Topic RSSGivguv אמר
סוף סוף הגעתי לקרוא את זה! תודה מגי!יש לי כמה שאלות:
1) האם מולות של מארס-פלוטו (המולות הכי מדוייקת במפה שלי) תראה על כך שכל פעם שאני דוחפת, יוזמת, מתאמצת וכד' הסביבה משתנה? או אולי מנסה לשלוט במאמצים שלי?
2) איזה תכונות תתן המולות מארס-פלוטו לאדם עצמו? (יכולת להשתנות? לדחוף פרוייקטים? או דווקא להיפך.. להתקל תמיד בהתנגדות, לא להצליח לסיים?)
3) האם הכוכב הכבד מייצד את החוץ והמהיר יותר את הפעולה שלנו?
4) האם המולות כירון-אורנוס שנמצאת בהרבה מאוד מפות, מעבר לחדשנות, יכולה להראות על מצב שבו אדם שכשנמצא במקום פגוע ורגיש התגובה שהוא יקבל מאנשים חיצוניים תהיה קרירות או התנהגות לא צפויה? (מצב נפוץ כמעט כמו המולות). מה יהיה ההבדל בין מולות לסקוויר של שני הבלתי צפויים האלה?
תודה רבה
![]()
היי גיבגוש
1) מולות מרס-פלוטו מדברת על הרבה כוח שמחפש את הכיוון שלו. לעיתים מופנה החוצה, לעיתים מתיש את האדם עצמו. כמו כן גורם לתגובות דרמטיות וחזקות בכל הנוגע ליחסים וזוגיות. במפת אישה ימשוך גברים חזקים, ממגנטים, אינטנסיביים. וכאן נכנסת השאלה מי היא האישה שהמולות במפה שלה (בהנחה שאני לא מכירה את המפה שלך). היא יכולה להיכנס למאבק כוחות בין הרצון החזק וההחלטיות שלה - שכן המולות הזו במפה שלה - לבין העוצמה וההחלטיות אשר בגברים שהיא מושכת.
2) טוב, עניתי על זה ב-1.
3) שתי האנרגיות הללו הן בתוכנו. אין כאן מאבק בין פנים לחוץ אלא מאבק נחוש בתוך האדם עצמו. יהיה אדם עם תחושות בטן חזקות ביותר, וכשהוא מכוון עצמו למשהו - דבר לא יסיט אותו מדרכו. ייקוב הדין את ההר, הוא יגיע לאן שתחושתו הפנימית מכוונת אותו. זה גם לא קשור לפרוייקטים דווקא, אלא לעוצמת התשוקה שאדם שם במה שהוא עושה, בכל תחום שהוא. (פרוייקטים זה עניין של מרס-שבתאי, לא מרס-פלוטו).
4) אין לשאלה הזו תשובה פשוטה. זה ישתנה ממפה למפה בהתאם לפרטי השליטה שלהם באותה המפה. אוראנוס מול כירון מבחינה דורית מצביעה על תקופה שבה הטכנולוגיות המתקדמות הופכות להיות לחם חוק בתוך פרטי החיים, בתוך היומיום, העבודה, הרפואה וכו'. אבל זה דבר שכולנו יודעים בלאו הכי ולא אומר הרבה. איך זה משפיע בכל מפה - כאמור, לפי ההקשרים האישיים שלהם באותה המפה.

7:42
מגי אדם אמר
AmirNitzan אמר
תודה רבה מגי. ואם עוסקים בהשוואות בין היבטים, אשאל לגבי צמד ההיבטים שמ"העבר ההרמוני של המתרס": האם לדעתך ההבדל בין משולש ומשושה הוא בעוצמת ההצלחה -"חזקה מאד" מול "סתם" חזקה - לדוגמא ציון 95 במבחן ("טוב מאד, מצויין") מול 80 ("טוב", אך לא מאד). או שגם במשושה אפשר להגיע להצלחה מאד חזקה, ורק נדרשים יותר מאמצים?היי שוב אמיר
ההבדל בין שתי זויות אלו איננו בעוצמה כי אם באופי.
בשתיהן יש מטעם של הגנה, כן, אבל זוהי הגנה שונה. הסקסטייל פותחת לך דרכים בחברה, עוזרת לך ליצור את הקשרים הנכונים, עושה אותך פופולרי, מקובל, מה שאתה מביא מתקבל בצורה טובה בסביבה. והיא מאפשרת לך לצאת מכל מצב מביך בפיקחות וקסם אישי והבנה נכונה של מה שמסביבך.
הטריין לא עושה את אלה, אבל היא מעניקה לך אמון וביטחון. איתה אתה יוצא מדברים בזכות אינטואיציה, מזל, חוש טוב ואופטימיות, והרבה מאד אמון.
עם הסקסטייל יש לך היכולת להתאים את עצמך לסביבה, לקלוט את הגל החדש וכך להתקדם ולהצליח.
ואילו עם הטריין יש לך היכולת לגרום לסביבה להתאים את עצמה לאיך, וכך להתקדם.
בראשונה יש הרבה שכל, בשנייה הרבה אינטואיציה. ושתיהן יצירתיות, כל אחת בדרך אחרת.
שוב תודה רבה מגי. זהו עוד הסבר מעניין, המתיחס להבדל איכותי (להבדיל מהיבט כמותי של עוצמה) ששמעתי עכשיו בפעם הראשונה. אז אני מבין שגם במשושה אפשר לקבל 95 במבחן
. ההסבר שלך משלים את הדעות שהמשושה מסמל יותר את "תנופת העשייה והחלוציות " (אומנם גם אז התמורה יכולה להגיע מהר...) והמשולש את השלב בו הדברים כבר מבוססים יותר (אומנם גם אז אפשר להמשיך ולהתקדם..) : סה"כ אינטואיציה ותחושת בטחון לגבי החלטות ומצבים יכולות להיות פועל יוצא של נסיון ושל חוכמות נצברות. ובאותה מידה, אחרי צבירת היכולת להתחבב על אנשים ולהתאים את עצמך לסביבה הסביבה כבר לבד יכולה להתחיל ללכת לקראתך וכו'.
1 Guest(s)
Log In
Register