Topic RSS23:34
מגי
ועכשיו...
סאטורן אומר הכל טוב ויפה-רק תעשי "לי" טובה אל-תדברי, או שלפחות 'אל תרבי לדבר' : תתחילי -תעשי. תיזמי ותתמידי ותגיעי למה שראוי לך .. סאטורן, לא מרבה לדבר: 'מתומצת וברור' ! אף על פי כן, הוא מכוון אותי לכירון-שלי: להקשבה עצמית אמתית וטהורה.. ואישית,אני חושבת -שרואים בברור את הכוח של כירון במפתי.
אותו כוכב שמחובר לדבר שהוא מתעסק בו עד תום .. נכון-הדבר שלהצליח להגשים את תפקידו של כירון במפתי ,אינו דבר שהוא פשוט וקל [מגי-אמרת שכירון הוא הכוכב הכי חשוב והכי לא פשוט במפה של האדם] אצלי מכל כיוון שאני מסתכלת זה מעוצם! אבל,המון סיוע 144 'עזרה משמיים' ויכולת 72 : יש את ה- 'איך' , את הרעיון,הכוח והאידאל..
מיקוד מוביל ליעד , עם פלוטו ואורנוס מולו
-לשינוי ולמטרה רוחנית נעלה ,עמוקה וטהורה ...
משם נולד-כוח הרצון . שסאטורן מבקש ממני, ומידי-פעם,מאיץ-בי: לקום,לזוז 'לפעול-למענה'! 'אם אין אני לי ? מי-לי?
הדרך-לשם{למימוש והגשמת המפה} נתיבותיה מרומזים ומדויקים במפתי ..בשבילי ועבורי - ובכל רגע נתון בעדי-
![]()
![]()
בית 2 ..![]()
בית 5 ..מול נפטון והשמש..קל ליופיטר-כזה וונוס במאזניים להשיג הנאה-מרובה 'מחמדי עולם', ולא לרצות לטרוח במיוחד, רק שלמזלי דרך הזווית-הזאת -150 מדויק(שליש מעלה) שיש ליופיטר עם ה-
מתעורר הרצון של
לשתף פעולה עם
, שמתחבר אליו דרך בית 2 שמקביל לשור ..
ובהיותו בסוף מזל דלי: סאטורן מכיל את ארכיטיפ דלי לעומק : 'רעיונות ואידאלים גבוהה'ץ
ה-
של יופיטר מוביל אותו-אותי לבחון כל פעם את השקפותיי ,אמיתת האידאלים-שלי .. האותנטיות וגודל האש והבערה הפנימית שיש בלבי.
(הציר של האופוזישיין 5/11) ובנוסף ה-![]()
והאופוזישיין לשמש/נפטון -במזל עקרב : קרובים אליו ומושכים אותו
מאליהם ,וה-150 לרום שמים ב-
,+ ועם הסקוויר בין יופיטר לסאטורן (אורב רחב למדי 6.48)
יופיטר מתחיל לרצות להתחבר לסאטורן באמת! וונוס מתחילה להוקיר את-
באמת-מבפנים.
חי'הלה.
הכוכבים -היכולת לשלב ,החכמה שיש במפת הלידה.. הכלים המדויקים שטמון במפה! וואו!
.
זה לא כל כך ברור. זה עוד רמז למה שעולה ממכלול המפה.
אם תישען על הספטייל לבדו כדי להגדיר את ייעודו של האדם - הרי שתטעה בתשעים אחוז מהמקרים
ואותם עשרה אחוז שכן הצליחו לך יהיו סתם מזל.
לא נשענים על זויות כדי להבין ייעוד או תכונות אופי או שיעור. הן מחדדות את מה שיש, לא ממציאות דברים.
חבל שאתה לא יכול לבוא לקורס זויות שאני מתחילה אחרי פסח. הייתי שמחה לראות אותך שם.
22:50
מה זה בעצם ייעוד?
*משהו שהוא מעבר* לצרכים פרקטיים
ללרצות את אמא ואבא, את החברים שלך
לעמוד בציפיות של כולם
להיות פופולרית
להרגיש אהובה
לעשות 7 דוקטורטים כי אז תרגישי בעלת ערך
וכל שאר החרטות האלה , אני מניח...
בכל אופן, כנראה כשבנאדם מרגיש מחובר לעצמו אז הוא מגשים את עצמו
ולא צריך להיות איזה גיבור על מהסרטים בשביל זה
20:48
Lee ו Eternio
מצרפת את השרשור שעוסק בזוויות הספטייל בבקשה:
מגי
אשמח לקבל פידבק לגבי התגובות שהוספתי 88 ו 89 ..
תבורכי.![]()
חי'הלה.![]()
1 Guest(s)
Log In
Register