעלה בידי….
.
.
הנה השאלות האישיות על המפה שלך:
עכשיו בדקתי את זה במפה שלי ומצאתי את הזויות 135 144 אבל איני יודעת לפרש את השליחות והמסר שלהן.
מה דעתכם? מה דעתך מג??
135: כירון 135 לירח ; יופיטר 135 לראש דרקון ; ונוס 135 לאורנוס.
144: פלוטו 144 לMC ; סאטורן 144 לMC ; ונוס 144 לראש דרקון.
לדעתי ונוס 144 לראש דרקון מפצה על ונוס 135 לאורנוס ויופיטר 135 לראש דרקון.
ופלוטו וסאטורן 144 לMC יפצו על כירון 135 לירח.
הרי שההחלמה מ135 כרוכה במה שמביא הקשר בין השניים שבין ה144.
אז מה דעתכם על הכל? מג מה ששת הזויות האלו מוסרות לי? מה הקשר ביניהן?
שאלה טובה. הכי חשוב זה למצוא את הקשר שיוצר המכלול, לא לנתח כל אחת לחוד.
אז ברשותך, בדקתי במפה שלך.
הזוית של ונוס לאוראנוס היא באורב 3, אורב קצת גדול לזוית כזו.
אבל יש לונוס 144 לראש ו-150 לירח, ועם שבתאי ב-5,
כך שכך או כך יש כאן עבודת טיהור והתבוננות בכל הקשור בדימוי הנשי,
האופן שאת תופסת את עצמך כאישה, מתפתחת כאישה,
מקומך במיוחד ומקומה של האישה במערכות יחסים ובכלל…
וזה יילך וישתפר משמעותית ככל שתתבגרי והראש יתחיל לשחק בחייך.
יופיטר 135 לראש הדרקון, ב-150 לסאטורן, בנוסף הוא בבית 12 ביחד עם מרקורי.
זה יכול להצביע על תחושת אי צדק וכאילו מישהו מתנכל לך או מעכב אותך
בגלל משהו הקשור בהשכלה. כאילו יש לך את כל הידע, אבל מעכבים לך את התעודה, למשל,
והעיכוב או הדחייה האלו יגרמו לך לפנות לכיוון קריירה מיוחדת משלך,
רווחית הרבה יותר ומוצלחת הרבה יותר ומתאימה לך הרבה יותר.
זאת רואים ב-144 סאטורן פלוטו לMC עם ה-72 שביניהם וה-144 של ונוס לראש.

11:26
אוי גאד מגי למה זה דווקא היה אמור להיות קשור לזה:/
עדיין לא גיבשתי את הדימוי הנשי שלי ובנתיים איני רואה את עצמי אישה יענו אני עודי בשלב התפתחותי, נגיד.
בכלל אם את שואלת מה דעתי בנושא ובנוגע למקומה של האישה במערכת יחסים, הדימוי שלה וכדומה...
אני לא מהאנשים שמאמינים שיש גברים ויש נשים כולנו בסופו של דבר בני אדם, כולנו קודם כול חיים יוצרים בעלי רגשות יכולת חשיבה בחירה חישה הרגשה וכו'.
נכון המינים שונים אנטומית מינית מנטלית ורגשית, יינג ויאנג! מאה אחוז לגבי זה...אבל בסופו של דבר אנחנו מדברים כאן על תודעה שיכולה להיות חיובית(גברית) או שלילית (נשית)שנמצאת בגוף פיזי ממין כלשהוא.
אני מדברת פה על משהו קצת יותר נעלה מאיך שהעולם מסתכל על דברים, העולם מקבע מגדיר וגורם לכולם להשתעבד לסטיגמות מפגרות. תראי את הילדות הקטנות כהיום רואות סדרות כמו בראץ (ועוד בגיל קטן!) על בנות אנורקסיות לבושות בבגדים צמודים וחשופים עם איפור מצוייץ. בובות עם בגדים מינימאלים, סרטים שבהן דמות האישה היא חלשה ומחכה לאביר על הסוס הלבן או בלבול שכל דומה. וזה מה שזה יוצר ילדות פרחות קטנות שלא יודעות כלום מהחיים שלהן שכבר מגיל קטן הכניסו אותן לקופסא של ככה אישה אמורה להיות וככה להתנהג אישה אשכרה "לא רק בלונדינית".
ואיפה האישה הלוחמת האימהית ומדוע אישה צריכה להיות אישה מצידה שתיהיה איש שתיהיה גבר גבר היא יכולה לבחור להיות מה שתרצה להיות משד/ה או מלאך/ית עד השטן בהתגלמותו (הרעיון היה להקצין) וכך כול אדם בלי קשר למין גזע צבע או עוד סוג של סטיגמה.
זאת דיי הסתכלות דלאית אם את שואלת אותי אבל העולם בכוח מנסה להוריד את האישה לזנות לראות בה אובייקט מיני המדיה הגברים הדת ומה לא? (ומה האימהות והילדות שלנו לא נשים כשזה מגיע אליהן זה כואב אבל שזאת אישה זרה אז מה???) גאד ומה כי יש לנו חזה ומשולש בין הרגליים. מה שאני אכנס עכשיו לראש פמיניסטי ואנטי אז אם כול הכבוד, לנו יש את הכוח הכי יוצר ומשפיע, אנחנו יוצרות חיים, בני אדם, קיבלנו כוח אלוהי! יש לנו אינטלגנציה רגשית גבוה יותר משל גברים בטבעיות.
אז אם את שואלת אותי מה הוא הדימוי הנשי ואיפה מקומה במערכת יחסים? הוא באותה מדרגה כשל הגבר הוא שיוויוני באופן הגיוני ומוחלט. לא מוכנה להגדרות.
13:56
היי אצה ירוקה!
זאת הייתה התפוצצות אמיתית (השמש עברה את מאדים).
לדעתי החיים יותר מתוחכמים מהפשטנות שכולנו בני אדם עם צרכים פיזיים ונשמות עם תודעה נשית או גברית.
לכל בן אדם שנולד יש תהליך מאוד מסודר לתיקון העבר (גילגול קודם). אם הוא גבר או אישה זאת ההחלטה מגבוהה כי זה הכלי המתאים לתהליך התיקון. הנשמה התלויה מהתנהגות האדם שבאה מהשפעת החושים הרציונליים מקבלת תיקון בעיקר ברגעים שהאדם מרגיש סבל/חוסר/יאוש/פחד/וכל מצב שאין בו תחושת אושר.
לא נמצא אדם מושלם אלא אדם המתמודד כל חיו להשגת האושר הפנימי.
במפה אפשר לזההות ולהבין מה המגמות של האדם בעזרת אותם היבטים חיוביים ושליליים.
מגי הסבירה יפה את אותם העקרונות שמסמלים ההיבטים .
אצה ירוקה מכיוון שנולדת עם גוף נשי מן הסתם הנשמה תהיה יותר מאוזנת אם נפשך תחוש את עצמה כאישה נורמטיבית שמיישמת את עצמה כאישה במערכת היחסים שלה עם הגבר. אין כאן שום מצב של נחיתות או עליונות אלא תיקון ואיזון ואושר.
נכון שקיימת הבלטה של הבדלי מין בתקשורת ליצירת גירוי תת הכרתי למשיכה אחד כלפי השני, האם את יכולה להתעלות מעל כל הדימויים המוקצנים שמפרסמים סביבך ולהביא את עצמך לאידיאל הקלאסי שלך כאישה.
אצה ירוקה תודה לך על ההתפוצצות הזאת כי היא פותחת דלתות להכנסת רעיונות וגישות נוספות.
הצליחי בהשגות מרתקות בחייך.
אבי ג
15:01
ברור שהחיים יותר מתוחכמים מזה לא אמרתי או רמזתי למשהו בכיוון ההפוך
הבעייה היא שבני האדם והעולם שהם יצרו בדרך לא כזאת מתוחכמת רדוד והרסני כלפי כולם כולל עצמם, אידיוטים.
והרעיון
שכולנו בני אדם עם צרכים פיזיים ונשמות עם תודעה איקס זה ממש לעג לאנושות
(או לי בהנחה שהיית סבור שחשבתי ככה) זה כול כך פרויד אבל בתכלס בני האדם
הם משהו מורכב ביותר המכיל אלפי שכבות(נגיד) תחת עוד המון אלפי שכבות קומות
מסדרונות וחדרים שנפרשים בתודעה עד התת מודעה עד כול מה שנאגר והולך עימנו
מגלגולים קודמים וכאילו לקשר את האדם ליצור עם צרכים פיזיים גאד זה כול כך
בנאלי כאילו הסתכלות כזאת בכלל מתעלמת מהיקום והרצונות הגדולים היעוד
המטרות ההתפחות המסע המייגע ההגשמות למי אכפת מצרכים פיזיים המישור הפיזי
זה משהו שאל לנו להזניח אבל הוא רק כלי אני מדברת על משהו יותר גדול הרבה
יותר חשוב וגדול מזה, מצרכים פייזים של בני אדם(זה לשחק בקטנות...) מנשמות
עם תודעה, אנחנו מדברים על רסיס אלוהי שנכון שבכדי לעלות שלבים צריך לעשות
תיקונים ולכן התגלגל בגוף של אישה או גבר כי החוויה שאותו אדם יעבור עקב זה
שהוא חיי בגוף הזה עם המין הזה תחת הסיטואציה תביא אותו להבנת השיעור
וכמובן שלמרות שבני האדם מתמודדים על השגת האושר הפנימי זה לא העיקר, אולי
בשביל האחד זה כן אבל ההתמודדות עצמה היא שמביאה אותו לרכוש את מה שהוא ונשמתו זקוקים לו, שבעצם הם
העיקר בכול המסע וכול מה שאמרתי נאמר בגלל שאנשים נותנים יותר מידי יחס
ומשמעות לדברים כמו מין ועוד לוקחים את זה למקום שלילי ולגבי מבחינתי הנשמה שלי לא
צריכה להיות מאוזנת היא באה ללמוד אני לא קורעת את התחת שלי בשביל הכיף אני
חייה את חיי בידיעה הזאת שאני עוד גילגול ונכון שאני נכנסת לדמות שלי, אבל
כשאני יוצאת אני מבינה מה המטרה. אולי הדמות שלי רוצה איזון ובאה לה
שנפשית תרגיש טוב בגוף הזה בשביל שיהיה לה חיים קלים אבל אני רוצה לראות
פריחה התעלות אז אמשיך בדרכי אישה או לא אישה זה לא משנה קודם כול אני קיום
בפני עצמו. מנקודת הנחה כזאת השמיים הם לא הגבול.
22:39
אצה ירוקה את ללא הפסקה, כה דינמית ודחוסה באומר.
אם את רוצה לפתח יותר לעומק את הנקודות הרבות שדברת עליהן,
אז בואי שלב שלב להוריד את הקליפות מהגרעין, ולהבין מה המקור
הרעיוני לקיומינו למה הוא נוצר מה הסיבה איך הוא נוצר ועבור מי היא כל היצירה הזאת?
נקודת המוצא בעיני היא להבין האם יש מקור ראשוני שממנו הכל התחיל שהחלטתו לברוא אותנו (יקום ואנושות)
באה משיקול אגואיסטי.
לצערי אין הוכחות פיזיקאליות פשוטות שאפשר להסתמך עליהן ולכן צריך לראות את הדברים על בסיס הגיון ומטפורות.
(זאת דעתי) אתחיל בנקודת המוצא שיש כוח אחד עליון (נמצא בכל מקום והוא אינסופי) ללא גבולות וזמן שכוחו אינסופי בכל.
הכוח הזה ברא והחריב עולמות ובשלב מסויים החליט לברוא מערכת פיזית שיש בה תהליך התפתחותי בלתי ידוע הבנוי מתסריטים רבים שיש להחליט עליהם.
בריאת האנושות מתבססת על עקרון חופש הבחירה בין טוב לרע מחד וקבלת התייחסות של אהבה מהנברא מאידך.
המשחק הזה התחיל לפני כ 5771 שנה ויסתיים בעוד 229 שנה בשנת 6000 לבריאה.
עם בריאת האנושות (הדומה לנו) הנשמות (ניצוצות הבורא) בתהליך של תיקון. חופש הבחירה הוא הכלי היחידי לתיקונו, מכיוון שהוא לא חף מטעויות קיים סבל רב. הבורא מצפה גם שהנשמות (הכלואות בגוף האדם) יביעו את אהבתם כלפי הבורא בכבוד ויראה (לא פחד).
אשמח לתגובות לדעתי ולהבנתי את המציאות, אמשיך לפתח את הרעיון בשלב יותר מאוחר לאחר תגובות שלכם.
אבי ג 
6:18
16/10/10
Offlineאצה,
אני חושבת, לא בטוחה, שלא מדובר כאן באידיאולוגיה נשית, מה את חושבת על מקומה של האישה בחברה אלא בחיבור הרבה יותר אינסטנקטיבי שמובנה בך, באישיות שלך. איך את ע"פי המפה וההתפתחות שלך (וכן, נשיות, הזהות הנשית משתנה עם השנים) מתחברת לנשיות שלך, מציגה אותה לעולם, מתחברת לגוף הנשי, מה לעשות-זה מה שקיבלנו ויש לו תפקודים מסויימים בטבע
(וגם לי לא זה לא ממש ברור, כי לא הכל מודע, ושוב, זה תהליך) איך את אולי מתחברת לירח שלך, לאמא שלך, לדמות נשית (אגב, אני זוכרת שבצעירותי הדימוי הנשי דחה אותי ועד היום יש לי סטיגמה על יצירות נשיות, ואני בורחת מהדימוי הזה כמו מאש).
אבל אם מסתכלים על הסביבה- אנרוקסיה היתה גם לפני 30 שנה, ובנות דווקא היום מנותבות להיות שוות לגברים. מה שמבלבל דווקא את שני המינים.
ומאז שילדתי -גיליתי שפמיניזם אמיתי זה לא ללבוש חליפה, זה לאפשר לנשים במעגל העבודה להיות מי שהן בתוך החברה שלנו, להיות אמהות, נשים וגם לעבוד. היום נשים נקרעות בצורה בלתי רגילה כדי להשתוות לגברים בעבודה ומוותרות על חלק אדיר ובלתי הפיך.
אבל שוב, אני חושבת שהעיקר הוא את, איך את גדלה כאדם וגם כאישה ומחברת את שניהם, ופחות הדעות המוחצות שלנו על נשים/גברים. (ובכלל דעות נחרצות רק מגבילות את הפתיחות והמחשבה)
7:57
החוויות שלך כאשה מצטברות עם השנים בעזרת 5 +1 חושייך היום את שואלת את עצמך שאלות רבות כאשר כבר את מלאה באותן חוויות. המפה תפקידה וכוחה להבהיר לך שיש משמעויות לאותן חוויות נשיות שלך מתוך הגיון רחב יותר. ככל שתביני את התהליכים שאת חייבת לעבור ועוברת נשמתך תהיה יותר שלמה ורגועה ומאוזנת.
אם תמקדי אירוע מסוים שאת ממנו סובלת ותתני את כל פרטי המפה שלך יש מצב שכאן בפורום תקבלו מספר תשובות אפשריות למשמעות של המצב להתפתחותך וזה בהחלט יחזק אותך להמשך.
אבי ג
Dasi אומר:
היי ונעים מאד
,
לקח לי קצת זמן להשמיע קול (קצת ביישנית) אבל עכשיו אני כבר חייבת:
נורא מרתק לקרוא כאן את כל הדברים החשובים האלו (!!!!!), אבל – אוף – נורא מתסכל כשלא יודעים כלום על איך מודדים זוויות במפה (תלמידה טירונית
)…
אולי אפשר לקבל רמז? לינק איכותי? הסבר מלומד? אני מתארת לעצמי שזה לא כ"כ פשוט, אבל גם קצה חוט יכול לעזור… אולי, מה משמעות הצבעים של הקוים במפות של אסטרו?
בבקשה בבקשה!?!?
תודה
!!!
![]()
דסי, זויות זה הדבר האחרון שצריך לעניין אותך.
דבר ראשון צריך להבין את המשמעות של כל כוכב בכל מזל ובית.
הזויות זה עוד חידוד למה שכבר יש,
אבל הן לא ממציאות דברים.
זויות מדברות על מערכת היחסים שבין כוכב לכוכב אחר.
זוית 90 או 120 או 144 וכן הלאה) מדברות על הסגנון והאופי של אותה מערכת יחסים.
אבל את לא יכולה להבין את מערכת היחסים בין שני כוכבים
אם את לא מבינה קודם את הכוכב עצמו
ואיך הוא מתפקד בתוך הבית והמזל שלו במפה שלך.
ברוכה הבאה,

atza_yeruka אומר:
...
הבעייה היא שבני האדם והעולם שהם יצרו בדרך לא כזאת מתוחכמת רדוד והרסני כלפי כולם כולל עצמם, אידיוטים.
[...] זה כל כך בנאלי כאילו הסתכלות כזאת בכלל מתעלמת מהיקום והרצונות הגדולים היעוד
המטרות ההתפחות המסע המייגע ההגשמות למי אכפת מצרכים פיזיים המישור הפיזי
זה משהו שאל לנו להזניח אבל הוא רק כלי אני מדברת על משהו יותר גדול הרבה
יותר חשוב וגדול מזה, מצרכים פייזים של בני אדם (זה לשחק בקטנות...)[...] ולגבי מבחינתי הנשמה שלי לא
צריכה להיות מאוזנת היא באה ללמוד אני לא קורעת את התחת שלי בשביל הכיף אני
חיה את חיי בידיעה הזאת שאני עוד גלגול ונכון שאני נכנסת לדמות שלי, אבל
כשאני יוצאת אני מבינה מה המטרה. אולי הדמות שלי רוצה איזון ובאה לה
שנפשית תרגיש טוב בגוף הזה בשביל שיהיה לה חיים קלים אבל אני רוצה לראות
פריחה התעלות אז אמשיך בדרכי אישה או לא אישה זה לא משנה קודם כול אני קיום
בפני עצמו. מנקודת הנחה כזאת השמיים הם לא הגבול.
נהדרת, אצה.
נכון אמרת. כל הנושא של צרכים פיסיים, התנסות כאישה או כגבר, התנסות בחיים קלים ובחיים קשים,
בחולי ובבריאות, בעוני ובעושר, בכבוד ובהשפלה, בבדידות ובהתחברות, בנינוחות פיזית כזו או אחרת,
ובכלל, כל המנגנון של צרכים פיזיים -
הכל הכל הם כלים שבאו לשרת את המטרה הגבוהה, שהיא התפתחות הנשמה.,
הנשמה, המתגלמת בכל פעם בדמות אחרת ובתנאים אחרים,
היא שמתפתחת דרך התנאים ובזכותם.

12:46
מגי אדם אומר:
גבגוב, גם 144 בין פלוטו לMC ישפיע בבלי דעת...
לגבי הזוית של 52 בין יופיטר למרס - זוהי זוית נדירה שהדיוק שלה הוא 51.429 .
זוהי זוית המסמנת את הייעוד של האדם, אך אינני יודעת מה היא אומרת במפה שלך.
מן הסתם את תדעי.
יחד עם האופק והירח באש, יש לה משקל חשוב.
מעניין מהו.
(הדגשות שלי. ג.)
ואני רשמתי:
יש משהו מעניין (חתימות חוזרות במפה אני חושבת):
הראש בגדי כאמור ב-144 לאופק אריה. שליטת האופק, השמש, צמודה לזנב בסרטן מצד אחד וצמודה לסטורן בתאומים שליט הראש מהצד השני 
מרס יופיטר ב-51 מעלות… מרס בטלה הוא גם דיספוזיטור אחרון של המפה וצמוד לירח בטלה (הדרקונים של הירח).
מרס בבית 8 שליט בית 9. יופיטר בדלי בבית 6 צמוד באורב של שתי מעלות ל-DC ושליט בית 5 (שמש-סטורן בית 11).
ויחד עם הפלוטו 144 ל-MC…
ואז כתבתי לך: אולי בכ"ז יש לך השערה?...
נתונים:
פלוטו 144 לרום שמיים
וראש דרקון 144 לאופק.
מארס-יופיטר ב-51 מעלות.
תודה
נ.ב. 1) וכן, האשכול נהיה רציני (כמו שצריך!) - וכ"כ נחמד שאין את הפרסומות הקופצות המעצבנות
נ.ב. 2) והתנצלות מראש על גודל התמונה - אני לא מצליחה להקטין אותה.
13:50
23/10/10
Offlineהיי,
אני מצטרף לדיון הסוער פה....
(זה Shun מהיידפארק דרך אגב)
יש לי משולש שבו שני הקודקודים ירח ונפטון עושים סקוייר זה לזה וזויות 135 למרקורי ברטרו. ככה זה נראה:

ובנוסף לכך יש לי יוד בין שמש-פלוטו לירח, עם שבתאי במולות לירח.
יש גם זוית 135 בין מארס לאורנוס.
נראה שעיקר העבודה פה היא סביב מרקורי.... לצערי אין לי את הישועה של ה-144, יש רק 72 בין מארס לשבתאי.
ויש גם זוית 50 בין כירון ל-DC, אני לא יודע אם היא נחשבת מבחינת האורב לזוית 52 (או יותר נכון 51.5).
אני מבין מזה שעיקר הקושי פה הוא סביב מרקורי (ולא צריך להיות שרלוק הולמס בשביל להבין את זה, סיפור חיי ממחיש לי את זה בצורה הכי ברורה שאפשר), ולעומת זאת ישנו היוד לירח שמדבר על התבוננות רגשית בעיקר.... האם צריך לשלב את שני הדברים האלו ולומר שכדי לפתור את הקושי של מרקורי יש לעבוד על פיתוח מודעות רגשית? ואיך זה קשור לנפטון בבית 3?
1 Guest(s)
Log In
Register
,